lördag, mars 26, 2011

TRÖTT

Hej alla bloggläsare!

Det är Magdalena som skriver. Jag ville bara meddela er som följer Linda att hon varit trött och sovit en del i dag. Gårdagen var en kämpig dag för Linda med mycket smärtor vilket säkert gjort sitt till att hon är trött idag. Jag har varit hos henne en liten stund och jag vet att även hennes Pappa varit där och hälsat på.

Kram
Magdalena

391 kommentarer:

1 – 200 av 391   Nyare›   Senaste»
Anna sa...

Jag tänker på dig Linda!!!
Kram Anna

Anonym sa...

Blir så otroligt ledsen när jag läser om hur ni har det .kram från Agneta

Anonym sa...

Vi har tankarna hos dig Linda!!
Styrkekramar i massor/ Ulrica

Anonym sa...

Tack för att du skriver till oss som följer Lindas kamp. Hälsn Gunilla N

Anonym sa...

Tänker på dej och skickar styrkekramar i massor
Kramen från Susanne

Anonym sa...

Kramar till Linda och även till dej Magdalena
Kram Mamma Inger

Trendyfriendly mamman sa...

Linda ,Du finns i mina tankar
KRAM!!

Anonym sa...

Fint av dej Lindas vän att du låter oss veta för vi är så många som oroar oss för henne, vilken kämpe hon är.Må det komma en vändning för henne till det bättre. Kram till er båda.

Mamma Mima på Landet sa...

Usch... =´( tänker på dej Linda! Tack för att du skriver M.
Kramar!/Mima

Lisbeth sa...

Tänker på dig och önskar att du snart mår bättre. Kram Lisbeth

Anonym sa...

hoppas att dagen imorgon kommer med mindre smärta till dig, inte skall man väl behöva ha sådan smärta 2011?vad är det för sjukvård, blir jäv,,less att läsa sådant.skärpning ni som sköter om linda, ge henne human vård och inte a la sovjet 1973..kämpa kämpa linda.

Anonym sa...

Tänker på dig Linda,hoppas morgondagen blir bättre

Anonym sa...

Styrkekramar till Linda och tack Magdalena som låter oss oroliga som följer Lindas blogg, få veta hur det går för henne.

Tänker på Linda hela dagarna!!

Mormormonica

Monica sa...

Tack Magdalena för att du skriver och uppdaterar oss bloggläsare som "håller av" och följer Linda!

susanne sa...

Tänker på dig
kram Susanne

Tina sa...

Tack, Magdalena, för att du uppdaterar oss då vi otåligt väntar på nyheter om Linda medan vi håller tummarna för att de som kommer är positiva. Det är ju bra att hon får vila nu, efter den jobbiga dagen igår.

Linda
Hang in there! Vi är många som tänker på dig och jag önskar så att jag fick ta din smärta för en dag så du fick åka hem och ha en fantastisk, underbar, otrolig, varm och glad dag med hela din familj utan att behöva ägna sjukdomen en enda tanke.

Tusen kramar

Anonym sa...

Styrkekramar till vår kämpande Linda, och till Magdalena,som är en fantastisk kompis, som orkar skriva om sin bästa vän i hennes svåraste stunder.....

Följer dig dagligen Linda...mirakel händer!

<mormormonica

Anonym sa...

Sänder varma styrkekramar till dig Linda. Önskar du hade fått må bra. Tänker mycket på dig/ Ullis

Jane L sa...

Styrketankar och kramar till dej Linda.
Tack Magdalena för att du uppdaterar åt oss oroliga läsare....

Magdalena sa...

Hej Anonym!
Vill bara poängtera att Linda får en väldigt fin vård på sjukhuset. De prövar olika metoder för att hon ska slippa smärttoppar, och de planerar in att hon ska få en pump igen. Tyvärr finns särskilda regler kring hur en pump får lämnas ut så därför blir det förmodligen på måndag.

Kram
Magdalena

Anonym sa...

Linda
har följt dig på din blogg ett tag och beundrar din styrka att orka berätta om din sjukdom. Önskar dig all kraft att möta de tunga och svåra stunderna.
Tänker mycket på dig och hela din familj.
Styrkekram från Karin.

Anonym sa...

Vill skicka en stor styrke kram till dig Linda...annika

Eva sa...

Hej Magadalena
Har också som många andra följt Lindas kamp. Vi har ju också fått ta del av (frivilligt) hennes mans blogg. Var finns han idag?
Barnen är jag 100% säker på att föräldrar eller kompisar vill ta hand om. Hennes man borde vara hos Linda om inget annat bara hålla hennes hand........ Eller?
Vet egentligen ingenting om familjen....... Men stackars, stackars tös........
Radera gärna min kommentar........

Krama, krama, krama henne.........

Anonym sa...

Omtanke o styrkekramar till dig Linda, samt din vackra familj med alla fina killar o föräldrar, samt dina vänner. Ni alla måste ha det tufft :(

Rospiggen sa...

Usch, jag får en dålig känsla i maggropen nu. Linda, du fina goa människa, så jobbigt du har det nu. Hoppas smärtan ger med sig, att du får din pump insatt och kan hämta dig lite.
Kram!!

Anonym sa...

Varm kram till dig Linda! Tack Magdalena för att du håller oss bloggläsare uppdaterade. Vi hoppas att Linda snart känner sig piggare.
Mia

Caroline sa...

Hälsa Linda att vi tänker på henne, jag ska tända ett ljus för henne i kyrkan i morgon, för att hon ska få bli så smärtfri som möjligt och må så gott det bara går,
kram Caroline

just another ordinary day sa...

