torsdag, maj 28, 2009

KATTUNGAR

Igår eftermiddag var vi hos M och tittade på deras underbart söta kattungar! De är 4½ veckor gamla nu och de är ju otroligt gulliga i den åldern. Storleken är precis lagom för att smussla med en hem innanför tröjan! ;-)Nu blir det dock inga fler husdjur här hemma i nuläget. Tvärtom så finns funderingar på att minska ner antalet katter. :-( Mest är det för W:s luftrör som aldrig tycks bli riktigt bra. Även om han inte är allergisk mot just katter (det vet vi inte ännu om han är, men det är ganska ovanligt att bebisar är det) så gör ändå djuren att det far runt mycket mer partiklar i luften som kan reta luftrören. Hinner tyvärr inte städa i samma takt som de hårar ner. Med fem katter och två hundar i huset så blir det ju en del.

Samtidigt tar det verkligen emot att göra sig av med ett par av katterna. De är ju ens familjemedlemmar och jag hade helst haft dem kvar... men dyker det upp bra hem så får vi se. Är du som läser detta intresserad av att ta hand om en katt eller två så hör av dig så kan jag berätta mer.

2 kommentarer:

Monica sa...

Åh men hjälp så söta de är de små missarna.
Ja det är trist att behöva göra sig av med husdjur, de är ju en i familjen.

Vi har 2 katter, men sambon vill inte ha katter, så jag har annons ute på dem. Men jag gillar katter och är uppväxt med katter. Sambon tänker mest på katthår, jobb med att städa efter dem me dpäls som far omkring, att de river sönder tex tapeter, måste fixa kattvakt om vi ska iväg,

Vi (dotterns) har 4 marsvin, men de är i buren, de gillar han bättre.
Jag hoppas någon kär djurvän hör av sig.

Floos sa...

Vilka söta små katt ungar, min dotter vill så gärna ha katt. Men jag är inte så sugen på husdjur just nu.