måndag, juli 27, 2009

ÄNTLIGEN ÄR DEN FÄRDIG

Jag har haft ett litet projekt att göra en fotobok till W om hans första år. I början gick det bra och jag passade på att greja med den då han sov. Sen har tiden tyvärr inte alls räckt till, men nu när min sambo haft semester så har jag kunnat sitta lite med den igen och gjort den klar.

Det är förstås många bilder i boken, men jag har även skrivit om graviditeten, förlossningen, vad han tycker om, hans framsteg, dopet, hans första jul, lite om oss föräldrar och lite av varje som brukar stå med i vanliga babyböcker som man kan fylla i och klistra in bilder i. Nu längtar jag efter att den ska komma med posten så att vi får se hur den blev!

Jag har gjort en hel del fotoböcker genom åren och försöker varje år få till en med bilder från det gångna året. Just nu kan man få en fotobok från Fuji (värde 344:-) alldeles gratis om man skriver ett blogginlägg om den. Så har du en blogg och skriver ett inlägg på minst 100 ord om fotoboken så har du chansen att få en du också. Fyll i din intresseanmälan HÄR.

Jag framkallar i stort sett aldrig några vanliga foton längre och klistrar in i album, utan det blir fotoböcker för hela slanten. De blir fina, tar inte så stor plats i hyllan och det är så smidigt när boken är klar när den kommer hem i brevlådan. Annars blir det lätt att de där bilderna man beställt hamnar i en låda i väntan på att någon ska sätta in dem i ett album.


Fuji fotoböcker

2 kommentarer:

Therese sa...

Jag mår också illa fortfarande tyvärr. Hoppas väl att det ska ge sig snart.
Visst är det roligt med en fotobok. Jag fick ett erbjudande att göra en gratis för inte så länge sen så det ska jag göra. Roligt att ha bilderna samlade på det viset istället för i album.
Kram

maria sa...

jag hoppas också få ihop en fotobok, gärna som är klar till åkes födelsedag, vilket är om lite mer än två veckor. frågan är om det är möjligt.
hur som helst - du som har gjort flera, vilket företag skulle du rekommendera? det är ju bara en enda stor djungel där ute. jättesvårt att veta vilka som har bäst kvalitet ...