fredag, februari 19, 2010

VIT SOM SNÖN

Ligger här i min säng på sjukhuset och väntar på att någon ska komma in här och säga att jag får åka hem. Är riktigt less på sjukhus nu och vill gärna hinna få några dagar hemma innan jag ska hit igen.På torsdag i nästa vecka blir det nämligen en heldag på sjukhus. Ser inte fram emot den ett dugg! Först ska jag på mammografi och ultraljud på morgonen, därefter ska jag träffa min läkare, sen ska jag in på operation för att få en ny cvk och när den är på plats ska jag få min fjärde behandling med cellgifter. Allt detta kommer ta hela dagen så jag lär nog vara rätt slut efteråt.

Läget här idag är ungefär som igår, dvs jag är på bättringsvägen och medicinen jag får verkar hjälpa. :-) Men jag är trött och orkar inte så mycket. Ansiktsfärgen påminner rätt mycket om snön där ute. Försökte sminka mig för att se lite piggare ut, men det blev ingen större skillnad tyvärr.

13 kommentarer:

Camilla ~ www.elmida.se sa...

*håller tummarna*
Kram kram!

Anna sa...

Stackars Linda! Jag hoppas verkligen att du snart får årka hem. Nu har du behövt utstå alldeles för mycket. Jag hoppas du ska få må bättre framöver. Det är ju tufft med cellgifter, men du har det alldeles för tufft. Jag tänker mycket på dej och skickar massor av styrka och hopp via cyberrymden. Trevlig helg!
Kramar Anna/Cliffen

Tina sa...

Hoppas verkligen du redan är på väg hem, Linda! Och jag måste säga - på det där kortet ser jag verkligen hur lika du och Adam är. :-) Med det menar jag även att du ser antagligen inte alls så illa ut som DU bedömer att du gör. Kramar!

Stumpelisen sa...

Hoppas verkligen du får åka hem idag! Du piggnar säkerligen till av att bara åka hem! Allt ä bättre än sjukhus miljö!
Kram Emma

Carola L sa...

Smink eller inte Linda - du är väldigt vacker!

Mia sa...

Du är lika fin som vanligt Linda, mycket finare än mig när jag är nyvaken tex. Det säger en hel del! :) Jag är oxå kritvit i ansiktet, kan man bli annat i landet där solen aldrig lyser?!

Att säga att jag lider med dig för allt du måste utstå kanske är fel ord. Det känns nästan nedlåtande. Som du säger så kan vem som helst drabbas, alla tänker att det aldrig händer dem. Så jag säger att jag tänker på dig och ber för dig. Men tyvärr lider jag oxå med dig, kanske kallas empati.Det går inte göra annat när man inser vilka små petitesser folk bryter ihop för, och ibland oxå jag själv.

Hoppas nu du får åka hem/är hemma!

Hoppas du får en bra helg nu! Säg gärna till när du orkar ta emot besök, jag är inte typen som vill störa du vet. ;) OCH vi finns här!

KRAM/Fam Dahlberg

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda! Hemma nu kanske? Jag tycker du är jättefin. Jag sa just det hemma när jag varit hos dig att jah tyckte du såg piggare ut än jag vet att du var. ha en skön helg hemma med alla barnen och sambon! Kram Maria

http://mariasdagbok.blogspot.com/

Lotta A sa...

Hoppas du är hemma nu hos dina nära och kära, och att du hinner ladda på dej lite ork och kraft tills det är dags att bege dej till sjukhuset igen.
Tänker på dej och hoppas ni får en härlig helg!
Kram

Anonym sa...

Jag är glad att du och din kropp orkar med nästa kur. Längtar så efter att få höra att du är frisk!!! Håller tummarna för massa goda resultat på tisdag.

Anonym sa...

Så fin, så fin Linda!
Kram Malin

Trebarnsmamman sa...

KRAM!!!!

margit sa...

Hej Linda!
Hittat in och läst i din blogg!
Förstår att du är en mycket hårt drabbad ung tjej...Måste vara jobbigt..och dessutom besvär med Clortidier...
TRuffa behandligar också, förstår jag!
Kramen!!!!/Margit

Mia sa...

Hoppas du har sovit gott hela natten i din egen säng.

Tycker du ser jättepigg ut efter allt du vart med om. Du är en kämpe!!

Kram