fredag, februari 26, 2010

ETT OCH ETT HALVT ÅR

Vad fort tiden går! Idag har det gått 1½ år sedan W föddes och det har hänt massor sedan dess. Han är i en riktigt härlig ålder nu. Han har börjat prata en hel del och är som en liten papegoja ibland som snappar upp det mesta som sägs. Det märks också att han förstår i stort sett det mesta.

Sen är han för söt när vi bytt blöja. Först säga han "byta" jättetydligt och när vi är klara säger han "kasta" och så tar han blöjan och springer iväg med den till soporna.

Favoritleksaker just nu är klossar, bollar, bilar och böcker... men allra roligast är fjärrkontroller, telefoner, datorer och annat spännande!

Han är för det mesta på ett glatt humör och är en riktig busunge som skrattar mycket. Men ibland när han inte får som han vill så kan han bli riktigt arg också. Igår var han jättearg på mig för att jag hade ätit "godi" och han inte fick smaka. Jag försökte smyga med en liten chokladbit som jag tuggade på, men han märkte det visst ändå! ;-)

HÄR i ett gammalt inlägg finns ett bildspel från när han var en liten bebis om ni vill se!

3 kommentarer:

Linda Horn sa...

Jaa, visst går det fort!!! Idag räknade vår lilla tjejja till fyra själv, räknade på tårna... Sååå söt, missade en tå, varje gång, så hon har bara fyra tår! Hihihi, de är nästan jämngamla då, Leia fyller två på onsdag. Också gått igenom papegoj-stadiet, hihihi....

Kraaaam

malin hejdenberg sa...

Hej! hitta hit genom min systers blogg, Elin Hejdenberg som kämpar med sina hemska cancer,
ledsamt att läsa, då du e små barns förälder du också och drabbats, du har mycket fina barn,fin blogg, och hoppas innerligt att det kommer gå bra för dig !

Lisa sa...

Vilket fint bildspel! Jättesöta bilder!