Vilken fin vän du är Magdalena. Tänker på dig Linda och kämpa på så mycket du orkar. Många kramar, Maria.

Johanna sa...

Hoppas o ber att Linda har bättre dagar att se framemot!
Hur har ni det där ni bor? Finns det ett hospice?
Jobbar själv på ett och hos oss har vi besökstider dygnet runt, önskekost, möjligheter för anhöriga att sova över, eget rum och högre personaltäthet vilket ger bättre omvårdnad. Våra läkare är också väldigt duktiga på att hitta passande smärtlindring. Hoppas att detta alternativ kan erbjudas Linda. Precis som att jag hoppas att alla inblandade förstår situationens allvar och finns där för henne och ger henne den kärlek hon förtjänar.

Tänker på dig Linda! Kram, Johanna

Linda sa...

Kram till Linda och hennes familj och vänner. Mina tankar är med er!

Anonym sa...

Tänker på dig Linda, kämpa på!!!
Vill även skicka en kommentar till er bloggläsare som tycker att vården LInda får är dålig, liknar den vid Sovjet 1973 osv. Arbetar själv som sjuksköterska, dock inte på onkolgen men på kirurgen. Vårdar ofta svårt cancersjuka patienter i livets slutskede. Vet att det kan vara mycket svårt att få bukt med denna cancerrelaterade smärta pga att cancermonstren växer fort och involverar stora delar av kroppen. Såväl stora organ som nerver och skelett. Tror och hoppas att personalen på onkologen gör allt de kan för att hjälpa Linda med sin smärtlindring. Det finns en gräns för vad kroppen klarar av att hantera vad gäller starka mediciner som tex morfin.
En varm kram vill jag även ge till Magdalena, vilken vän! En sån som Du skulle jag vilja ha som stöd den dag jag blir sjuk eller på andra sätt mår dåligt. Mycket bra att du uppdaterar. Vi är många som följer Lindas kamp dagligen.
En varm hälsning till er båda. Anna Starby

Anonym sa...

Du är ständigt i mina tankar. Hoppas att du får lite styrka igen. Många kramar Christina

Veronica sa...

Ge Linda en stor varm kram från mig... Jag känner mig otroligt bedrövad och ledsen att hon har det så jobbigt just nu.
Hon berör en på ett sätt som jag inte trodde var möjligt i en blogg.
Tack Magdalena för att du meddelat oss bloggläsare om hur Linda mår just nu. Vi är många som tänker på henne och önskar ett mirakel för hennes skull.

Anonym sa...

Det känns bra att du finns hos Linda. att du kan berätta hur det är men ännu mer att du finns där ibland. jag tycker det är superkonstigt att byråkratiska regler om hur och när man kan lämna ut en smärtpump ska göra att hon har skitont. ar hos Linda så mycket du kan. hon måste ha någon som finns hos henne.

m i l l a h . s e sa...

Tänker på dig Linda!
Kramar!

Maria sa...

Linda! Jag har läst din blogg länge men aldrig kommenterat förut. Nu vill jag att du ska veta att jag är så oändligt tacksam att du låter oss ta del av ditt liv. Jag förlorade min mamma i cancer för några år sedan och din blogg hjälper mig att bearbeta min sorg... Det är som om jag förstod allt lite bättre. Du lär mig så mycket om livet! Jag hoppas så innerligt att det vänder. Vi är många som hoppas

Ulrika sa...

Skönt att sova när man har ont och det är jobbigt. Tänker på dig fina Linda. Kram, Ulrika

Annica sa...

Så ledsamt att du inte orkar just nu Linda! Hoppas verkligen att det vänder snart vännen...

Cecilia sa...

Tack Magdalena för att du skriver när Linda inte orkar. Styrkekramar till er båda<3

Anonym sa...

Jag finner inte ord.. Blir så ledsen och illa berörd... livet kan va fruktansvärt orättvist. Massor av kramar till dig Linda! Tänker på dig ska du veta!! Kramar från Sara

Fotograferande fembarnsmamma sa...

Tack Magdalena! Vi har tänkt på Linda hela dagen (Christina har varit här hos mig). Förstår att hon är dålig annars brukar hon svara på sms efter några timmar i alla fall. Jag är så GLAD att hon har dig!!!! Har hon syrgas än?

KÄMPA PÅ LINDA!!!!!!

Många kramar Maria

http://www.mariasdagbok.blogspot.com/

Anneli sa...

Tänker på dig Linda och hoppas att det kommer bättre dagar snart, mindre smärta och mer ork!
Kram

Lina sa...

Många kramar till dig Linda. Jag hoppas verkligen att du mår bättre snart. Kan dom inte dränera vätskan i lugnorna iaf? Så du får lättare att andas.

Ulrika Slottner sa...

Vill börja med att tacka dig Magdalena för att du uppdaterar bloggen. Det går inte många timmar utan att jag tänker på Linda, så din uppdatering betyder mycket.
Linda, tänker på dig och familjen och hoppas de hittar bra lindring samt att du får vara lite piggare.
Många kramar Ulrika

Sara sa...

Tänker på dig! Blir så ledsen när jag läser att du har det så jobbigt. Lider verkligen med dig och din fam. Hoppas att du snart känner dig lite starkare! Kram från Sara

Åsa sa...

Tänker på dig Linda! Instämmer i det Anna Darby skriver ang. cancerrelaterad smärta. Arbetar även jag som sjuksköterska och i mitt arbete möter jag inte alltför sällan patienter med cancer där det är väldigt svårt att få bukt med smärtan. Jag tror ingen på onkologen medvetet låter Linda ha ont utan smärtan är såpass komplex och involverar stora delar av Lindas kropp att det är svårt att finna adekvat smärtlindring. Håller tummarna för att du inte behöver vänta alltför länge till på smärtpumpen!

