torsdag, februari 04, 2010

NYSER, NYSER OCH NYSER

Skit också! Håller nog på att bli förkyld. Ont i halsen, ont i huvudet och bara nyser, nyser och nyser! :-( Eftersom resten av familjen varit förkylda var det ju inte helt oväntat, även om vi försökt göra vad vi kan för att undvika smittan.

Jag har ingen feber så jag hoppas att behandlingen idag blir av ändå. Ringde dit och kollade för säkerhets skull, men hon jag pratade med skulle höra med läkaren. Han skulle ringa mig om behandlingen måste skjutas på. Det hoppas jag INTE för den där tejpen över cvk:n tar snart knäcken på mig. Den kliar, kliar och kliar!!


Så här ser cvk:n ut... tjusigt värre att ha en sån på halsen... det är verkligen jättefult (som de säger i nån reklam på TV)!

Sov bara tre timmar i natt. Tog mina betapred-tabletter för sent igår så jag kunde inte somna. Vid kl 2 tog jag en sömntablett och runt kl 3 somnade jag... sen vaknade W strax efter 6!


W är redo att åka en sväng till sin mormor (och stökigt som sjutton är det i bakgrunden... eller ja, snart i hela huset... har börjat så smått med att packa inför flytten så en rörig tid väntar).

Nallebudet.se

7 kommentarer:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda!! Hoppas verkligen det blir av idag så du slipper "kliet" När får du besked? kramar

Johanna sa...

Hej! Ja hoppas att det blir av, alltid tråkigt och jobbigt att behöva skjuta upp det som är planerat. Tänker på er hela tiden!!!! Kram från Johanna

Monica R sa...

Hej Linda,
jag hoppas du får din behandling idag!

Nästa gång du ska få en Cvk, be att få en honungsplatta istället för tapen, duodermplatta eller vad den egentligen heter..

Min dotter tål inte plåster o tape, så det var ett jättebra alternativ, hon hade inte cvk utan en PortaCarth, men det gjorde att vi inte hade gråt o tandagnisslan innan vi fick åka hem för den där jädra tapen skulle bort.. Honungsplattan kunde hon själv pilla bort i badet hemma, mycket smidigare:-)

stor kram Monica R

Lotta A sa...

Håller alla tummarna för att din behandling kan genomföras, trots att du har hals ont och nyser.
Det är verkligen inte lätt att hålla sig borta från alla baciller.....
Kram

Mamma Fido sa...

Hoppas du kan få din behandling idag så att du slipper skjuta på den.Är ingen höjdare med alla förkylningar runt dej just nu. Jag tänker på dej o håller tummarna. Kramiz

Tova sa...

Villken fascinerande blogg!
Har kikat runt lite här, och måste säga att du verkar vara en riktigt stark tjej med en söt liten son :)
Coolt att han "egentligen" är yngre än min egen son, som föddes för drygt 2 veckor sen. Känns riktigt häftigt att vara mamma efter all väntan!
Sänder lite styrkekramar till er och hoppas ni har en fin dag!
kram

Madde sa...

Ja be om att få prova duoderm eller comfeel plattor.....det sätter vi på våra känsliga barn som opereras (jobbar som op ssk)
Hoppas det går bra för dig kram Madde