onsdag, februari 24, 2010

VAD ÄR DETTA FÖR PRICKAR?

Såg att W fått en "finne" på näsan... och nu var det ytterligare tre prickar på benen som ser ut att vara vätskefyllda... hmmm, vattenkoppor kanske? Eller några andra prickar?! Det är ju rätt få för att vara just vattenkoppor och det brukar ju alltid komma ett gäng på magen och ryggen också. Å andra sidan kan man få det lindrigt också vet jag. Ja, det ger sig väl med tiden vad det är för nåt. "Picka" säger han själv och låter ganska road, så han verkar inte lida av dem. :-)

W har förresten börjat räkna så smått... en... tååå... och jag tror att det är hans "anka" som gjort att han lärt sig detta. Vi räknar ju hans andetag till tio när han får sin astma-medicin. :-)


1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10!!

5 kommentarer:

emmelie_gustavsson86 sa...

Ser ju ut som vattkoppor, eller gör de inte? Hoppas de bara e ngn annat utslag :) www.emmgus.blogg.se

Ina sa...

Benjamin har också fått en anka att andas i. Vi har försökt att leka med den lite och själva testat den men ikke...han skriker allt vad hans små lungor kan när den kommer fram :)
//Ina

Sofie sa...

Min Malte fick liknande prickar. Det började som en liten finne på hakan och spred sig sedan till resten av kroppen.
Och det visade sig vara svinkoppor. Gick över på ca 1 vecka.

Monkan sa...

Båda mina pojkar hade väldigt få utslag när dom hade vattenkoppor så det kan säkert vara det men även svinkoppor som någon sa!

Caroline sa...

Min tös får sådana titt som tätt och ingen har listat ut vad det är. Inte vattkoppor i alla fall för det händer inte mer än vad man ser på dina kort, sedan går de tillbaka för att blir blåmärken.