lördag, december 05, 2009

SAKNAR BARNEN


Då var första natten på sjukhuset avklarad. Har sovit sisådär. Inte lätt att ligga bekvämt när man är opererad på två ställen, så jag har vaknat flera gånger för att det har gjort ont. Men smärtlindringen gör ju en ganska trött så när jag väl sovit så är det för att man känt sig mer eller mindre drogad av dem. Igår kväll kändes det jobbigt att vara ifrån barnen. Kändes så tomt! Ingen bebis kvar i magen heller och så var jag för trött för att orka vara inne på neo hos Erik, så jag kände mig som världens sämsta mamma. Med Erik är det för övrigt bra. Han har kvar sin cpap för andningen, men hans världen är annars som de ska, så det känns skönt,

8 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

Den där känslan minns jag. När vår son föddes hamnade han på neo, och första natten när jag låg på BB och han låg på Neo, uja så tomt det kändes och som du skriver kände jag mig som en dålig mamma som "övergav" mitt barn.
Vill bara skicka dig en stor kram!!!! Och du, vad härligt att Erik mår så bra!!!! Snart får ni vara med varandra även på nätterna :)

Ina sa...

Grattis till pojken :)
Många kramar till dig.

malinj80 sa...

Lilla vännen ! Ta nu hand om dig. Erik har ju sjukhuspersonalen o Lars. Du piggnar till snart ska du se. Men kan tänka mig att det känns jobbigt att vara ifrån de andra, men de e ju i trygga händer också! Är så nyfiken på att få se den lille! Hör av dig när du orkar. Många kramar Malin.

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej vännen! Pojkarna har det bra med mormor och morfar och Erik har Lars och duktig personal. Du måste samla kraft!! Tänker på er!
Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

malin sa...

Grattis till er Erik! Så skönt att han var så stor för att födas för tidigt.

Kram till er alla.

Linda Horn sa...

Vad skönt att första natten gått bra ändå, trots svårt med sömnen. Skönt att lille Erik mår bra!

Ha det så gott ni kan, bamsekramar till hela familjen.

Lotta A sa...

Det låter skönt att höra att Lille Erik mår bra.

Sen förstår jag att du saknar de andra barnen, man är ju så van att alltid ha sina barn omkring sig.

Det är ju fullt försåtligt att du efter en sådan händelserik dag är trött, men du ska veta att jag tycker att du är en alldeles enastående mamma!

Tänker på dej!
Kram

Linda sa...

Usch, känner också igen den där känslan.. Simon låg ju med på neo & där på förlossningen låg jag & bara hade tråkigt en HEL DAG för att ingen hade anständigheten att berätta för mig att det var okej att åka in till honom & hålla om honom. Saknade han... Från 6 på morgonen till 16.30 på em var jag ifrån honom. Sedan när jag mådde bättre var jag HELA tiden hos honom istället, var bara borta för att äta & sova snabbt..