tisdag, februari 16, 2010

DÄR SPRACK DEN TEORIN

Vaknade för en stund sen av att magen gjorde skitont IGEN! :´-( Och nu finns ingen mat i magen så det kan inte ha varit för att jag har ätit, så där sprack den teorin. Usch det är så jobbigt och jag gör snart vad som helst för att slippa detta. Dumma mage!! Jag brukar ju nästan aldrig ha problem med den annars. Brukar inte ens dra på mig magsjukor.

Men bara ungefär en kvart efter jag fått smärtstillande så är det onda i magen nästan som bortblåst och det är så jag kunde tro att jag bara inbillat mig alltihop. Nästan lite märkligt hur en liten spruta kan göra att såna hemska smärtor bara kan försvinna sådär.

Jag har så många stickmärken och blåmärken nu att jag börjar se ut som en sprutnarkoman eller nåt. Blev några stick på armarna idag också för nålen till droppet ville sig inte förrän på fjärde försöket.

12 kommentarer:

Sophie mamma till Nellie sa...

Måste säga att du tar underbara bilder :)
kram

Elisabeth sa...

Nej, nu får det väl ändå vara nog!!!! Jag skickar stora styrkekramar till dig, Linda, och hoppas att du snart slipper magontet!

Många varma tankar och kramar från
Elisabeth

mollya sa...

Hej, jag har läst din blogg ett tag men inte kommenterat innan. Till att börja med är det väldigt tråkigt att du är sjuk. Det är en jävla skitsjukdom och det är så tråkigt att behandlingen är så tuff.

Som jag förstår det är det i magsäcken du har ont, om du får omeprazol? Har man kollat så att du inte har ett magsår?
Hoppas att resten av dagen blir bättre och att du snart är hemma hos familjen igen!

Catharina sa...

Fy vad tråkigt för dej att ha så ont!! Håller tummarna att det snart känns bättre!

S*Kimatos Maine coon sa...

Tur att det finns smärtstillande! Hoppas att du snart ska bli bättre.
Kram!

Milla sa...

Men snälla Linda, ska det aldrig ta slut för dig.. Jag tycker såååå synd om dig.. Jag hoppas så att det snart ska vända och du får åka hem till dina nära och kära igen. Jag tänker på dig massor ska du veta.

Många styrke Kramar
Camilla

Linda Horn sa...

Fyyyyy vad jobbigt!!! Hoppas de då kommer på nåt som kan hjälpa dig i längden, så här kan du ju inte hålla på! Tycker så synd om dig, och om din familj som går därhemma utan dig, Tänker på dig mycket, och hoppas på att det snart ska lätta för dig.

Massor med styrkekramar!!!!

Linda sa...

Ja nu håller jag med föregående talare. Nu får det fan vara nog, du drabbas om & om igen. Kan det liksom aldrig vara nog?

Massa styrkekramar

Lotta A sa...

Aj, aj det låter inte trevligt med alla stick..........
Hoppas läkarna kommer på något i dag som gör underverk med magen, och att all smärta sen är som bort blåst!
Kram

Kristina B sa...

Hej Har ej orkat läsa din blogg på ett tag för jag har varit så dålig själv igen med dåliga värden och feber och skador på hjärtat. Men ser nu att du har så ont imagen. Har du inte fått typ nexium under behandlingen? Det har jag ätit hela tiden morgon och kväll. Nexium tycker jag är mkt bättre än omeprazol den hjälper inte alls på mig. När jag åkte in näst sista ggn och hade så fruktansvärt ont i magen så gjorde de en skiktröntgen på tarmarna och då såg de både att ajg hade inflammation där och att ajg var totalförstoppad i tjocktamen trots att jag fick gå på toa varje dag. Då fick jag ett medel som jag skulle dricka upplöst i vatten för få fart på tarmarna. Det blev klart mkt bättre. Har de gjort nå såna undersökningar på dig ?
Ber och hoppas att du ska få börja må bättre Kram Kristina i Umeå

Oslomamma sa...

Såg på programmet " himmlen kan vänta" där en hade obotlig cancer men levde ett bra liv med medicin som höll cancern ichack så den ej spred sig. Han sa en sak jag tycker du ska fundera på med, han och hans familj gick in i det själviska tänket. Under den kritiska fasen i behandlingen så var de medvetet tunnelseende där kampen var prio 1. Tycker det låter bra att medvetet lägga all energi på att vinna så känn ingen skuld om ni ej orkar ringa o gratta någon släckting eller vän på födelsedagen. De förstår och vill gärna ha er som självupptagna jäklar ett år för att sedan få flera glada år med dig! Kram du är i centrum nu!

Lilla H sa...

Fina Linda... sönderstuckna och nerdrogade: LIVGLÄDJEN har vi! OM vi nu behöver en spruta för att stå ut med smärtan, so be it. Då kan vi njuta av våra härliga killar sen! Höra deras ljuvliga röster, känna deras mjuka hudar, dra in doften av sömnvarm bebis och/eller man. Härligt! Underbart! Fokusera på de gyllene stunderna när allt är bra. De andra stunderna blundar vi för, eller hur? Ignorerar dem bara! Jag är ÄNTLIGEN hemma nu och hoppas stanna här, nu får sjukhuset komma till oss istället för tvärtom. Nu hoppas jag ha kraft och ork att läsa igen din blogg & andras och skriva kommentarer förstås.

Varmaste kramen
med stora portioner livsglädje, hopp, bus, skratt & KÄRLEK! Det får man inte ont i magen av *ler*