måndag, februari 15, 2010

MÅNDAG KVÄLL

Ja då var den här dagen snart över. Har sovit bort större delen av kvällen. Droppet har äntligen gått in i min kropp nu... det tog 10 timmar och det är inte så värst kul att dra runt på en gnisslande droppställning (ja det lilla jag nu dragit runt på den vill säga... ligger mest i sängen för jag är så himla trött och orkar inte särskilt mycket).

Det har varit bättre med magen i eftermiddag och ikväll när magen fått vila, så det verkar ju som det blir värre när jag har ätit. I morse drack jag ett halvt glas nyponsoppa och efter det fick jag jätteont och behövde en massa smärtstillande.

I eftermiddag har jag haft besök av M. Fick en bukett jättefina rosor av henne och en bunt tidningar. Tack snälla! :-) Min sambo har också varit här en sväng. Saknar honom och min familj jättemycket, så jag hoppas jag repar mig snart så jag kan åka hem.

I morgon väntar ett nytt försök med att äta. Usch, är rädd för att magen ska börja strejka igen och att jag ska få sådär himla ont. Men jag får bland annat Omeprazol för att magen ska repa sig så jag hoppas de börjar göra susen snart.

1 kommentar:

Lotta A sa...

Usch, det låter inget vidare ....!
Fruktansvärt att få dessa hemska magsmärtor.
Jag hoppas innerligt att du får den bästa hjälpen , och att de kan göra något så magen kommer i fas igen.
Kram