tisdag, december 01, 2009

FÖRSTA DECEMBER

Då var det en ny månad och vi har lämnat den hemska månaden november bakom oss. Det har varit en typisk november på många sätt. Mörkt, grått och trist... men i år inte enbart vad gäller vädret utan även när det gäller cancerbeskedet. December brukar ju bjuda på lite ljusglimtar och glädje trots mörkret, så tänk om detta även kunde gälla sjukdomen!

I morse kändes det ganska tungt när jag vaknade och jag undrade hur vi skulle fördriva den här dagen. En enda lång väntan inför ett jobbigt läkarbesök i morgon. Men på morgonen ringde en kompis och undrade om vi ville komma dit och hälsa på dem i sitt nya hus och därefter var vi och åt lunch, så dagen har gått bra ändå.


Det skiljer inte så mycket i ålder på W och D så de har kul ihop när vi ses.

Eftersom det var den 1:a december idag så väntade en hel del kalendrar på att bli öppnade i morse. Barnen har varsin Lego-kalender och chokladkalender och jag har ju min paketkalender som jag skrev om häromdagen. :-)

Idag blev det mer än ett paket att öppna. Det var nämligen några fler än 24 paket. De första tre var från Tesa och hon skickade även med ett brev där det stod så här:

* Först är det något för att du ska komma ihåg kärleken och vännerna som tänker på dig.
* Sen är det något som lyser upp när det känns mörkt.

* Sist är det något som kanske underlättar om du mår dåligt av medicinerna.


Paketen innehöll två jättefina silverljus, ett par underbara hjärtformade ljusstakar och ett paket istärningpåsar där isbitarna får formen av hjärtan. Blev verkligen jätteglad för alltihop! Tack!

Sen var det även ett paket från Carola där det stod att det ska öppnas direkt, och där i fanns det julklappsetiketter och ett par pepparkaksformar. Har lovat barnen att de ska få baka pepparkakor nu i veckan så det passar perfekt! Tack!!Idag kom det förresten ett paket med posten. Det var en vinst i en tävling från Lilla Violen, så där i fanns en jättesöt röd tröja med elefanter på till W och en brun necessär med blommor på till mig. Kan absolut rekommendera att beställa därifrån. Snabb leverans och riktigt härlig kvalitét.


Blev tyvärr inte världens bästa bild på tröjan för det var en liten kille som var väldigt trött.

4 kommentarer:

Carola sa...

Jag hoppas att du får den bästa julklappen av alla på fredag :-)

Nu håller vi tummarna och ber till den Gode Guden som lillan säger att röntgen ska vara ren!

Linda Horn sa...

Så fina klappar du fick idag!! Ska bli så spännande att se allas klappar till dig, eftersom det är ett hopplock från allihopa!

Kram

Heidi sa...

Nämen så söt han är där i soffan! Gosiga lilla unge! :)

Lillmonster sa...

Kul att du gillade det. Är lite svårt att köpa när jag helst ville att det skulle vara en tanke bakom. :)

Lycka till imorgon.

Kram Kram