fredag, oktober 02, 2009

USCH VILKEN NATT

Man har blivit lite bortskämd det sista med att kunna sova gott om nätterna. W sover bra, men kan nån gång vakna till lite snabbt för att han inte hittar nappen, och för egen del så är det inte längre en massa nattliga toabesök som det var tidigare under graviditeten (de lär väl å andra sidan komma tillbaka mot slutet).

Men i natt var W vaken var och varannan timma. Han skrek och var allmänt missnöjd. Efter att ha varit uppe och försökt få honom att somna om 10-15 gånger så fick han till slut ligga mellan oss. Det var längesen sist! Han somnade om till slut och det var mysigt att ha honom nära. Dessvärre kunde jag knappt sova för jag är så ovan vid att han ligger i vår säng på natten. Han vaknade till ett antal gånger medan han låg där också, men då behövde jag åtminstone inte gå upp.Han börjar bli lite förkyld så det är säkert därför han sov dåligt. Fler tänder på gång har han också. Det är en kindtand som precis kikat fram och så ytterligare nån som ligger precis under tandköttet och som går igenom när som helst.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är fullmånens fel!
Saga o Julia sov ofta dåligt vid fullmåne när de var mindre. Inatt sov de gott, men jag har sovit riktigt dåligt däremot!
Hoppas ni kan vila ikapp under dagen!
Kram Marie som av någon anledning inte kunde posta via Googlekontot...

Therese sa...

Va jobbigt. Hoppas det var en engångsföretelse.Hatar sådana där nätter. Man är inte direkt sig själv dagen efter:)

Hoppas ni får en mysig helg i kylan. Var just ut med Mira och vi höll på att frysa ihjäl. Man är inte van kylan än.
Kram

Lotta A sa...

Det låter som en mindre kul natt, jag kan bara föreställa mej hur trött du måste vara...........
Hoppas ni får en trevlig helg!
Kram