fredag, februari 29, 2008

SOL OCH VÄRME - OCH EN MASSA KATTER!

Nu känner man verkligen att solen börjar värma när den väl visar sig där ute. Det var otroligt skönt ute idag på eftermiddagen. Hade med mig röde hantt ut en sväng. Han spanade in fåglarna och hittade nån liten insekt att lägga tassarna på så han var nog rätt nöjd. Sonen plockade blommor och blåste såpbubblor. Han har ju varit hemma från skolan även idag, men lite frisk vårluft är nog bara bra när näsan är täppt och snorig.

Men i helgen skulle det tydligen inte bli lika härligt väder utan regnigt och blåsigt. Typiskt helg-väder med andra ord! :-(

Jag har förresten bokat tid för 3D-ultraljud i Linköping. Det är ju ett tag kvar (kommer vara i v 23 då), men riktigt spännande ska det bli. Hoppas de kan se vad det är för kön på bebisen också. Det var en överraskning då jag väntade sonen, så det vore roligt att veta den här gången.

Har fotograferat kattungarna idag också. De var 8 veckor gamla igår och är helt underbart söta och goa nu. Lilla Daisy lyckades charma min kompis S totalt idag när hon var här genom att krypa upp i hennes nacke och somna så gott där.2 kommentarer:

Camillas blogg sa...

Vilken fin blogg du har, och vilka underbart fina kattfoton! :)

Önskar dig en trevlig helg!

Kram Camilla

Anonym sa...

Hoppas att sonen kryar på sig snart!

3D-UL ooooh så spännande :D !

Superduperfina kattbilder :) !

((Kramar))