fredag, maj 15, 2009

UPP OCH NER

Igår efter jag hade skrivit så steg W:s feber till runt 40 och den har pendlat lite upp och ner tills nu på morgonen då den åter landat på 38. Natten var inget vidare, för även denna natten har vi varit vakna mycket. Han hostar fortfarande så han kräks emellanåt. Varenda gång han började hosta i natt (vilket var OFTA) så blev han jätteledsen. Dels för att nappen flög ut och dels för att det antagligen gör lite ont när han hostar. Hade jag kunnat byta med honom hade jag gärna gjort det. Han har varit sjuk så himla länge nu!

Känns mig som världens nojjigaste mamma som ringer sjukvårdsupplysningen och barnmottagningen titt som tätt, men när ens barn inte mår bra så vill man ju kunna GÖRA något så att barnet mår bra. Vi börjar känna oss lite maktlösa när hostan och febern aldrig tycks vilja ge med sig.

Svaren vi fått är mest att avvakta och förhoppningsvis kommer han vara friskare sen när sommaren är här. Ja det hoppas jag verkligen att han blir. Jag vill inget hellre än att han blir frisk!


Det är lite tråkigt med inlägg utan bilder så här kommer en bild på vår katt Wilma som är 6 månader gammal nu. Vårt söta lilla lejon! :-)

4 kommentarer:

malinj80 sa...

Jag tar gärna en del av hostan också! Stackars liten! Jag lider verkligen med han och med dig som inte får sova ordentligt! Se till och vila så mycket så möjligt när han sover på dagarna!
Massor med krya på kramar från oss alla!

Barbro sa...

Kan inte hans infektionskänslighet bero på era djur. Han kanske är överkänslig/allergisk mot pälsdjur.

Linda sa...

Barbro: Jag vet inte, men enligt läkaren var det väldigt ovanligt att de visar någon pälsdjursallergi så här tidigt. Men han kommer för säkerhets skull att testas vid nästa läkarkontroll (när han är runt 1 år) i och med att vi har både hund och katt.

Jag har även funderat på om alla pollen ute kan påverka honom. Jag är själv allergisk mot pollen. Men tydligen var det samma där att det inte brukar visa sig när de är så små.

Han hade även en RS-virus infektion i vintras och det är mycket möjligt att han har blivit mer infektionskänslig efter det.

Barbro sa...

Skönt att ni ska testa honom.

En jobbarkompis son blev mycket mindre sjuk när de gav bort sin hund och kanin. Men han är 8 år.