Maria i Värmland sa...

Tänker ofta på Linda och hur det går...
Tack för att du håller oss uppdaterade.

Kämpa på Linda <3

Kram till både Dig och Linda

Kristin sa...

Massor av varma kramar till dig bästa Linda<3

Karro sa...

:-( blir så ledsen! Tycker så himla synd om dig Linda! Detta ska inte ens behöva hända!!! Jag hoppas du har din familj hos dig o tack Magdalena!!!

Kerstin sa...

Varm kram till Linda, och alla nära o kära runt Lina <3<3

Anonym sa...

Tänker på dig Linda och hoppas att det snart vänder. Och tack för att vi som följer din blogg får veta hur det går för dig. /Carolina

Kerstin sa...

Linda ska det vara såklart

Anonym sa...

Jeg har fulgt med på denne bloggen lenge - og mannens - den korte tid den var oppe, men også jeg lurer på hvor han er nå - kjører han Polarbrød hele døgnet? Han virker som han tenker kun på seg selv - Lars: nå må du støtte din kone og dine barn - kom deg på sykehuset og vis deg som en MANN og hold iallefall Linda i hånden !! Stakkars deg, Linda - mange gode klemmer kommer fra Norge !! Klem fra Karin

Anonym sa...

Förbannade sjukdom!

Angie sa...

Stor kram till Linda & hennes familj!

thile sa...

Takk fine Magdalena.
Jeg sender tanker og varme klemmer til dere begge to.

Anonym sa...

Tänker på dig Linda . styrke kramar till dig ,din familj och vänner . vi som får läsa och följa din blogg kram Anna-karin

Anonym sa...

Tänker på dig Linda!!!!
Varma långa kramar/Helena

Anonym sa...

Kära Linda !

Finner inga ord..men hoppas att du snart får vara smärtfri.

Kramar om...
Lotta.E.

marta sa...

Käraste Linda
Jag hoppas du har nån hos dig att hålla i handen.
kram

Gozzi sa...

Skickar många varma kramar till dej Linda och dina fina barn. Varför skall en så fin människa som du drabbas så hårt.....Livet ÄR orättvist!
Kämpa Gumman! Och tusen tack till din fina vän Magdalena som håller oss informerade!
Många kramar från en läsare i Halland.

Malva sa...

Hur kan livet vara så orättvist. Hoppas det kan vända och ett mirakel ske!!!!!!

Fiona sa...

Underbara starka Linda, så otroligt ledsamt att du ska behöva ha så ont nu. Ofta, ofta är mina tankar hos dig och din familj, och jag hoppas så innerligt att det här snart ska ta slut. Att det elaka och fula cancermonstret försvinner så du får stanna kvar hos din fina familj. Du har så mycket att ge, och förtjänar att få så mycket.

Många varma kramar Fiona

Anonym sa...

Tänker på dig Linda. Tänder ett ljus och hoppas du slipper så mycket smärta snart!

Varma kramar, anna

Christina sa...

Tack Magdalena för att du håller oss uppdaterade! Vi är många som engagerat oss i Linda. Hoppas de hittar någon bra smärtlindring för det måste vara fruktansvärt att ha så ont! Kramar till er båda!

Anonym sa...

Var är Lars?! Det står inget om honom i Lindas eller Magdalenas inlägg.
Bara för att han betett sig som en stor skit genom sin blogg så betyder ju inte det att han inte är och hälsar på sin fru, eller?!

Emma sa...

Sjukt att du ska behöva vänta på pumpen pga regler. Vad händer om en patient opereras akut och genomgår stor kirurgi som kräver en smärtpump efteråt, och det är helg på sjukhuset i Jönköping? Ska den pat också vänta? Helt otroligt dåligt. Så funkar det som tur är inte på det större sjukhus där jag jobbar.

Hoppas du slipper den hemskaste smärtan och känner dig bättre snart.

Stor kram till dig Linda!

Katrine sa...

Kära lilla du.
Kan inget mer säga.
Kramisar
Katrine

Anonym sa...

Tänker så på dig Linda och på dina älskade barn. Många varma kramar Elin A

Anonym sa...

Fin vän du har som skriver åt/med dig. Jag känner inte dig , du känner inte mig. Men jag känner med dig. Styrkekramar i massor! /Sara

Mamma Fido sa...

Tänker på dej Linda o din familj!
Kramiz Mella

annica Kling sa...

Tänker på dig och tårarna rinner! Kram Annica

Anonym sa...

Linda jag tänker på dig!

Anonym sa...

Borde inte din make vara hos dig, lr behöver han vila sig:( o få lite egentid?
Tack Magdalena för att du hjälper Linda.
Gode Gud låt mirakel ske nu!

Madeleine sa...

Tänker på dig och hoppas. Hoppas också att Lindas mamma kan få lite fritt från barnpassningen så hon kan besöka dig. Tack igen, Linda, för att du låter Magdalena uppdatera din blogg. Och tack, Magdalena för att du gör det trots din egen oro och sorg.

Anonym sa...

Säger som flera andra, tack Magdalena för att du uppdaterar oss om hur det är med Linda! Håller tummarna att morgondagen blir mycket bättre! Massor med kramar till er båda!
/Karin (mysbebbar)

Anonym sa...

Tänker på dig <3 fy att du ska behöva ha det så här blir så ledsen.
Hoppas de få bukt med smärtan och att du piggar på dig fort.
Många styrke kramar Ulli

Anonym sa...

Linda!

