onsdag, februari 24, 2010

UPPSKJUTEN BEHANDLING

Pratade min läkare idag. Egentligen skulle jag ha min 4:e behandling i morgon, men jag känner inte att jag hunnit repa mig efter infektionen jag åkte på. Magen är fortfarande inte vad den borde vara, så det är nästan att jag drar mig lite för att äta något eftersom jag vet att det gör ont efteråt. Men det är ju helt klart bättre än hur det var förra veckan, så jag hoppas det går över tids nog. Har även dragit på mig en ny förkylning, men då har ju även den en chans att gå över.

Planen för i morgon är mammografi, ultraljud och läkarbesök och sen blir det cvk-operation och behandling nästa vecka istället.


Det är fint ute idag med rimfrosten på träden.4 kommentarer:

jungfrun sa...

Skönt för dej att på lite respit för att samla mer krafter.
Vad fint ni har det ute sånt är det inte hoss oss, det är ju inte långt emellan.

Carita sa...

Kooola bilder :)

Therese sa...

Va skönt att du kunde skjuta på behandlingen. Hoppas läkarbesöket går bra.
Spännande med flytt...fast jag förstrå om du mest tycker det är jobbigt. Hoppas ni kommer på plats snabbt så att ni kan få njuta av lite mer plats sedan.

En fråga bara... är du med i buzzadors nya dove kampanj?

Kram

Fia sa...

Skönt att de kunde skjuta på behandlingen! Men du varför kan du inte ha kvar CVK'n? Så slipper du operera in nya hela tiden och det går att dra blod till blodprover ur den. Man får ju hålla koll på den så det inte blir någon inkörsport för infektioner, men det verkar ju enklare än att byta hela tiden... :(