fredag, februari 06, 2009

BUSSÄGARE

Igår eftermiddag var sambon iväg och hämtade vår nya bil... eller bil å bil... en VW-buss är det! ;-) Så nu ska vi nog få plats. Innan har det varit lite trångt att få in barn, barnstolar, husdjur, vagn och allt som ska med. A vill ju ofta ha med sig nån kompis också. Det är ju rätt tid nu att köpa bil. Vi prutade ner priset med 20 000:-... bilhandlaren var väl sisådär nöjd för han gick tydligen minus på denna...

Här har vi för övrigt sovit rätt bra i natt. Jag var så trött igår kväll att jag knappt minns att jag la ner huvudet på kudden. Tack och lov sov W bra i natt. Han somnade nån gång efter kl 20 och vaknade vid 5:20. Då var han vaken nån timma, men somnade sedan om igen. Han är fortfarande febrig och förkyld. Tycker så synd om honom när han inte mår bra.


Dumma förkylning! :-(

En lugn hemmadag blir det här idag. Det finns i och för sig alltid nåt att fixa med (som ett härligt stort tvättberg till exempel). Blir inte så mycket gjort när W är hängig och mest vill bli buren eller vara i famnen.

Det snöar förresten ute nu. Stora fina snöflingor! Men i morgon skulle det visst bli plussgrader ute, så det känns rätt meningslöst att det snöar. Avskyr slask! :-(


Här är en filur som älskar snö!


Och här är en annan filur som också gillar snö... iallafall när det gäller att sitta vid fönstret och titta ut på snöflingorna som faller ner! ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ett mycket bra bilval. Vi är supernöjda med våran :-)

Hoppas W kryar på sig