tisdag, juli 14, 2009

14 JULI

Igår kväll slocknade jag i sängen när jag nattade W. Han sov liiite bättre i natt. Men han har ändå vaknat alldeles för mångta gånger för att man ska kunna känna sig ordentligt utsövd trots att antalet timmar i sängen blev rätt många.

Igår eftermiddag gick jag och A ut en sväng i skogen med hundarna så de fick springa av sig ordentligt. Letade lite efter kantareller, men hittade inte jättemånga. Det såg ut som någon hade plockat där före oss. Vi hade inte hunnit särskilt långt innan det började ösregna så vi var verkligen dyngsura när vi kom hem. Men vår ena hund, Frida, älskar verkligen vatten så hon var ju överlycklig över alla stora vattenpölar som hon kunde bada i.

Tänk att snart halva juli har gått! Fattar inte hur snabbt tiden går egentligen. Vore skönt om det kunde bli lite bättre väder snart så man kan åka och bada. Inte har man någon större lust att lägga sig på stranden när den ena skuren avlöser den andra.

7 kommentarer:

A home far away sa...

Hej! Vilken fin blogg du har och spännande läsning!

Kram Gunilla i Singapore

Fotograferande, filsoferande fembarnsmamma sa...

Hej! Vi är på västkusten igen, men nu i Göteborg. Här är sol och vi har varit på badet hela dagen. Det är tydligen "alltid" bättre vid kusten känns det som i alla fall. Hoppas på MER SOL HEMMA MED!! Kram Maria

Peter sa...

Tack så mycket! Ja det ska bli jätteskoj. 9:e novemer eller nånstans runt där är det dags :-)

Usch, stackars lille W! Vad är det för blåsor han fått i munnen? Hur gammal är han? Vart är utanför Jkpng, Mullsjö eller neråt mot norrahammar? :-)

Jag är på väg att bli vuxen! sa...

Stackars, stackars lilla W!
Hoppas du börjar må bättre nu oxå. Jobbigt för W att vara sjuk, men även jobbigt för dig att inte kunna vila upp dig riktigt innan nästa bebbe kommer kan jag tänka!

Jag vet inte vad det är, men varje gång (ca en veckan nu) jag går in på din blogg så hakar min dator upp sig. Jag måste stänga ner allt, koppla ifrån internet och börja om igen. Andra gången fungerar det alltid. Konstigt, vet inte vad det kan vara!

//anna

Susanne bloggar sa...

Hej!

Hade tänkt jag skulle kommenterat "bara för dina ögon" men det gick inte så jag har ett hustips till dig ;-) men jag snokar reda på dig på FL istället då och skickar mail där.
//Susanne

Timea sa...

Hej mamma visade vem du var på din blogg. Tack för din kommentar hos mig. Kram Timea

Bojlinarna sa...

Hej mamma visade mig din blogg så jag kunde se. Tack för din kommentar på min blogg.

Kram Timea