söndag, oktober 11, 2009

BÖRJAR TINA UPP NU

Igår var jag på utställning med ett par av katterna. Det var ganska hård konkurrens i gruppen där jag har båda mina katter, men det gick bra för min hankatt och han fick sin champion-titel. Däremot var jag väl inte riktigt lika nöjd med uppvärmningen i utställningslokalen. Tror faktiskt inte det fanns någon värme på där överhuvudtaget. Fy vad kallt det var och jag fick gå med min vinterjacka på mig där inne hela dagen. Det var ju tur att det inte var nakenkatter man ställde ut.

Idag har vi bara varit hemma hela dagen. W har fått en ganska trist rutin när det gäller att bajsa. Detta sker nämligen nån gång mellan 5:30-6:00 VARJE morgon för tillfället! Men han somnade om efter en stund och sov ända till kl 9, så det var himla skönt.


W står i en fodertunna som jag vann på uställningen. Den kanske fungerar lika bra som förvaringstunna åt ett klåfingrigt litet busfrö?! ;-)

Till lunch fixade jag en tacopaj. Utgick från detta receptet, men gjorde en egen variant av den. Den blev supergod! Det fanns ingen lätt creme fraiche paprika/chili i affären, så istället tog jag vanlig creme fraiche där jag hällde i paprika- och chilipulver, en skvätt chilisås och lite thai sweet chilisås. Jag bytte även ut yellow chili eller green jalapeño mot ananasbitar.

2 kommentarer:

malinj80 sa...

Den lät god! Jag gör alltid den som jag fick av dej! Roligt med champion titeln till Rippe! Grattis grattis!
Kram malin

sanna sa...

Är du intresserad av att gå på nordiska gårdsbands festivalen i Jönköping nu i helgen? Jag lottar ut 4 biljetter på min blogg :P kolla gärna om du är intresserad annars kan du ju bara ignorera detta :P