måndag, september 07, 2009

EN HIMLA MASSA YOGHURT

Idag kom paketen från Buzzador. Både jag och min sambo har kommit med i samma kampanj och den här gången är det Jogolino från Nestlé som ska testas. Det är en sockerfri yoghurt för barn i åldern 10 månader och uppåt. Man behöver inte ha den i kylen så den är lätt att packa ner i skötväskan om man ska iväg någonstans. Inte mindre än 16 st 4-pack fick vi hem! Det är en himla massa yoghurt det! ;-)

Det är roligt att få hem nya produkter tycker jag. Några av de som jag fått hem är kyckling från Kronfågel, Flux fluorskölj, Läkerol halstabletter, Lambi näsdukar och fotobok.

Vill du också bli Buzzador?! Klicka HÄR!


Nu får vi ha ett stort yoghurt-party med alla småttingar vi känner! ;-)

W har idag testat Jogolino jordgubb/banan. Han tyckte att den var god och han mumsade glatt i sig den. Han har i och för sig inte ratat något i matväg ännu... även hundmat som han ibland hittar på golvet slinker ju ner! :-SNu det sista när vi ätit så har han allt oftare visat att han vill äta själv och det är inte alltid han vill låta sig matas. Att låta honom ta över skeden när det gäller yoghurt, gröt och dylikt innebär oftast en hel del städning, för han har inte full koll än på besticken. Ibland går det bra, men oftast hamnar det mat både lite här och där och så är det ju rätt kul att sitta och banka med skeden i bordet också!Sen så är det mycket mat han plockar i sig med händerna, t ex smörgås, flingor och frukt. Även det mesta av dagens lunch som var pasta och grillad kyckling petade han i sig med händerna.

1 kommentar:

Lotta A sa...

Kanon bra att få en massa "pröva på varor", då vet man ju sen om det är något att satsa på och om man vill köpa det eller ej..............
Gulliga bilder på Lillkillen!
Kram