måndag, september 20, 2010

SVENSKA NEW YORK-FRUAR

De flesta har säkert hört talas om eller tittat på programmet Svenska Hollywood-fruar någon gång. Ett program med bland annat Anna Anka och Maria Montazami i spetsen som skapade en hel del rubriker och debatter.


"Best of Anna Anka"


Parodi på Svenska Hollywood-fruar.

Ikväll kl 21 är det premiär för Svenska New York-fruar på tv3. Tänkte jag skulle kika på det och se om det kan vara något underhållande. Om inte annat så kan det vara lite roligt att ses eftersom det är just från New York. Jag bodde strax utanför den staden under ett par års tid när jag var yngre.Mellan 1996-1998 var jag au pair i USA. Jag har varit i tre jättebra familjer och än idag har jag lite kontakt med ett par av dem. Det var verkligen en upplevelse och jag är glad att jag tog chansen att åka iväg dit efter gymnasiet. Jag älskar verkligen New York! Det är verkligen en fantastisk stad på många sätt och allting som jag var med om under tiden när jag var där är nog mer än jag hunnit under resterande år av mitt liv.

En dröm vore att hinna åka till New York någon mer gång innan livet är slut. Tyvärr kommer det inte bli så. Jag kommer omöjligt hinna spara ihop pengar till detta eftersom det är lite svårt att få ekonomin att gå runt ändå när ens inkomst kommer från försäkringskassan, men drömma kan man ju alltid för det kostar ingenting! :-)

3 kommentarer:

Lisa sa...

Vi fortsätter hoppas, hålla tummarna och be för att du får bli frisk! Då har du all tid i världen på dig att spara ihop pengar och åka till New York!

Ludmilla sa...

Jag tycker att man ska vara realistisk. Att vänta tills du blir frisk är inte rimligt...

Om du nu vill åka till NY tycker jag att du ska göra det.
Starta en insamling på din blogg! Vi är så många som skulle vilja ge ett litet bidrag!!

10 000 kr knappt kostar resan t o r för två personer om ni åker från fredag till tisdag t ex. Till det måste ju boende komma.

Gör det!!!!!!!!!

Ludmilla sa...

Om du lägger ut på din blogg, lägger jag ut samma på min! :)

Linda till NY!!!!!