fredag, september 18, 2009

AKTA LILLA NÄSAN!

Efter en ganska så hektisk morgon med en 1-åring som hade massor av energi och var precis ÖVERALLT (kylskåpet, lådorna, spisen, skohyllan, duschen, garderoben...) så lyckades vi till slut komma ut till bilen och åka iväg mot Jönköping. Där träffade vi först T och lilla M. Vi funderade först på att gå till nåt café och fika, men kom sen fram till att det nog var smidigare att ses i en lekpark där barnen kan röra sig fritt. :-)


W står och filosoferar lite vid rutschkanan.


M ska precis som W få ett litet syskon i början av nästa år.

Solen värmde riktigt skönt i parken och det var trevligt att ses. W somnade i bilen på vägen dit så han var i och för sig fortfarande ganska trött när vi kom fram. Tyvärr lyckades han stupa på näsan från sandlådekanten också så det blev några tårar över det. Lilla näsan skiftar nu både i rött och blått och ett litet skrapsår under den fick han också. Små olyckor sker ganska ofta, men som tur är brukar de läka fort.

Sen åkte jag och W en sväng till A6. Hade en lista med grejer som behövde köpas. Dessvärre ingen särskilt spännande shopping alls, utan mest tråk-grejer som strumpor, alvedon och sånt (jag börjar på allvar tro att vår tvättmaskin käkar strumpor!).

Det mest "spännande" köpet var väl fårskinnstofflorna jag köpte åt mig själv. ;-) Inte det allra tjusigaste man kan sätta på sig kanske, men jag är så himla frusen om fötterna och nu när hösten kommit är golven här hemma rätt så kalla emellanåt. Mina gamla tofflor var så utslitna att de åkte i soporna i våras, så ett par nya var välkomna!

Inga kommentarer: