tisdag, juni 23, 2009

TVÄTTMASKINEN FÅR JOBBA

Idag var det ingen jätterolig start på dagen. Först kiss i en säng och sen bajs i en annan. *suck* Så det blev till att duscha barn, byta lakan och starta tvättmaskinen. W har blivit risig i magen. Igår bajsade han också löst och på kvällen hade han sån magknip att han skrek hysteriskt i nån timma på kvällen. I natt har det varit lugnt, men så brakade det loss idag på morgonen igen. Han är pigg för övrigt, men nu får det bli mat som är snällt mot lilla magen tills han blir bättre.

För övrigt verkar det bli en härlig dag! Det är redan ganska varmt och solen skiner. Dessutom verkar det som sommarvädret ska hålla i sig ett bra tag nu. Hoppas på det! :-) Igår var vi en sväng vid en sjö. Det var inte så jättevarmt i vattnet än, men barnen lekte och hade kul i ett par timmar.Igår kväll var jag med på möte med jobbet. Det var sista husmötet före sommaren och en av mina jobbarkompisar ska tyvärr sluta på förskolan där jag jobbar. Så vi tackade av henne och så grillade vi. Det var trevligt och maten var jättegod.

Jag fick förresten ett mail från Semper igår att jag har vunnit en Brio-bil i en tävling som de haft på sin hemsida. Alltid skoj när man vinner något! :-)


Brio Race Car

2 kommentarer:

Lotta A sa...

Kul att vinna, den ar sa sot den lilla bilen.Anton hade en sadan nar han var liten.En rktig favorit leksak for honom........
Har pa Mallorca har det fina fina vadret kommit och vi badar och njuter for fullt.Harligt att varmen kommit aven till Sverige nu, hoppas den stanna lange!
Skot om er och hoppas nu att lille Willam piggnar pa sig och magen blir bra igen.
Stora kramar fran Lotta & Cajsa

Tina sa...

Gud va du vinner ofta! :-D Roligt! Och det ser ut som att goingen gillar att leka på stranden trots risig mage. Hoppas den snart rättar till sig. Kramar!