lördag, januari 30, 2010

TILLBAKA PÅ NEONu har vi tillbringat hela eftermiddagen på neo. Erik har fått blod och det tog några timmar. Var trevligt att träffa personalen och ett föräldrapar som vi lärde känna medan vi var inskrivna där. Men för övrigt så känns det väldigt skönt nu att kunna åka därifrån! Efter att ha varit där i flera veckor uppskattar man verkligen sitt eget hem... bara det att kunna sitta i sin egen soffa och sova i sin egen säng! Och ha ett eget kök där man inte behöver trängas med en massa andra. Borta bra, men hemma bäst!

9 kommentarer:

Feb-mamma sa...

Skönt att allt gick bra med blodtransfusionen! Längtar tills jag kan börja lämna blod igen så man kan få hjälpa sånna små sötnosar.

Anonym sa...

sötaste pojken:) Jag hoppas han mår bättre snart.. det minns jag från dotterns alla blodtransfusioner, vi kunde åka in med en liten trasa till tjej men ut skuttade hon:-)

stor varm kram Monica R

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej! Vad skönt att det gick bra idag! kAN TRO ATT DET VAR skönt ATT KOMMA HEM! Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Jag är på väg att bli vuxen! sa...

Jag är dålig både på att skriva i min blogg och läsa andras just nu. Men jag vill i alla fall säga att jag tänker på er, och tittar in då och då!
Han är så söt er lilla kille! Tänk att han är 8 veckor redan...

Kram Anna

INkan o Ligan sa...

Ja visst är det så.
Borta bra men hemma bäst.
Skönt att det gick bra iallafall.

malinj80 sa...

Du glömde en sak: egna osthyvlar!!!
Kram på dig =)

Caroline sa...

Håller med dig helt och hållet. Hemma är bäst. För vår del var det även skönt att slippa alla sköterskor som hängde över axeln och skulle tycka si och så om sådant som vi tyckte vi kunde bäst (tex att byta en blöja..). Hoppas han bli piggare och mår bra nu när han fått blod! kram till er

Äppel Päppel sa...

Hamnade här för första gången idag och har läst en del av dina inlägg och är helt tagen. Vilken kämparanda! Hoppas allt ska gå bra med både dig och lilla söta killen!

Ludmilla sa...

Lilla skruttet... Vad bra att han blir lite upp-hottad med blod! :)