fredag, november 27, 2009

EN LÅNG KVÄLL PÅ AKUTEN

Igår kväll fick vi åka in med W till barnakuten. Trots många inhalationer av Airomiren och Betapreden som han fått tidigare under dagen på barnmottagningen så lät han inte alls bra i luftrören.

När vi väl kom dit så mådde han dock bättre än han gjort här hemma, men han fick inhalera Ventolin. Det tar ju en evig tid med de där inhalationerna eftersom det ska väntas i ca 15-20 minuter mellan varje. Sen när vi trodde och hoppades på att vi äntligen var klara så kom läkaren in och sa att nu lät det mer som krupp och han behöver få andas in Adrenalin också. Det förklarar nog även varför han blev bättre när vi åkte in och han hade varit ute i friska luften! Men hur som helst fick vi bli kvar där en bra stund till. Runt midnatt fick vi äntligen åka hem! W var speedad som en duracell-kanin efter alla mediciner och vi föräldrar var såååå trötta!!


Att få mumsa på glass var ju bra mycket roligare än att få medicin!

Natten har tack och lov varit lugn. Hade han blivit dålig igen skulle de lagt in honom, och det slipper man ju gärna! Nu på morgonen är han lite rosslig och hostar en del, men han verkar hyfsat pigg och är inte så tät i luftrören, så vi får hoppas att det vänder och går åt rätt håll nu.

Pixiekids.se
Anmäl dig gärna till Pixiekids.se nyhetsbrev och få bra erbjudanden. Erbjudandet som kom från dem idag gäller 20% rabatt på allt i deras webshop!

10 kommentarer:

Therese sa...

Fy va jobbigt för stackars Willim att va så sjuk. Hoppas verkligen att han blir bättre nu under dagen så att ni slipper fler besök på akuten.
Jag lider med dej Linda att ni ska behöva ha det så här. Hoppas beskeden nästa vecka är betydligt bättre än du vågar tro.

Kram

Anonym sa...

Men herregud vilken dag du måste haft igår... omänskligt mycket på en gång.
Jag tror det är bra med någon slags stödsamtal med kurator eller liknande, så alla kaostankar kan få utlopp.
Att ha sina barn runt sig är ju en vitaminkur, men ger inte så stort utymme för att lätta på trycket, när tankarna/känsorna behöver vädras ur. Kram och häller tumarna för nästavecka/ Anna

Anonym sa...

Kära Linda!
Jag har svarat på ditt inlägg på AFF och jag kan inte annat säga än att ge inte upp och vill och orkar du - jag finns här om du behöver ett bollplank. Jag har själv haft astmabarn och vet hur tufft det är. Jag har själv, som du kankse vet mer erfarehet av cancer, både som anhörig och som drabbad. Så jag tror jag kan säga att jag vet hur du har det just nu.
Skickar dej styrka, värme och kärlek
Kramar
Kine62

Ann-Louise sa...

Stackars liten! Jag hoppas verkligen att han mår bättre nu och att ni alla får lite välbehövlig vila!!!! Kram

Lotta A sa...

Så söt han är när han äter glass! Det klart att det är ju mycket trevligare och framförallt godare än medicin ......
Hoppas han snart mår mycket, mycket bättre!
Kram

Stumpelisen sa...

De är visst inte nog me hemskheter för er del... Hoppas han piggnar till snart!
Sen håller vi tummarna för beskeden nästa vecka.
Kramar från oss

Anonym sa...

Linda.... näe gud jag blir alldeles ledsen i ögat över allt du får gå igenom! Det finns inte ord!!!! Jag tänker massor på dig hela tiden!!!

Stor varm kram
M I N D I

Anne sa...

Det var nog ett tag sedan jag var här hos dig och hälsade på. Fått läsa i kapp en del och hittar inte riktigt de rätta orden, vet inte vad jag ska säga alls faktiskt...

Jag hade också astmasjuka barn när de var små. Min äldsta dotter började när hon var 4 månader och den lilla när hon var 6 månader. Vi blev dessutom alltid inlaggda på sjukhus när vi kom för de var så dåliga...

Om det skulle vara något som jag av någon outgrundlig anledning kan hjälpa dig med på något sätt, så säg till...

Ha det så gott ni kan.


Kramar Anne

SWE Scrapbook sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
webmosterhelene sa...

Usch, så jobbigt för W och så jobbigt för er.... Kram