måndag, juni 22, 2009

EN BRA TID

Både igår och idag har W vaknat vid halv åtta på morgonen. Det är en bra tid att vakna så jag hoppas att detta håller i sig! :-) Sen så kändes sovmorgonen lite extra välbehövlig just idag. Vi kikade på film på 4:an igår kväll och kom i säng sent. Med alla dessa trista reklampauser och nyheterna mitt i så blir ju filmen evighetslång. Filmen de visade var "Hannibal Rising", en film som handlar om kannibalen och psykopaten Hannibal Lecters uppväxt. Den var riktigt otäck emellanåt, men jag kunde ändå inte sluta titta (förutom emellanåt så jag tittade bort för att det var lite väl blodigt).



Helgen har varit rätt så lugn och skön. Hade träffat kompisar, har varit en sväng i Hjo och har även hunnit med att röja lite här hemma. Igår städade vi bort gamla och trasiga leksaker ur barnens rum och fyllde en hel svart sopsäck. Har även lagat till ett par hål i kattgården, men trots detta tar sig både vår hankatt och vår feta huskatt ut därifrån. Ska se om jag kan filma Berit sen när hon rymmer för det är bara att konstatera att katter och möss är väldigt lika ibland! Haha! Snacka om att göra sig liiiiten alltså!


Vi hade tur med vädret i Hjo igår eftermiddag. Stora tunga regnmoln gick runt oss, men i Hjo sken solen!

Vi är förresten rätt säkra på att det var tredagarsfeber som W haft nu över midsommar för igår fick han utslag på magen och ryggen.

1 kommentar:

Tina sa...

Det låter som en skön helg. :-) Och gott att sova till halv åtta, det gjorde vi med här. :-) Kramar!