lördag, januari 02, 2010

BLÅSLJUD PÅ HJÄRTAT

Idag har Erik varit på 4-veckorskontroll. En barnläkare undersökte honom här på neo. Det mesta var bra, men han hörde ett litet blåsljud på hjärtat så det blir en ny läkarkontroll nästa vecka för att se om det fortfarande hörs då. Om det gör det så ska de kolla med ultraljud hur det ser ut, men han trodde inte att det var något som vi behövde oroa oss för. Oftast växer det bort.

Flera har frågat när vi får komma hem. Tyvärr vet vi inte det än, utan det beror helt och hållet på Erik. Det som är kvar nu är att han ska kunna äta mer och mer från flaskan. Vissa mål går det bra och han äter en hel del, men andra gånger är han trött och får sondas mer. Ja vi får se lite hur det blir. Det känns skönt om han har hunnit växa till sig lite och klarar att få i sig större delen av sina mål genom flaskan innan vi åker hem. Har ingen aning om ifall det rör sig om dagar, nån vecka eller mer. Vi får ta en dag i taget.

Den här dagen har för övrigt gått rätt fort. Vi var ute och gick en sväng. Kallt som bara den var det, men ändå skönt med en promenad. Man blir så trött när man bara sitter inne hela dagarna. Skönt att komma ut och röra lite på sig. I eftermiddag har vi haft flera besök. Det var trevligt!
Egentligen var det meningen att de stora grabbarna skulle kommit hit en sväng idag. Min sambo skulle gått på bio med dem. Men det blev inget med det för både A och W har fått maginfluensa. Bläää! Det är en riktig skit-sjukdom! :-(

6 kommentarer:

Tina sa...

Lyckeli hade också ett blåsljud på tremånaderskollen eller när det nu var. Men det växte bort. Hoppas det gör det på Erik med. Kramar!

Lisa sa...

stackars killarna!

Toni Loves (a lot) sa...

Hoppas att det reder sig, måste vara en mardröm för en förälder. Hoppas att du får en härlig söndag iaf :D

Anonym sa...

på vilket sjukhus ligger du? Tänkte på bilden med vattnet.. Om det var på KSS

miixs sa...

Många stora kramar till dig o din familj

Zionezze sa...

jag hade oxå blåsljud som barn, men det växte bort och har aldrig besvärat mig. Det är nog vanligare än vad man tror, för man hör sällan talas om det!