Jag hoppas på snabb återhämtning för din del så att Magdalena slipper uppdatera oss ;-)

P.s Hade du varit min fru så hade jag inte lämnat dig ensam många minuter vill jag lova! Vet detta med säkerhet eftersom jag nyligen har följt min fars kamp och bortgång pga cancer... DS

Mvh Daniel

Inreda Mera Hemma sa...

Tänker på dig linda

Anna V sa...

Tänker på dig Linda!!!
Kramar i massor även till dig Magdalena

Anonym sa...

Lars!
Passa dina barn så mormor oxå får träffa Linda. Du borde vara hos henne dygnet runt, sova kan du även göra där. Barnvakt har du inga bekymmer med. Brödbilen kan ngn annan ratta.

Puma sa...

Linda, jag hittar inte ord. Önskar jag kunde ge dig lite av min styrka att ta dig igenom. Sänder genom tårar kramar till dig och din familj. Gisela/Hagasessorna

Sandra sa...

Jag tänker på dig Linda!!! Skickar massor av styrkekramar. Kom igen tjejen kämpa du är så oerhört stark! Du är en sann förebild! Kram Sandra

Anonym sa...

Vad bra att du finns, Magdalena, som uppdaterar Lindas blogg, när hon själv inte orkar!
Jag hoppas på en vändning för Linda snart..hoppas det kommer en sådan.

Fann en liten notis i JP häromveckan ang aggressiv bröstcancer:

"Vem som helst får inte ett effektivt läkemedel, Herceptin, mot en svår form av bröstcancer. Vilket landsting som patienten bor i kan avgöra om hon får det. Nära en av fem kvinnor med bröstcancer lider av den aggressiva formen HER2-positiv. Den sprider sig lätt och dödligheten är hög. Herceptin halverar enligt internationella studier återfall i HER2-positiv."

Har Linda fått prova Herceptin? Har det haft någon positiv effekt i s f?

Många kramar från Eva R

Ulla sa...

Tänker mycket på dig Linda fast jag inte känner hittade din blogg när jag letade efter en bra foto sida.
Blir jätte ledsen när jag läser on hur ont du har.Hoppas det blir bättre snart så du får bort smärtan o du Linda många under har skett.
Kram Ulla

Anonym sa...

Linda Linda.....

Må du få en god natt.....
Va skall jag säga...
Önskar dig bara att du slipper ha ont och kan smaka på något gott.

Helena / skåne / åhus

Kristina sa...

Vill också skicka en styrkekram till hela familjen.

Anonym sa...

Hoppas att du fått vila lite. Skickar ett gäng styrkekramar! Mia Johansson i Storå

Anonym sa...

Tänker på dig Linda. Kram Maria.

Anonym sa...

Du finns i mina tankar hela tiden du som peppat mig så mycke när jag fick bröstcancer.
Vilken underbart fin väninna du har som skriver på din blogg.
Har tänt ett ljus och hoppas på att du ska bli bättre

Kram Maria i Sthlm

Anonym sa...

Linda, idag har du konstant varit i mina tankar. Hoppas och ber till Gud att det vänder och att du inte ska behöva ha ont. kram A

Anonym sa...

Kära kära tappra Linda, jag tänker på Dig hela tiden och hoppas att ett mirakel kan ske så att Du kan komma hem igen till Dina kära. Massor av styrkekramar från Ewa

Anonym sa...

Tack Magdalena att du uppdaterar bloggen. Vi är många som följer Lindas kamp. du vekar vara en underbar vän. kram Lollo

Anonym sa...

Sååå sorgligt!

Anonym sa...

Linda- stod i duschen förut och blev så arg när jag tänkte på sjukdomen och dej. Var tvungen att skriva en rad .Jag har inte varit nära någon som haft cancer men är så otroligt berörd av dej och din historia. Jag vet att det känns som man bara skriver tomma ord -varma kramar etc... men mycket känslor finns hos oss som följer din blogg. Det känns som man känner dej ändå. Vill nästan åka och hälsa på dej ibland;) Så märkligt. Många tårar har jag fällt. Skrattar åt dina bilder och kommentarer. Du är en varm och klok person. Hoppas du snart mår bättre igen. Tänker på dej. Kramar

Lena sa...

Mina tankar till dig Linda. Hoppas du kan bli smärtfri och få leva värdigt de dagar du har kvar. Lugn och ro,i trygghet med dina nära och kära tätt intill dig. Jag beundrar dig för den styrka du haft hela tiden, trots din vetskap om oddsen med den sjukdom du drabbats av. Det måste vara en rikedom för dem som fått lära känna dig och ha dig nära. Kramar till dig Linda och dina nära.

Erika sa...

Tänker på dig varje dag Linda & önskar att jag kunde ta din smärta från dig

Massor av styrkekramar Erika

Anonym sa...

Kära Linda, jag hoppas dina nära håller dej i handen!

Anonym sa...

Hoppas där är någon som sitter och håller din hand. Jag tänker på dig och hoppas du får sova utan smärta i natt. Bamsekram till dig/Ingrid

Anonym sa...

Hej! Har följt denna blogg länge men inte lämnat ngn kommentar men vill säga att jag tänker på dig Linda och även din familj.Jobbar själv inom sjukvården så jag vet en del vad det handlar om, hoppas du får din pump så det underlättar lite så du ej behöver ha så ont! Många många styrkekramar //Cinna

äppelblomman sa...

Mina tårar rinner ner för kinderna, uscha vad jag lir ledsen:-(
Mina tankar går till dej finaste Linda!
Kramar K

Anonym sa...

styrkekramar till dig Linda!
/Anette

Carina sa...

hoppas du nu fått hjälp ordentligt mot dina smärtor så att du får en bättre dag i morgon, och orkar med din fina familj... Kram Carina

Anonym sa...

