lördag, februari 27, 2010

DET BLEV NATT TIDIGT IGÅR

Fy vad trött jag var igår kväll. Har något litet minne av att Let´s Dance började... men sen minns jag inget mer! Hade ju hoppats på några dagar med lite mindre trötthet nu när jag fick en extra vecka att återhämta mig inför nästa behandling.

Nu på morgonen har jag suttit med Erik i famnen. Han är så himla go. Det märks att han börjar bli lite större nu och avfyrar léenden mer och mer medvetet. :-)

Idag är alla grejer i vårt hus på väg till vårt nya hus. Jag och barnen är hemma hos min mamma just nu. Vet att jag måste ta det lugnt, men längtar ändå till huset för att börja packa upp och få ordning. Ska åka dit i eftermiddag. Typiskt nog har jag fått ont i ena armen idag. Fast det är vänsterarmen som tur är (jag är högerhänt). Vet inte riktigt vad det är med den så jag ringde sjukhuset för säkerhets skull eftersom min bröstcancer sitter på den sidan och så har jag troligtvis haft en propp i ett blodkärl på den sidan... så jag vet inte om någon av det har samband med smärtorna i armen eller inte. Någon läkare skulle ringa tillbaka sen.


Jag = isbjörnen?!

4 kommentarer:

malinj80 sa...

Hoppas det inte är nåt allvarligt med din arm och att det går över snart!
Är Lars pingvinen då elle??? Hihihi!
Kram

Monica sa...

Önskar innerligt att du kan få vakna en dag och slippa ha ont någonstans och få vara pigg.
Sabla skitcancer som måste finnas.

Sandra sa...

Hoppas att det bara är "vanligt" ont och inget allvarligt!

Lotta A sa...

Oj, det lät inget vidare med armen.
Hoppas det inte är något allvarligt!
Hoppas det går bra med flytten och allt runt omkring.
Kram