onsdag, september 16, 2009

ETT HÄRLIGT ÖGONBLICK

Inne på 3:s hemsida pågår just nu en mms-tävling där man kan ladda upp en bild under temat "ett härligt ögonblick"... och vad passade väl bättre än bilden på lilla brödtjuven som jag tog på bar gärning häromdagen?! Han njöt i stora drag av allt bröd han glatt mumsade i sig! ;-)


Klicka här för att rösta på brödtjuven >>>

Man kan vinna en mobiltelefon i tävlingen och det skulle jag verkligen vilja. Min telefon är visserligen bara ett år, men jag har varit missnöjd med den från första början och den fungerar bara ibland (och i stort sett aldrig när man väl behöver den).

Att köpa ny mobil är inte heller aktuellt just nu. Var hos tandläkaren idag och lagade de sista två hålen. Det hade gått ca 3½ år sedan jag var där på undersökning sist, så det kostade ju en slant den här gången om man säger som så! Bara att lägga sig ner i den där obekväma stolen gör att kontot töms ganska snabbt! :-(

3 kommentarer:

bambi sa...

Så söt! :)

Men oj, va mycket bröd ni har hemma!!!

Sofie sa...

Jag har röstat. Håller tummarna för att du får en ny telefon.

Visst är det hemskt med tandläkaren. Jag har nästan alltid hål när jag går dit, och dyrt blir det...

Torbjörn Aronsson sa...

Omöjligt att VINNA den där tävlingen.
Minuterna innan tävlingen avslutas går alla med 0 i betyg in och ger en FEMMA! Detta betyder att alla vi som har suttit och röstat oss blåa och engagerat hela släkten och alla vänner står med lång näsa. Det blir bara slumpen som avgör denna till helt synes meninglösa tävling för oss, TRE däremot tjänar massor av pengar på alla MMS. :)