Linda, lilla gumman.Jag hoppas av hela mitt hjärta att du får en bättre dag i mogon.Tack till dig fina goa Magdalena att du skriver till oss när Linda inte orkar.Missfårstå mig rätt, men i morgon hoppas jag att det är Linda som skriver.Många kramar till er båda två.Marie

Anonym sa...

Tänker på dig och sin familj. Styrkekramar från Carolina

Mia sa...

Fina Fina Linda.

Hoppas du känner våra tankar och känner dig starkare imån.

Till er som måste kommentera om hur Lars ska göra och inte ska göra.
Snälla sluta! Vi har ingen aning om hur ofta han är där eller inte och jag tror inte Linda blir starkare av att läsa dessa tråkiga kommentarer.

Anonym sa...

Hejar på dig kämpande starka Linda!!! Blev så ledsen att du är så dålig så du inte kan/orkar skriva själv men tack snälla för uppdateringen ♥
Massa kramar Annelie ♥♥

Anonym sa...

Jag har fullständigt fastnat vid din blogg. Härliga bilder och så fint skrivet. Nu berör ditt mående mig oerhört. Känner dig inte fast det känns så då man läst varje dag. Jag vill att ett mirakel skall hända och du skulle må bra igen.Du är en kämpe, en så vacker o fin mamma.Vill sända dig en kram från grannen, alltså Finland.

Anonym sa...

Vi är många som bär dig nära hjärtat,Linda. Måtte du slippa ha ont!
/Birgitta

Anonym sa...

Många tankar till dig kära Linda! Gör så ont att veta du mår så dåligt.
Hoppas och ber att du ska slippa all smärta. Stackare!


Tack Magdalena för du finns för Linda samt uppdaterar hennes blogg.


Styrkekramar till er båda/Susanne

skvitt sa...

Hälsa henne att jag hon inte känner är med henne!
Vad du inte behöver nämna är att min flickvän gått igenom detsamma. Hon är nu på andra sidan och saknad.

På min blogg: http://blogg.aftonbladet.se/ahh-sikt/2011/03/skvitt-s-weekly-cyber-hug-award-6
fick hon pris för sin blogg. Jag vet inte om hon hon någonsin såg det.

Hälsa henne att hon har gjort en stark stark sak med sin blogg och att den betyder mycket för många många fler än hon anar!

Kram Linda!
/Skvitt

Anonym sa...

Var är den make hon gifte sig med i höstas och som fick följa med till USA, spa m.m.
Var finns han när Linda mår som sämst?
Var finns hans hand när den skulle varit hos sin fru?
Barnen har säkert någon som kan passa.
Nej huvudet i sanden är nog hans melodi.
En dag ångrar han säkert sitt egenkära beteende mot linda.
M du är en fantastisk kompis.
Tur Magdalena att Linda har dig och sina föräldrar

STRANDBYUDD sa...

Tack Magdalena!

Linda, tråkigt att höra att du har det sämre. Hoppas de får ordning på smärtmedicineringen, så att du slipper ha ont.
Tittar in här titt som tätt, kommenterar sällan men du ska veta att jag tänker på dig hela tiden.

Johanna
från grannlandet i öster

Anonym sa...

Skickar styrka och energi till dig Linda och hoppas att du ska få en bättre dag imorgon!
STOR KRAM!

Åsa sa...

Jag tänker på dig lilla fina Linda <3 Tack Magdalena för att du håller oss uppdaterade! Kram till er båda!

Anonym sa...

Hur kan ni vara så säkra på att Lindas man inte finns vid hennes sida. Jag förstår inte.

Anonym sa...

Tack snälla Magdalena för att du uppdaterar oss alla om Lindas hälsa. Egentligen finns inga ord som hjälper men jag vill bara skicka en varm kram till dig Linda.
Och säkert är det ju så att Lars också finns hos Linda, tror inte ens vi behöver tvivla på det.
Hoppas att du snart är smärfri och få må bättre igen

Kram Pernilla

Johanna sa...

Många varma tankar till dig Linda, och självklart till familjen runt om dig!!!

Kramar Johanna

Camilla sa...

Du finns i mina tankar i dag också Linda. Som alla andra dagar...
Många kramar

malinj80 sa...

Kram <3

Nikki sa...

Tack Magdalena för att du uppdaterar bloggen! Du verkar vara en mycket fin vän och jag har förstått att Linda tycker mycket om dig.

Till Linda!

Jag hoppas innerligt att du snart ska få må bättre igen. Vi känner inte varandra men du finns i mina tankar!

Många kramar

Nikki

Emilia sa...

Tack, Magdalena för uppdateringen.
Linda, du finns i mitt hjärta!

Emilia

Anonym sa...

Sov gott! Imorgon känns det bättre hoppas jag!

Anonym sa...

Hoppas du snart får somna in! Slippa plågorna......

Anonym sa...

Blir så jävla förbannad sluta att gnäll och skriv skit om saker och ting som ni inte har en aning om. Vad vet ni om Lars är där eller ej om Lindas mamma är där eller passar barnen ?? Skäms på er

Anonym sa...

Vad bra att du kan ta över litet då Linda inte orkar...

marianne

Youngmi sa...

Stora kramar fr oss!

Monica sa...

Tänker på dig, Linda!!!!
Många många styrkekramar från Monica

Anonym sa...

Styrke kramar!

Agneta sa...

Tänker på dig! Kram

Loppan sa...

I mina tankar! Varma kramar!

Lillemor sa...

Tänker på dig och din familj. Kram L

Carina sa...

All kärlek och styrka till dig <3 tänker på dig och din familj <3

En trogen bloggläsare <3

Anonym sa...

Linda, du finns i mina tankar. Hoppas av hela mitt hjärta att du snart ska få må bättre och få smärtlindring.

Stort tack till dig Magdalena för att du uppdaterar, och för att du är en så trofast och fin vän till Linda.

Anonym sa...

Snälla medmänniskor!!! Som måste skriva elaka kommentarer angående Lars.Lägg ner det, för det sårar så fruktansvärt att läsa detta.Man blir så illa berörd,och ingen har rätt att göra sådana påhopp i situationen som är.Försvinn från bloggen om Ni har svårt att känna empati för HELA familjen..

Anonym sa...

Många styrkekramar till dig Linda! Har följt din blogg ett tag. Jag önskar dig och familjen allt väl och jag önskar att mirakel kunde ske. Jag hoppas du mår bättre imorgon. Många kramar till dig. /Malin

Anonym sa...

Magdalena!
Tusen tack för dina inlägg;) Vilken fin vän du är.
Hur hittar jag din blogg? Du länkar det händer inget.
Hoppas det går bra för Linda. Tänker så på hennes barn, tur att hon har så bra föräldrar. Men hur ska dom orka? Dom bär ju oxå på en sorg. Innerst inne tror jag Linda klarar sig länge till.
Må så gott

Kerstin sa...

Lägg av du anonyme..Du vet inte ett dugg vad som händer i den familjen..Vart Lars är..Skärp dig!!

Anonym sa...

Vilken fin vän Linda har i dej,Magdalena.
Följer Lindas blogg dagligen och fast hon mått så dålig har hon bloggat...helt otroligt!
Tack så mycket för att vi får följa med dej,Linda,i både bra och dåliga tankar.
Hoppas din familj kan vara med och stötta dej nu.
Styrkekramar från norrland

Kicki Karlsson sa...

Tänker på dig
Hoppas du mår lite bättre imorgon kram Kicki

lilian sa...

Linda! Du finns i mina böner!
Du är så stark och du är ett föredöme för mänskligheten!
Tack Linda! Bamsekram från mig som inte känner dig men följer din blogg!

Magdalena sa...

Jag känner att jag måste förtydliga några saker. Alla som står Linda nära finns givetvis för henne. Lars har varit hemma med barnen idag p.g.a. att barnen är sjuka. Han åker till Linda i morgon.

Jag hoppas på respekt här på bloggen!

Kram
Magdalena

Anonym sa...

Tänder ett ljus för Linda ikväll...hoppas nu att hennes make vakar hos henne när hon är så dålig, men det är ju sjävklart att han är...eller ????????????

Anonym sa...

Det står att Magdalena och Lindas pappa varit där. Inget om Lars. Med tanke på Lindas EGNA ord om relationen, honom och hur hon känt av allt det är det inte konstigt att folk står upp för henne när hon själv inte kan.

Dessutom kanske han vaknar upp och tar sig i kragen innan det är för sent.

Anonym sa...

Dom flesta av oss som följt Lindas blogg har nog aldrig tvivlat på att Ni alla som finns runt Linda verkligen finns där. Det här ni alla går igenom är så fruktansvärt och framkallar så mycket känslor.
Varm kram till dig Linda <3

Lisa sa...

Tack Magdalena för att du berättar. Krama om Linda från mig.

Lisa

Anonym sa...

Kära Linda, din familj o vänner. Ni finns i mina tankar! Linda jag hoppas de får bukt m din smärta så att du får känna dig lite piggare. Kära familj o vänner, skickar er massa värme för att stötta er i denna jobbiga situation. Jävla sjukdom! Kram Elisabeth, en av många dom berörs avlindas blogg.

Anonym sa...

Tack för du skriver till oss, man blir ju lite orolig!! Hoppas verkligen att Linda mår bättre i morgon!Kramar till er båda =) Petra

Emilia sa...

Vi är medvetna om att Linda inte mår bra
Vi lämnar hälsningar till henne
Vi tänker mycket på henne

Linda kämpar vidare trots den omänskliga smärtan
Hon behöver ha lugn och ro omkring sig men även i sin blogg

Magdalena har redan nämnt att Lars kommer att besöka Linda i morgon
Hon ber oss bloggläsare att visa respekt angående Lars

Vi kan tända ett ljus för Linda och sända en hälsning till henne
Vi kan låta bli att skriva våra åsikter om Lars och samtidigt visa respekt för Linda

Låt ljuset brinna för Linda för att hon ska känna våra omtanke och medkänsla!

Sov gott, Linda!

Anonym sa...

Tänker på dig o önskar att du får en bättre natt utan smärta o att morgondagen lkänns ljusare! Skickar lmassor av styrkekramar till dig o dina nära!
Kram från en annan Linda

Anonym sa...

Linda,
du vackra och modiga vardagshjältinna!
Hoppas du snart får bli kvitt dina monster och din smärta, hoppas på ett mirakel!

Sandra K sa...

Kramar om och önskar med hela mitt hjärta att i morgon blir en bättre dag!

Anonym sa...

Kära Linda!
Jag är egentligen inte religiös men jag ber för dig ändå. Om det fanns något mer som man kunde göra. Jag önskar dig och din familj bot!
/Anon

Anonym sa...

Viktigast av allt är kärleken och att du känner värme från alla dina omkring dig. Jag förstår att du får det i massor. All min värme till dig.
/Veronica

mamofali sa...

Ber för Dej Linda, och tänker på Dej och Din familj.
Kämpa på, ge inte upp.
Kramar Mamofali

Kristina sa...

