onsdag, juli 22, 2009

EN LITEN KATTUNGE

I går kväll föddes det en ensam kattunge här hemma. En sköldpaddsfärgad tjej blev det. Oj oj, vad bortskämd hon kommer att bli. Yossie är en riktig hönsmamma och lilla bebisen har redan ökat bra i vikt då hon har hela mjölkbaren för sig själv.

På tal om bebisar, fast då inte fyrbenta sådana, så fick min kompis E en dotter i förrgår. Hon vägde 3140 g och var 49 cm lång. Ett stort GRATTIS!!

Vår egen bebis får vi ju vänta på ett bra tag till. Men vi var iväg och gjorde nupp-ultraljud igår för att beräkna sannolikheten för Downs syndrom och ett par andra kromosom-fel. Riskerna var så gott som obefintliga så det kändes skönt. Bebisen var en livlig liten krabat som sprattlade runt där inne. Är i v 13 nu och det är rätt häftigt att det mesta redan finns på plats och att man verkligen kan se att det är en människa där inne. Men h*n behöver såklart växa till sig en hel del. Längden är bara nån decimeter ännu.

3 kommentarer:

malin sa...

så söt...

vad lustigt men i går berättade min syster att hon ska åka på buffelsafari till helgen, samma som ni var på. Jag hade aldrig hört det om det förrut och så hör jag om det 2 gånger från olika håll på samma dag.

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Malin

Tina sa...

Va härligt att få så bra odds. :-) Och sicken söt kattbebis ni har fått där hemma!

Stumpelisen sa...

Åhhh sån liten söting!

Å ett JÄTTE GRATTIS till er väntade tillökning! Hur har jag kunnat missa detta....

Vi ska hämta en ny lite kisse i början av sep!

kram emma