söndag, november 29, 2009

VAD ÄR VAD?

När det gör ont är det svårt att tänka på andra saker än den där hemska cancern. Igår var en sån dag. Inflammationen har blivit lite värre så det har blivit mer rött och svullet och det gjorde även skapligt ont emellanåt. Det har även dykt upp några röda fläckar på sidan av kroppen som inte varit där innan och nya symtom gör ju inte oron mindre direkt. Sen så verkar jag fått en liten släng av barnens förkylning också. Är trött, har hostat en del och det gör ont lite här och varstans i kroppen. Just när det gör ont blir det lätt att man går och analysera symtomen och undrar om det beror på att den hemska sjukdomen härjar fritt i kroppen eller om det "bara" är pga förkylningen.

Igår var vi hur som helst på bio och vi var även ute och åt på Bamboo city. Kan tyvärr inte säga att jag var jätteimponerad av restaurangen. Det fanns visserligen rätt mycket mat att välja mellan i bufféerna, men det var en hel del annat som drog ner betyget. Filmen vi såg var däremot bra. Det var alldeles fullt i salongen för den hade premiär kvällen innan.

Idag är det första advent. Några ljusstakar och stjärnor har jag satt upp, men det är svårt att känna någon riktig julstämning när det hela tiden är så grått och regnigt ute. Sen vet vi ju inte ett dugg om hur den här julen blir. En sak är säker och det är att det kommer bli en annorlunda jul.

Under flera år har Mindi, som är med i samma mailinglista som mig, ordnat med en julkalenderswapp. Det går till som så att vi är ett gäng tjejer som bytt paketkalendrar med varandra inför julen. Man är med andra ord hemlig tomte åt någon och har även en hemlig tomte som skickat paket till en själv.

Men nu när cancerbeskedet kom och vi tillbringat så mycket tid på sjukhuset fick jag maila henne och säga att jag tyvärr inte kan vara med i år och det kändes jättetråkigt. :-( Men så igår när vi var på bion träffade jag en av mina vänner (som också är med på samma mailinglista) och hon hade en kasse till mig full av paket! Alla som är med i årets swapp har köpt varsitt paket så att jag skulle få min kalender ändå! Ååååh ni är ju bara för gulliga!! Tack snälla söta gulliga, för det var verkligen inget jag hade räknat med. Detta blir något att se fram emot varje dag fram till jul och även de dagar som känns extra jobbiga.

9 kommentarer:

Mindi sa...

Kära Linda...
Vi tänker på dig hela tiden och du om någon är värd detta!

Du är en sån super go tjej och det finns inget annat än att detta kommer att gå bra för dig. Nästa år är du med oss igen. :)

Stor varm söndagskram
M I N D I

Camilla ~ www.elmida.se sa...

Precis som Mindi skriver är du värd detta! Och nästa år är du med oss igen :o)

Varmaste kramar till dig!

S*Kimatos Maine coon sa...

Vad skönt att du har så många gulliga och omtänksamma vänner runt omkring dig!
Skönt att få komma iväg lite och gå på bio. Bamboo City var vi också och åt på för ett tag sen och jag var inte överförtjust heller.

Kram

Linda Horn sa...

Vad kul att ni hade en bra kväll, trots att restaurangen inte var den bästa. Liiiite avundsjuk över att du sett filmen, den vill jag med se! Får vänta tills den kommer på dvd.

Vad roligt att du blev glad för kalendern!! Det är du värd!!!!! Så klart ska du vara med nästa år igen!

Kram

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda! Du är värd varenda paket! Förök att inte analysera symtomen utan tänk på annat, lätta att säga, jag vet. Tänker på dig! Vi åt inte heller efter bion utan åkte hem til "barnvakten" Lycka till i morgon nu. Kram Maria
www.mariasdagbok.blogspot.com

Lotta A sa...

Åh, vilka goa och fina vänner du har omkring dej, det måste betyda massor!

Massor med kramar!

Anna sa...

För det första: Nej , det är nog inte meningen att man ska få en sån här skit-sjukdom när man är gravid!
Och för det andra: vilka underbara vänner du har!
Kramar Anna

Lillmonster sa...

Klart du också ska ha en kalender. Det var väl ingen tvekan. :)

Håller tummarna för att det ska gå bra att ligga stilla imorgon.

Kram Kram

netha sa...

Klart du med skall vara med oss i år igen och nästa år med, så det så! Du är värd vartenda paket!
Massor med varma kramar!
netha