torsdag, januari 14, 2010

LADDAR MED BETAPRED

I morgon är det dags för behandling nr två. Har tagit morgonens dos av betapred. Det är 16 tabletter som ska tas morgon och kväll dagen före, samma dag och dagen efter behandlingen. När jag tog dem inför förra behandlingen mådde jag sådär av dem. Kände mig varm, hjärtat slog snabbare och jag hade svårt att sova. Svullnade även en del, men jag vet inte om det var av tabletterna eller behandlingen.

Nu blir det bara mindre och mindre hår kvar på huvudet för var dag som går. Det är ju bara ett par millimeter långt efter förra veckans besök hos frisören. Men det är lite ömt på huvudet och gör ont när jag ligger på kudden. Sover med mössa på mig för det känns lite mindre obehagligt då. På tal om mössor - någon som har tips på vart det finns snygga mössor?! :-) Har en svart med vita blommor på av märket Lindberg. Den är riktigt skön, men det vore kul att ha någon eller ett par till att byta med.Här kommer några dagsfärska bilder på Erik. Lille sötnosen! :-)Lägger för skoj skull även in en bild på storebror William från då han var nyfödd. Tror nog att det finns en hel del syskonlikhet där...Om ett par timmar är det dags att bege mig in på operation för att sätta in en ny port-a-cath. Hoppas hoppas att det går bra den här gången!!

14 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

Den här butiken tycker jag har en hel del fina mössor (dock utplockat efter jul och mellandagsrea) http://shop.textalk.se/se/artgrp.php?id=4841&grp=118241

cindy sa...

Lycka till på operationen, allt kommer säkert gå bra. Starkt av dig att skriva om detta!

Tant Ulrika sa...

Håller tummarna för att allt går bra på operationen idag!

Vill oxå tala om att du är "veckans blogg" hos mig:

http://uj76.blogspot.com/2010/01/veckans-blogg-hos-tant.html

Hoppas att det är ok att jag citerade dig från din "profil" o att jag länkat till dig från mig. (?)

Kramar Ulrika

Zionezze sa...

Jag har m reagerat så på betapred. Är nog en ganska vanlig reaktion tråkigt nog :-( Hoppas de hjälper iaf så du slipper må som förra gången!!! Lycka till!

Janeth sa...

Helt tagen har jag nu blivit, har suttit och bara läst dina inlägg sen jag länkade vidare ifrån söta tant Ulrikas blogg.
Finner inga braiga ord att fylla kommentar rutan med, men kommer att följa er fortsatta resa och håller tummarna för er super fina familj.
//Janeth

malinj80 sa...

Fy så många tabletter! Jag tycker det räcker med mina 2 vitaminer och 1 järntablett 1 gång om dan!
Håller tummarna för att operationen går bra och även behandlingen i morgon!
Tänker på dig!
Många kramar Malin

malinj80 sa...

Oj glömde förresten de där om mössor. Stadium har mycket mössor. Var inne där innan jul. Fanns massor i olika prisklasser. Ska tänka på dig om jag är inne nånstans där de har fina mössor!
Kram igen!!!

Trebarnsmamman sa...

Här kan du hitta lite roliga hand/hemmasydda mössor; http://www.signerat.se/butik/signerat/hem/index.php

Hoppas operationen går bra!!!!

Elin sa...

hoppas op går bra!! jag hade oxå ont på skallen i början när mitt hår rakades av. nu har jag nästan ingen stubb kvar.. SVINKALLT å va utan hår..å mössa. Tänker på er massor! KRAMAR

Julie sa...

Hej Linda!
Här finns jättefina mössor, du beställer vilket tyg du vill ha och så syr hon upp dem. Jag köpte till mig och mina två små killar och vi är sååå nöjda! Mjuka och sköna är dom också!

www.bymyhr.se

Lilla H sa...

På Radiumhemmet idag mötte jag en (uppenbarligen skallig) kvinna i 55+ års åldern med en mössa med texten Bad Hairday. En sån skulle jag vilja ha, men den var från Göteborg! Kram på dig!

Inkan o Ligan sa...

Åh så söt han är.
Nästan känner lukten ända hit.

Ia sa...

http://busmonster.bloggsida.se/
Därifrån har jag beställt till både mej o dottern.

Anonym sa...

Hej
JAg ahr en arbetskamrat som syr lite rolig mössor till barn å vuxna. Tiia in på hennes blogg. Googla på Lollashus så kommer du dit. kramen