torsdag, juli 16, 2009

UTVILAD

Igår kväll var vi ute och åt på Piren i Jönköping och sen sov vi på hotell. Åh vad välbehövligt det kändes efter alla nätter nu med knappt någon sömn. Känns tomt att inte ha barnen med, men samtidigt skönt att få ta det lugnt och koppla av också. Sen var det supermysigt att träffa dem och krama om dem när vi kom hem igen. :-)

Igår var vi även en liten sväng i Hjo. När vi åkte var det jättefint väder här hemma så vi hade tänkt bada på Guldkroksbadet. Men när vi kom fram så började det regna lite. Så vi började med att äta på Hamnkrogen och se lite om det skulle klarna upp eller inte. Dessvärre blev vädret bara sämre och det började åska, så vi struntade i badet. Barnen fick mata fåglarna och sen åkte vi hem.


Fåglarna blev glada över allt bröd de fick att käka.


Regn och åska istället för sol och bad.

På tal om Hamnkrogen förresten. Det var nog den sämsta restaurang jag någonsin ätit på! När vi kom in så fick vi först vänta bra länge på att någon ens kom fram till bordet och tog upp beställningen. Vi var tydligen osynliga. Sen kom det en tjej som snorkigt undrade om vi ville beställa nåt.

Sen skulle vi gå och ta sallad. Där fanns inga tallrikar, inga servetter och skålarna som det hade varit sallad i var tomma (ja, utom majs-skålen då). Det fanns bara ett hörn och brödsmulor kvar av brödet. Jag gick och sa till och tjejen suckade och sa att hon ska fylla på. Jag gick tillbaka till salladsbordet och sa det till de andra måttligt roade gästerna som också väntade på sallad. En av dem berättade att den ena tjejen surt hade sagt åt dem att de kunde väl äta av det som fanns kvar.

För övrigt så var maten inte särskilt god (smakade som maten man åt i skolan ungefär), ett par av glasen vi fick dricka i var spruckna och personalen var allmänt otrevlig och sur. De verkade mest springa om varandra hela tiden och inte ha nån vidare koll. Förmodligen hade de mycket att göra och var stressade, men de borde ändå tänka på att hålla humöret uppe och försöka visa bättre service mot gästerna. Nä, dit går vi aldrig igen!

4 kommentarer:

Lotta A sa...

Härligt med en hotell natt, det behöver man som föräldrar då och då...............
( mycket oftare för vår del ,det blir alldeles för sällan för oss)

Sen är det desto mysigare när man träffar barnen igen ,och man fått längta lite efter varandra.
Kram

Thersee sa...

vilken tur att vi valde bort hamnkrogen när vi var i hjo....låter ju inte som någon vidare bra restaurang. Har själv jobbat i restaurang så jag är grymt skeptisk vart jag än äter:)

Det där med vagn får vi verkligen fundera vidare på. Det är inte lätt. UJ vagnen verkade bra den med men lite dyrare än vad vi tänkt oss, men kanske kan man hitat nån begagnad till bra pris.

Trevlig helg! Kram

LaMia sa...

Hej Linda!
Vad härligt det lät!
Jag och Isac var på Liseberg igår,oxå jättemysigt och kul!

Nämnde det där med erat hus till Patrik och han sa att han kan komma och göra en mögelbeskning om ni vill för enligt honom är det inga problem att fixa. ;) Han är positiv min karl! hehe

Ha de gott!
Kram

Mia sa...

Jag åt på Hamnkrogen en gång när vi gick i skolan och den duger väl bäst till att dricka öl på under kvällen.

För vi var allt där några gånger. oj oj vilka minnen man har,,,,:-D