lördag, augusti 01, 2009

FÅR KOMMA PÅ EN NY RUBRIK NU

Tänkte just skriva "trött" som dagens rubrik, men eftersom just den rubriken återkommit mer än en gång i min blogg så fick det vara! ;-) Men efter att ha haft en massa bra nätter nu och man fått sova så kom det tyvärr ett bakslag i natt. Redan när vi gick och la oss började W krångla. Han satte sig upp och skrek. Spottade ur tutten. Skrek lite till. La sig ner och somnade om. Sen höll precis samma visa på om och om igen hela natten. Först vid halv fyra somnade han ordentligt, men precis som vanligt så tyckte han att det var morgon kl 6. Så idag känner man sig en aningens seg.

Vet inte om han kanske har fler tänder på gång. Det känns lite hårt vid sidorna i överkäken. Trodde annars att det skulle komma lite fler i underkäken snart. Där har han bara två. Han har fyra uppe.

Igår kväll hade vi kompisar här. Vi käkade pizza och satt och pratade. Trevligt!

Här kommer några blandade bilder från igår...


W har lärt sig göra en ny min med munnen.


S och A äter hemlagad kinamat... ris och friterad kyckling. Maten fick 10 poäng av båda! ;-)


S och W har disco. S spelar trummor och gitarr medan W dansar nedanför sängen.

Grabbarna har roligt tillsammans för det mesta, men ibland tycker de stora killarna att det är lite jobbigt när W tar deras saker. S kom med förslaget igår att vi kanske kunde sätta upp en grind med elstängsel i så att han inte kunde komma åt leksakerna.


Riktiga bilar ska det vara tycker W, inte tråkiga bebisleksaker!

Inga kommentarer: