torsdag, maj 14, 2009

SKA VI HITTA PÅ NÅT NYTT ATT SKRIVA OM IDAG?

Eller fortsätta samma visa som förut - snor, hosta och feber??! *suck* Önskar att det hände lite roligare saker här än bara en massa sjukdomar jämt och ständigt.

I natt vaknade W runt 3-tiden och hade hög feber. Han hostade och rosslade en massa och fick knappt luft och sen kräktes han ner hela sig själv. Stackars liten. NÄR ska han bli frisk egentligen?!! Efter att ha inhalerat ett par gånger och fått alvedon verkade han må lite bättre och somnade till slut om. Han var nog väldigt trött för han sov till halv åtta. Kan inte minnas när han sov så länge sist! Hans inbyggda väckarklocka brukar ju gå igång mellan 5:30-6 ungefär.

I dag har hans feber inte varit så hög utan legat strax över 38, men han är rätt så gnällig och trött och han känns rätt varm nu så det skulle inte förvåna mig om febern håller på att gå upp.

Nu i eftermiddag var vi ute en sväng med hundarna och tog en promenad med dem. Frida var överlycklig över att få bada i bäcken! Hon är precis galen i vatten!

A har en kompis här idag. Just nu är de ute och hoppar studsmatta. Den är verkligen välanvänd. Det går nog inte en dag under våren, sommaren och hösten som den inte används. Annars är det ju en del grejer man köper som används flitigt precis i början men sen bara står och samlar damm.

2 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Stackars lille William, tycker så synd om honom!! Hoppas verkligen att han mår bättre snart!

Therese sa...

Vilken grym bild den sista på hunden var! Du är så duktig! Hoppas W får blir frisk snart. Stackaren. Kram på er!