onsdag, januari 21, 2009

EN BRA BIL

Jodå, jag ska inte klaga. Min bil har inte krånglat så värst mycket genom åren... men nu verkar det dessvärre som den snart har gjort sitt! Den startar nämligen bara när den själv vill, och nu verkar den ha kommit in i värsta trotsperioden och startar inte alls ofta. *suck* Så idag när vi hade varit på babycafé fick vi ta bussen hem. Det var första gången W åkte buss. Han tyckte nog att det var jättekul för han skrattade nästan hela vägen hem! ;-)





Igår fyllde S 5 år och förutom frukost på sängen och presenter så åkte vi även en sväng till stan. Han tycker om brandbilar så en guidad tur hos brandkåren fick han. Det tyckte han nog var riktigt spännande! :-)



Tja, vad mer har vi gjort?! Jo, jag var och fotograferade I:s kattungar i måndags. De är fem veckor gamla nu och otroligt söta! Det är vår hankatt som är pappa till dem. Har precis tömt kameran så jag har inte hunnit kika igenom alla bilderna än, men de här blev rätt gulliga...




4 kommentarer:

Anonym sa...

Söta katter!!! *hjärtat smälter lite* :-) Åka buss är poppis här med. Bara man får stå i mamman knä och titta ut genom rutan. :-)

Anonym sa...

Men du vilka sötisar! Var alltför länge sen vi hade kattungar hemma hos mamma o pappa nu. Saknar det verkligen! Hoppas det ordnar sig med bil. Kram Therese
Ps: Vi saknade dej på fikat idag

Anonym sa...

Åh vad de är söta kattungarna.
Vi har tittat hela dagen på våra små marsvinsungar som föddes i går.

malinj80 sa...

Inget roligt med bilar som inte startar.
Kan tänka mig att S tyckte det var roligt på brandstationen. Han sjöng ingen sång för dem då? Haha går runt o nynnar på den än. A längtar till i morgon tjatar hela tiden om när vi ska dit.
Kram