fredag, mars 18, 2011

TIO MINUTER

Är egentligen jättetrött och tog dessutom en insomningstablett för att kunna somna lite lättare och även enklare sova ostört. Men vad hände?! Jo somnade gjorde jag, men vaknade tyvärr redan efter tio minuter av att jag hade ont i ena revbenet långt ner på vänster sida. :-( Hade i och för sig ganska ont redan när jag la mig, men lite optimist som man är ibland försökte jag lindra det lite med en varm vetekudde. Tyvärr kallnar ju kudden efter en stund och då hjälper den inte så bra.

Låg hur som helst här i nån halvtimma och tänkte att jag nog kan somna ifrån det onda, men det gick inte så bra, så det fick bli ett tryck på larmknappen efter lite mera smärtstillande. Så bort nu med det onda och snälla John Blund - kom och få mig somna om! Att ligga vaken om nätterna är så jobbigt, för då vet jag nån som är ÄNNU tröttare i morgon. Fick en ganska tidig tid nere på strålningen också, så det blir ingen längre sovmorgon heller.

Jag har förresten haft vänner på besök även idag. Elisabet, Malin och Anton kom hit en sväng på eftermiddagen. Det var roligt att ses och tiden går mycket fortare när man har sällskap! Tack även för den goda milkshaken.


Nä, dags för ett nytt sovförsök. Smärtan börjar släppa och ögonlocken börjar kännas lite tunga, så det känns nog som det skulle kunna gå att få sova lite till.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du kan sova nu så du får va pigg när du ska åka hem! Trots allt kanske det har varit skönt för dej att vila så mycket som du har gjort. Nu får du ha en skön helg där hemma!
Kramar moster Birgitta

Anonym sa...

Bästaste Linda idag önskar jag att det ska bli en BRA dag för dig !!
Magen är tömd på vätska, smärtan är borta, strålningen avklarad och du får en riktigt god och välsmakande middag hemma med alla dina nära och kära.
Ha det bäst och styrkekramar från Kristina

Lisa sa...

Det var synd att du inte kunde sova mera...hoppas att du får komma hem och krama om de dina idag ♥

malinj80 sa...

Hoppas att du somnade om igen!
Tack för vi fick komma!
Anton sa när vi åkte hem att de var roligare på sjukhuset när inte Adam var där än va hemma hos er när inte Adam är hemma!
Kram på dig <3

Anonym sa...

Din stackare. Kan det aldrig vara nog? Hoppas det lugnar ner sig över helgen för dig. Skönt att få besök när man är sjuk. Hälsar maken på också?
Kram från Helene

Malin sa...

Hoppas att du har fått sova ordentligt nu. Önskar att du får en bra helg nu och att du får komma hem till din familj!!

Styrkekramar kramar i massor!!!!

Fotograferande fembarnsmamma sa...

Hej! Hoppas du fått sova litegranna? Får du åka hem idag? Hoppas det. Hoppas någon skottat hos er så du kommer in ;) Har du sett vad snö det är???

kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Anette sa...

Hej hej. Har läst din blogg lite av och till och konstaterar att du är en stark människa som drabbats hårt. Det blir inte lättare av att ha smärtor här och där hela tiden! Jag jobbar på en kirurgavdelning som behandlar många cancerpatienter som också som du har väldiga problem med smärta. Jag undrar om du har provat TENS? Det är smärtlindring i form av elektriska vågor som går in i kroppen via elektroder man fäster där det gör ont. Det finns olika program och man ställer själv in styrkan. Kanske kunde funka där du har ont i skelettet.

http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Behandlingar/TENS/

http://sv.wikipedia.org/wiki/TENS

För övrigt är min erfarenhet att plåster fungerar mycket bra på de flesta, som en bassmärtlindring.

Mvh

thile sa...

Lille gumman jo, håper du fikk sove i natt. Tenker så mye på deg♥ Klem