torsdag, februari 18, 2010

HEMGÅNG I MORGON

Idag har jag mått mycket bättre så det känns som det går åt rätt håll nu och medicinerna jag får börjar göra susen! Har klarat mig bra på smärtstillande tabletter idag och inte behövt ta en enda spruta. Så himla skönt!

Däremot är det ju lätt att tro att man orkar mer än man gör. Kände mig så pigg i morse efter frukosten... men efter att ha duschat och klätt på mig så kände jag hur det började svartna för ögonen och dåna i öronen. La mig på sängen och sen minns jag inte mer, så jag måste ha svimmat... och sen somnade kan jag tro för det hade gått en halvtimma när jag vaknade till igen. Så trött och ganska matt kan jag säga att jag är. Kräktes tyvärr även upp frukosten, så magen tyckte väl inte att det var så himla kul att få något i sig.Men i eftermiddag har det känts bättre. Har i och för sig mest legat i sängen så jag är inte uppe och skuttar direkt, men det är stor skillnad mot hur det har varit innan. Jag känner mig inte direkt hungrig än, men tvingar i mig mat när den serveras för att jag förhoppningsvis ska orka återhämta mig lite snabbare. Proverna som togs i morse var ok. Hade visst haft för högt kalium-värde innan, men det var bättre nu.

Så planen nu är att jag ska hem i morgon eftersom jag klarat mig bra idag på smärtstillande tabletter... och de kan jag ju lika gärna ta hemma om det skulle behövas!

Pixiekids.se

8 kommentarer:

Mitt liv - min vardag - min helg sa...

Vad skoj att höra att du känner dig bättre. Skönt att få komma hem imorgon och umgås med familjen i helgen nu då. Härligt!

Ludmilla sa...

Men vad skönt att de har fått kläm på vad det är!

Ja, det är ju en balansgång hela tiden. Behandling - biverkningar...

Hu! Jag får åka hem på lördag. Sova hemma två nätter och sedan är det ny kur på måndag! Hej och hå!

Kram!

Anonym sa...

men vad skönt att du är bättre :)

Camilla ~ www.elmida.se sa...

Skönt att höra. Hoppas du får komma hem i morgon. Kram!

Linda Horn sa...

Åååh, vad skönt att höra!!!! Hoppas att det håller i sig nu då... Håller alla tummar tills i morgon!! Kraaam

Helena sa...

Skönt att du får komma hem igen.
Jag har ganska nyligt hittat till din blogg.
Hittade hit eftersom jag har en infektion i bröstet o i samma veva pratades även om ibc...men jag har blivit bättre med antibiotika tack o lov.
Önskar dig all lycka till!
Kram Helena

Lotta A sa...

Det låter toppen att du nu känner dej mycket piggare.
Var nu rädd om dej när du kommer hem och kör med alla andra, så du kan ladda dina batterier och bli stark igen...........
Kram

Elisabeth sa...

Så skönt att du kan få komma hem, men kära nån vilken pärs...!!!
Fattar inte riktigt hur du mäktar med att skriva de här trevliga, medkännande kommentarerna, t.ex på min blogg;-) Jag är så imponerad över din styrka!!!

Nu håller jag tummarna stenhårt för att du ska slippa mera ont i din mage!!!

Jättekram!
Elisabeth