tisdag, mars 01, 2011

ÄNTLIGEN!

Tänk vad man kan sakna sina små busfrön! Erik är mycket piggare nu, äter bra och orkar leka själv. William däremot är rätt trött och hängig. Däremot visade det inte på några streptokocker när han var på vårdcentralen, så antingen har han åkt på nåt virus eller så kollades han för tidigt. Ja, det lär säkert visa sig. Försöker att inte vara för nära honom ifall det är nån smitta jag kan dra på mig.

Erik hittar strumpor under bordet.

William vilar på soffan.

Idag är det första mars, dvs den första vår-månaden. Men våren är inte riktigt här än. Det är kallt och grått ute och snön ligger kvar på marken. Men ska man tro väderprognoserna så ska det bli både soligare och varmare under veckan. Åh, det hoppas jag verkligen på!

Jag längtar efter att snön smälter bort och de första vårblommorna börjar visa sig. Tänk små söta krokusar och snödroppar. Likaså vitsippor och blåsippor... fast de dröjer nog ett tag till. Än så länge har jag vare sig sett det ena eller det andra. Naturen känns näst intill död så här års. Tar man en bild ute så är det ju knappt man kan avgöra om den är i färg eller svartvitt. Men snart så...!!

10 kommentarer:

Joanna sa...

kolla min statistik och jag har fått 2000 besök som kommit genom länken på din sida:) tack så mycket:)

Anonym sa...

ja första mars var det ja. här i skåne är det iskallt och grått. men ingen snö faktiskt. men det kanske blir vår redan nästa vecka. det brukar gå ganska fort när det väl börjar. svisch så är det midsommar.

thile sa...

Ja:-) snart så. Her hos meg i grannlandet er det også mye snø. Lengter etter våren nu..Det er grått og trist her med. Men bare varmen og solen kommer så,Linda, så skal du få se dine vårblomster, dukker opp - herlig!
Underbart med bilde av mine små kramgoe favoritter, de er så gode dine små killar. Krya på seg nu William (også Erik:D)

Berit sa...

Åh vad jag ser fram emot dina vårbilder! :)

Annica sa...

Så duktig fotograf du är....synd att objekten inte mår så bra!

Kramisar.

Kat sa...

Tänk så olika referenser man kan ha. :) Här uppe i norr ligger snön kvar hela våren. Alltså, vi har vår fast snön ligger kvar och när den väl är borta så är det snudd på försommar. Och det är vi glada för! Inget är så ljuvligt som att sitta i en snögrop och sola! :))

Lotta A sa...

Härligt att dina fina och gulliga killar har kommit hem igen....
Mysigt att ha dem omkring sig.

Här är det en till som längtar efter våren, och att det ska bli lite varmare.

Kramar till dej

tigglo sa...

Hoppas att ni blir friska snart. Inte kul med streptokocker, de kan va riktigt elaka. Sedan tycker jag att alla kan göra en gemensam insatts att onda över den här ilsket kvarvarande vintern!!! Ge mig vår, nu!
Här är det -14 grader ute och +13 grader inne.....brrr.
Hopaps ni har ett varmare hus!

Nadia sa...

Din historia inspirerar mig otroligt - dök upp på din blogg rent slumpmässigt & har suttit som fängslad inlägg efter inlägg. Kan inte ens tänka mig att vara i en situation som du befinner dig i, men kämpa på. Du är grym!

delsbostintan sa...

Efter att ha varit i Delsbo där det är jättemkt snö och där skotrarna fortfarande far fram över snöiga vyer var det en smärre chock att komma hem till våren, för var så säker... Den är på väg! =) Hoppas ni alla mår bättre snart och kan njuta av vårsolen!