måndag, augusti 31, 2009

TILLBAKA IGEN

Nu har det gått flera dagar sedan jag hann skriva något här. Det har varit fullt upp hela helgen. I lördags hade vi 1-årskalas här hemma. Både jag och sambon har rätt stora släkter så det blev huset fullt kan man säga. Det var trevligt, men samtidigt lite synd när man inte riktigt hinner prata med alla som kom. W fick massor av fina presenter, bl a en traktor, lastbil, böcker, en Alfons Åberg-docka, en Brio-hund, pengar och kläder. Allra roligast var nog snörena på paketen! ;-)



På kvällen tog vi det lugnt och kikade på film. Vi såg "män som hatar kvinnor". Jag hade tänkt att läsa boken innan, men det har tyvärr inte hunnits med. Hur som helst så var filmen jättebra. Hemsk var den, men kan rekommenderas!

Igår var vi ute och åkte runt i mer eller mindre hela Västergötland. Först var vi och kikade på trädgårdsmöbler. Tänkte att man kanske kunde fynda lite nu när det är i slutet av säsongen, men de vi fastnade för var det dessvärre ingen större rea på så då kan vi lika gärna vänta med att köpa sen när vi har flyttat. Sedan var vi i Lidköping, Skara och Axvall för att uträta ena ärendet efter det andra. Klockan var efter åtta på kvällen innan vi till slut var hemma igen.


Skara domkyrka

Inga kommentarer: