onsdag, februari 17, 2010

GASTROSKOPI

I eftermiddag ska det göras en gastroskopi-undersökning. Får se om det visar något. Har även fått medicin mot någon bakterie som de har hittat. Någon sköterska förklarade att efter alla antibiotika-kurer som jag fått så har de goda bakterierna i magen slagits ut så att någon elakare bacill (med något konstigt namn som jag inte minns just nu) har fått fäste. Så min smärta i magen kan bero på detta... eller något annat... eller en kombination av flera saker...!

För min del får det bero på vad som helst bara det är något som kan försvinna någon gång! Orkar tyvärr inte skriva mer nu. Skriver en mening i taget och får blunda lite däremellan. Det känns som jag ska somna hela tiden.

Längtar verkligen hem också. Har inte träffat barnen på en massa dagar nu. Känner mig som världens sämsta mamma. :-(

Förresten... jag har min telefon på ljudlöst och såg att jag missat en massa samtal... orkar inte riktigt prata just nu så till er som ringt - jag ringer tillbaka sen när huvudet hänger med lite bättre.

10 kommentarer:

Suaanne sa...

Men du är ju världens bästa mamma!! Som fast du mår dåligt ändå tänker på dom. Men du vet ju att dom har det så bra, och dom är för små för att ha uppfattning om tiden. Så se bara till att bli frisk nu!! Vi saknar dig!! Kram Susanne

Magdalena sa...

Håller helt med Susanne!! Du är verkligen väldens bästa!
Det viktigaste just nu är att du blir bra, men jag förstår att det är tufft att vara ifrån dem... Hoppas att det går bra på undersökningen i eftermiddag! Kram!

karin sa...

Givetvis vill du vara tillsammans med barnen men nu är du sjuk och måste faktiskt tänka på dig själv. Det finns andra som tar hand om barnen och din tid för det kommer. Nu ska du koncentrera dig på att bli frisk inte ha dåligt samvete, det hjälper inte.
Är övertygad om att du klarar det här också. Ta hand om dig!
Kram Karin

Lotta A sa...

Precis som de andra skrivit så är du den bästa av alla mammor.
Du sätter alltid dina barn i första hand ,Men det viktigaste är ju nu som sagt att du piggnar på dej igen!
Tänker på dej och hoppas undersökningen går bra och att de kommer fram till vad det kan vara.
Så att du kan få den allra bästa hjälpen och medicinen.
Kram

Mitt liv - min vardag - min helg sa...

Du är otrolig som ändå orkar blogga trots hur du mår. Beundrar dig verkligen. Att du inte orkar svara i telefon då folk ringer det tror jag de förstår och det är ju tanken som räknas, att de bryr sig om dig och vill ringa och kolla hur du mår. Tror även att dina barn tycker att du är en lika bra mamma nu som då du är hemma hos dem, det behöver du inte oro dig över.Men jag förstår att du saknar att vara med dem också så klart. Inte kul att ligga där på sjukhuset. Men just nu är det det bästa för dig och det förstår de runt omkring dig. Hoppas att det går bra med gastroskopin och att de kan ordna till det så att du får mindre ont i magen. Ägnade dig en tanke på min blogg, hoppas att det var ok?! Krya på dig så gott det bara går nu! Kramar

Trebarnsmamman sa...

Känner mig så maktlös, vill så gärna hjälpa men får nöja mig med att skicka en bamsekram. Hoppas, hoppas du snart mår bättre!

Linda Horn sa...

Jaaa, håller med ovanstående talare!!! Du är helt klart utan tvivel världens bästa mamma för dina barn!!!!! Ingen diskussion!! Tänk på att samla kraft och bli såpass bra att du kan åka hem istället. Hoppas verkligen att de hittar nåt i magen som de kan hjälpa dig med, så här kan du ju inte ha det!!!

Tänker så på dig, och din familj!!! Massor med kramar!!!

Sandra 17 år sa...

Du är INTE en dåig mamma! En dålig mamma skulle vara oförsiktig med sitt liv, vilket du inte är! Du ligger och vilar som du ska så att du kan bli frisk så snart som möjligt!
Kyra på dig! Kram!

Caroline sa...

Du är en fantastisk person och mamma!! Hoppas de hittar vad det är och du får snabb hjälp! Håll ut, det kommer bättre dagar!! Massa styrke-kramar!!

barbroax sa...

Åh vad jag hoppas att dom hittar ett botemedel för din mage så du slipper ha ont!
DU ÄR EN KÄMPE! Hoppas du snart får komma hem till dina barn. Förstår så väl att du längtar efter dom!
Kram Barbro