fredag, juli 31, 2009

ILLA... JAG MÅR ILLA...

Usch ja, illamående har jag varit ett bra tag nu... men vet ni vad??! Nu är det tredje dagen i rad som jag knappt har mått illa alls, så kanske man äntligen kan våga hoppas på att det värsta illamåendet är över nu! Vore helt underbart, för det finns knappt nåt värre än gå runt och hela tiden känna att man kanske måste springa och kräkas.

Igår bakade jag och S en smulpaj av blåbären vi hittade ute i skogen. Det passade bra eftersom vi fick fika-besök två gånger under eftermiddagen. Bland annat så var L och C här. De hade med sig ett 1-årspaket lite i förskott till W. Han fick en jättefin body och matchande byxor av dem. Tack snälla! :-)Idag är det fredag. De stora grabbarna har haft en kompis här som sovit över i natt. Just nu leker de inne på A:s rum. W ligger och sover. Jag hamnade här. Tänkte mest testa om vårt bredband funkar nu och det gör det. Igår kväll fungerade vare sig telefonerna eller vårt bredband. Det visade sig vara en tråd inuti telefonkabeln som hade gått av. Men min snälla pappa har varit inne här nu på morgonen och fixat det.

5 kommentarer:

Therese sa...

Grattis till dina icke illamående dagar. Hoppas att det släppt för dej nu! LÄngtar tills jag kan säga samma sak.
Trevlig helg! Kram

Tina sa...

Va gott att slippa illamåendet! Hoppas att det håller i sig. :-) Kramar!

Lotta A sa...

Tack för att vi fick komma och hälsa på och blev bjudan på smaskig paj, och träffa er lilla gulliga William , snacka om att han växt sen sist.
Kram Lotta & Cajsa

Fotograferande, filsoferande fembarnsmamma sa...

Hoppas du har rätt och illamåendet är borta. Klart jag fotograferar dig om du vill. Jag är dock inte alls lika duktig som du. Kram Maria

Orsakullan sa...

Visste inte att du var gravid igen! När är det dax? Jobbigt med illamående, det har jag sluppit men har dragits med halsbränna istället vilket varit nog så jobbigt...