torsdag, maj 28, 2009

NY BILBARNSTOL

Igår var vi på 1 klass och köpte en ny bilbarnstol. W:s babyskydd börjar bli aningens för litet nu, så det är dags att byta. Vi hade egentligen tänkt köpa en i helgen, men igår såg jag i tidningen att de hade 25% rabatt på hela sortimentet i butiken, och det gör ju ganska mycket på priset!

Vi hade inte bestämt oss innan för vilket märke eller så vi skulle ha, utan tittade lite vad som fanns. Eftersom stolen även ska kunna användas i vår minibuss så funkar ju inte vilken modell som helst. Valet föll iallafall på en Britax Secura. Den går att användas på alla platserna i bilen och har ett inbyggt stödben, så den blir bra hoppas jag.W fick även en ny haklapp, en Tommee Tipppee Roll´n go. Det är inte direkt första haklappen vi köper, men vår ena hund har tuggat sönder ett antal här hemma. *suck* Hon är ett litet matvrak och hittar hon en haklapp med lite matrester på så är hon väldigt snabb med att norpa åt sig den. Denna haklappen verkade bra. Den är gjort i silikon så den är mjuk och går att rulla ihop. Med andra ord smidigt om man vill kunna ha med sig den i skötväskan utan att den tar så stor plats.

1 kommentar:

Stumpelisen sa...

Kalas bra köp tror jag. Å 25% rabatt gillar vi!!! Jodå de är I som har mag sjuka igen suck.. Men idag är hon på benen igen. Hon å jag fick tillbringa natten på soffan :(

Kram Ema