Kära hela familjen o Magdalena. Så glad att ni finns där för Linda och att du Magdalena kan skriva så vi vet hur Linda har det. Jag fortsätter och ber för er alla.Såg att ngn undrade om Herceptin.Som Linda skrivit tidigare så är hennes bröstcancer inte Her 2 som den kallas och då hjälper inte Herceptin, det är bara på Her 2 bröstcancer som den hjälper på. Önskar dig Linda en natt av vila och helst mindre smärta och att ni alla som finns runt Linda ska få nya krafter för den nya dagen Kramar o Välsignelser till er alla Kristina I Umeå

Anonym sa...

Söta Linda, hoppas att du har fått en natt utan lidande och med dina kära runt omkring dig. Kram!

Sippan sa...

Tack Magdalena för att du låter oss få veta hur Linda mår!
Varför måste Linda vänta på pumpen, varför kan hon inte få prova plåster?
Stora varma kramar och styrketankar till er båda. Sippan

Anonym sa...

Tack Magdalena för att du uppdaterar!
Jag önskar att Linda snart slipper ifrån denna hemska tid hon har här på jorden, hon förtjänar det mycket bättre uppe i himlen.
Jag önskar dig av hela mitt hjärta att du snart får komma dit och slippa ifrån smärta och ångest.
Sov så gott söta rara Linda, en dag så får du säkert åter träffa dina nära och kära.
Kram Catarina

Monica W sa...

Styrkekram till dig! Hoppas att apoteket kan skynda sig.

Anonym sa...

Finaste, vackraste hjälten Linda

Kramar om dig, med mjuk o värmande styrka.....

Tuvan-Pia

Skvitt sa...

En hyllning till Dig, Linda för all min uppskattning av Dig!
Här: http://blogg.aftonbladet.se/ahh-sikt/2011/03/linda-ar-trott
Skvitt

Anonym sa...

Kära Linda!
Vaknade tidigt här och tankarna gick till dig. Med vetskapen om att du ligger på sjukhuset och mår så dåligt känns hemsk. Jag hoppas du fått sova i natt utan massa smärta.
Du är en fin underbar kämpe.

Kram till dig
/Susanne


Till en del anonyma VISA RESPEKT

Anonym sa...

Blir så ledsen när jag läser att du mår så dåligt. Styrkekramar till dig och M.
Barbro!

Anonym sa...

Inte en timme utan du är i mina tankar. Jag önskar så att det fanns något som man kunde göra för dig.Jag har inga ord bara tårar som rinner...
Måtte du bara få en bättre dag i dag...Jag ber för dig dig. Tack M för att du orkar uppdatera oss oroliga bloggläsare! Kram Louise, Vikbolandet

Anonym sa...

Tänker på dig Linda o skickar mängder av styrkekramar!
Kram från Gisela

Annica sa...

Stor kram till dig Linda! Och övriga familjen!

Anonym sa...

Kära Linda !

Känner så med dig o din familj.
Jag önskar dig allt gott o sänder mina styrkekramar till dig.
Tack, även till dig Magdalena som hjälper Linda med uppdateringen.

Kram Anja

Anonym sa...

Tänker på Linda och alla runt om kring. KRAM.

Helen sa...

Många tankar till dig Linda! Jag hoppas och tror på att det kommer en bättre dag för dig.

Tack Magdalena för att du uppdaterar bloggen då Linda inte orkar och kan. Och för att du kräver respekt från oss som skriver. Vilka är vi att dömma, vi vet ju inte hur det "egentligen" är, bara det vi får veta genom bloggen....

Många kramar

Anonym sa...

Tack för uppdateringen!!

Linda: All styrka i världen till dig. Kram från Anna

Anonym sa...

Linda!
Hoppas att du får vakna till en bättre dag idag.

Tänker på er hela familjen inklusive dina föräldrar.
Hoppas att dina barn också piggar på sig snart så de får träffa dig

KRAMAR Nina

Anonym sa...

Har länge följt din blogg och blir så ledsen när jag ser hur dåligt du mår. Tänker på dig varje dag och önskar inget annat än att du ska bli frisk. Skickar styrkekramar till dig och din familj!Kram Marlene

Maja sa...

Tänker på dig Linda:-(.Ber att du ska få må bättre. Tack för alla fina bilder och långa blogginlägg du har skrivit. Hoppas så att du ska orka skriva lite idag eller någon annan dag snart. Tänker på Dig, dina barn och dina familj. Tusen kramar Maja

Anonym sa...

Linda. Mina tankar finns hos dej och din familj.

Många, många, många varma kramar
/Jennie

Josefin sa...

Skickar en stor KRAM med styrka och värme!

s*tina sa...

Finaste Linda och Magdalena!
Linda; Du finns i mina tankar, alltid. Lider med dig och hoppas så innerligt att du ska få hjälp med dina svåra smärtor. Kramar i massor från syster Tina
Tack raraste Magdalena för uppdateringen!
Kram till dig med från Tina

Anonym sa...

Finaste Linda,
Mina tankar är hos dig, Lars, barnen, dina föräldrar, vänner och alla andra som står dig nära. Livet är verkligen inte rättvist och jag önskar så att du slapp genomlida detta.
Hoppas du får en bättre dag idag och att du blir kvitt värsta smärtan!
Stora kramar Hanna, trogen bloggläsare.

Jag är Elisabeth sa...

Snälla Magdalena eller Linda. Uppdatera oss om läget så snart som möjligt. Jag vet att vi är många som är riktigt oroliga nu när det är en nedåtgående spiral. NU håller vi alla tummar att det finns en liten gnista att vända detta. KRAMEN och Kärleksfulla hälsningar till dig Linda och familjen. Elisabeth

Anonym sa...

