torsdag, oktober 22, 2009

SNART ÄR DET FREDAGSMYYYYS

Okej, det är inte fredag riktigt än, men snart för det är redan torsdag! Veckorna går så snabbt! I morgon har vi en födelsedag att fira här hemma. A fyller 10 år! Min store kille! :-)
Tänk att det snart gått 10 år sedan de här bilderna togs.

Någon annan som börjar bli stor är jag själv. Går in i v 27 nu och har redan gått upp NIO kilo!! Hjälp, jag kommer ju att se ut som en elefant innan bebisen kommer ut. Med A gick jag upp 9 kg sammanlagt och med W gick jag upp 12 kg. Denna gången blir det väl 30...!

Igår var jag hos läkaren. När man är gravid kan ju brösten ömma en del, men i mitt ena har det nästan känts som det gjorde när jag hade mjölkstockning (hade ett gäng såna på just den sidan när jag ammade W). Det är svullet, varmt och rött. Det har det blivit en inflammation, så nu blir det antibiotika 3 ggr/dagen i en vecka. :-(

2 kommentarer:

Therese sa...

Åhh nej... så det kan alltså bli typ mjölkstockning/inflammation även innan bebis kommer?

Jag ligger på plus tio kg nu i vecka 28 (29 imorgon). Så jag vet hur du känner det. Mitt mål är under 15, men jag börjar tvivla på att det är möjligt.

Hoppas ni får en mysig fredag o kalas. Jag längtar tills mitt besök kommer imorgon. Även mina föräldrars hund ska med... har saknat henne massor denna veckan. Tror det beror på alla fina djur bilder du lägger upp hela tiden:)

Kram

Lotta A sa...

Snacka om att tiden bara springer i väg! Tänk att det är 10 år sedan Adam kom, när du fick honom så gick jag och var gravid med min "lilla minsting" Anton......
Jag kan inte fatta att det det är 10 år sedan.
10 ÅR låter het plötsligt så stort!
Hoppas ni får en härlig dag i morgon.
Så får du kurera dej så du blir pigg igen.
Kram Kram