Godmorgon Linda! Hoppas verkligen att den här dagen blir bättre för dig, att du inte har lika ont idag. Tänker på dig och hela din familj & vill skicka er många styrkekramar!! Härligt att ha en vän som Magdalena.
Kramar Malin

Anonym sa...

Hej! Hoppas du är piggare i dag, Linda. Är Lars hos dig? Mvh Malin

Anonym sa...

Bästaste Linda jag tänker på dig, och hoppas verkligen att du slipper smärtan och oron. Sov och vila och kom tillbaka.
Kramar Kristina

Tack Magdalena för att du hjälper Linda.

Gunilla sa...

Såå ledsamt! kramar♥

Anonym sa...

Nu måste ALLA sluta slänga skit på Lindas make Lars. Vi vet ju inte hur mycket han stöttar Linda. Magdalena har ju redan skrivit att han varit hemma med barnen och ska besöka henne idag. Hon ber även att vi ska visa respekt. Vad man som anonym skitkastare ska tänka på är att den här bloggen kommer att finnas kvar även när Linda inte gör det. Hennes barn, speciellt Adam kommer att kunna läsa detta. Hur kommer det att kännas för barnen att läsa all skit som kastas på deras far?! Nu visar vi respekt, och hoppas att Linda får en fin och vacker sista tid. Positiva kommentarer och fina varma hälsningar hör hemma här inget annat anser jag.
Till Magdalena, fortsätt gärna skriva hur Linda mår, om hon inte orkar det själv. Varmas kramar Anna Starby

Anonym sa...

Linda, stackars, stackars dig! Åhh, vad jag önskar du kunde få bli bättre! Du ska veta att jag tänker på dig här i stockholm! Det första jag gör varje morgon o så fort jag kommer hem från jobbet är att kolla din blogg! kram!!!

Agneta sa...

Tack Magdalena, för att du hjälper Linda med bloggen. Vi är många som följer den och blir oroliga utan uppdateringar. Sköt om er - allihopa!!

Anonym sa...

Håller fullständigt med Anna, att Nu slutar alla upp med att smutskasta Lars.Vi vet ingenting om när han är där och vad han gör.Är övertygad om att han gör sitt bästa både med alla barn och med Linda.Visa nu respekt, skäms på er alla som tjatar om lars.Tänk ett steg längre. Som Anna skrev, Adam är faktiskt stor och läskunnig och kanske läser denna blogg. Linda : Jag önskar av hela mitt hjärta att du får en mycket bättre dag idag.Stor kram Marie

Anonym sa...

Vad fint av dig Magdalena att skriva åt Linda, det visar vilken fin kamratskap ni har.

Jag önskar av hela mitt hjärta att Linda ska få bli smärtfri och få komma hem till sin familj så snart det bara går.

Kram!
Lena D

Anonym sa...

Mina tankar är hos dig Linda, är så förtvivlat ledsen för allt du går igenom. Massor med stora kramar skickar jag till dig. Hälsningar Pia i Storvreta

Anonym sa...

Tack för uppdateringen!
Till Linda sänder jag all styrka jag har,
hoppas att du snart mår bättre igen!
Vila och finn kraft!
Kram Pia

Anonym sa...

Tack Magdalena för att du uppdaterar. Mina tankar finns hos dig Linda. Varm styrkekram mvh Annica A L

skruttsan sa...

Vi blir alla som läser bloggen så förtvivlade när Linda mår sämre. Jag med, som inte känner Linda personligen, gråter när jag läser de senaste inläggen. Håller med om att vi inte får hacka på maken. Herregud hur lätt är det att vara supermänniska när ens frus liv hänger på en skör tråd. Försök att känna empati för honom med, han gör nog så gott han kan!

Åsa sa...

Tänker på dig massor, Linda!!!
kramar Åsa

Carola sa...

Många, många styrkekramar!!!

Anonym sa...

Tänker på dig och din fina familj. Kämpa på Linda! Kram från trogna bloggläsaren Hanna

Berit sa...

All all värme och kärlek till dej och din familj!

Anonym sa...

Fina fina Linda. hoppas du inte har ont iallafall. all är värda ett smärtfritt slut, särskilt du som kämpat så hårt. du finns i mina tankar denna söndag.

H sa...

Kära Linda! Jag hoppas så att du fått sova lugnt i natt och att din smärta lättat. Mina varmaste tankar går till dig, Lars, dina barn och din familj.
Lika mycket som jag hoppas att du får den hjälp och lindring nu, hoppas jag att Lars och barnen får stöd också, det är fruktansvärt att stå nära och se en älskad försvinna! Som anhörig gör man allt för att hjälpa och stötta, oftast utan minsta tanke på sig själv. Min känsla av hela Lindas situation är att hon hela tiden har någon nära sig, vad vi än vet, men det vi vet är att det är barn inblandade, och någon( förmodligen Lars) måste finnas hos dem också, de är små, de måste också få känna en viss trygghet. Jag blir nästan lika ledsen av att läsa elaka kommentarer som av hela situationen, det är så fruktansvärt! Jag bara önskar att Lindas sista tid blir lugn och smärtfri, och att alla som stöttat Linda hjälps åt och fortsätter stötta hennes familj i framtiden!
Varma kramar, Helena

Fnissi sa...

<3 KRAM <3

Monica sa...

Hej Linda!
Hoppas och önskar att du får må bättre idag..tänker ofta på dig du jättefina tjej!
kram
monica

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 391   Nyare› Senaste»