fredag, mars 25, 2011

ALDRIG HELT SMÄRTFRI

Förmodligen kommer jag att få tillbaka pumpen. Surt, men som det är just nu funkar det inte längre. Det är outhärdligt att ha det så här och jag är inte riktigt smärtfri någon gång. Emellanåt är det rent ut sagt hemskt!!!

Ligger även här med extra syre för syresättningen har varit lite dålig. Usch och fy, detta är verkligen inte kul! :-(

127 kommentarer:

Jane L sa...

Är det så att pumpen hjälper mot smärtan så är det ju inget att tveka på.... Du ska inte behöva ha det outhärdligt!! <3 Kram

thile sa...

Min fine tapre Linda, det gjør så ondt i hjertet mitt, at du må utstå små mye smerter♥ Varme tanker og klemmer rundt deg♥ ♥

Anonym sa...

Stackars dig, Linda! Jag lider verkligen med dig när jag läser om hur hemskt du har det! Jag tänker på dig flera gånger varje dag.

Det är många som följer din blogg, igår på tunnelbanan såg jag en ung tjej som läste din blogg på sin iPad. Vi är många som håller tummarna för dig!

Kommer Lars och barnen på besök? Kram fr Eva i Stockholm

Åsa sa...

Många, många kramar skickar jag till dig!!!!!!!

Anonym sa...

Många kramar från ännu en trogen läsare.... Du är en otroligt stark kvinna, du ger oss så mkt genom denna blogg!!

Kram Fredrika från Ystad

Anonym sa...

Mina tankar går till dig Linda när du har det så tufft och jobbigt! Jag hoppas det snart blir bättre och att pumpen ger dig den effekt som du nu behöver. Kram i massor till dig! Maria

Fotograferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda!

Stackare! Bra med pumpen hoppas vi. Den funkade ju så bra mot smärtan innan! jag tänker på dig hela tiden och ber om så lite smärta och obehag som möjligt...

många kramar Maria

http://mariasdagbok.blogspot.com/

Anonym sa...

Kära Linda - Lars och barnen!
Dagligen är Du och din familj i mina tankar och min bön. Du och de dina drivs in i den djupa maktlösheten, den svåraste resa vi mänskor har. Ingen ljusning. Ändå: Linda, Du går inte ensam, vart dina steg än leder Dig!
Jag skickar med en dikt ur diktsamlingen "Ett skimrande trots" av Lars Björklund:

TRO
Jag
räcker inte till
för att leva
Du
måste finnas här

Jag
räcker inte till
för att tro
Du
måste älska mig

Jag
räcker inte till
för att dö
Du måste leva där

KRAM!
Mats
er vigselpräst i Sky-liften

Anonym sa...

Jag har följt din blogg ett tag och säger som alla andra...önskar så gärna att jag hade kunnat göra något för att hjälpa dig...Lider verkligen med dig.
Klockan 19,00 ikväll kommer jag att sända dig energi, värme och kärlek i en minut. Skulle vilja att ni andra som läser bloggen gör likadant...det låter kanske flummigt, men jag tror på såna saker. Blir vi många som sänder dig detta samtidigt så tror jag att du kan känna det...
Kram från Marianne

Anonym sa...

Fy så hemskt du har det..Men vi får verkligen hoppas att pumpen hjälper dig! Tänker på dig så ofta, fast jag aldrig träffat dig! Va rädd om dig.. Många bamse kramar Petra

Anonym sa...

Fy så hemskt du har det..Men vi får verkligen hoppas att pumpen hjälper dig! Tänker på dig så ofta, fast jag aldrig träffat dig! Va rädd om dig.. Många bamse kramar Petra

Anonym sa...

Ja livet är då inte roligt just nu för dej fina Linda. Att sedan ligga och fundera och tänka och längta efter 4 små barn gör ju det hela för jävligt. Oroa sej för hur det ska gå därhemma kanske du inte behöver göra men tankarna flyger ju iväg. Har sett på mycket nära håll vad Cancer monstret ställer till med,att vara helt smärtfri har jag alltid hört att man ska kunna vara.Mina tanker kanske är fel där. Fattas ord för vad jag lider med dej. Kramar dej mycket o länge.Barbro.

Anonym sa...

Absolut. jag är med på allt. Ska sända värme och energi vid 19. och försök att bortse från att pumpen är i vägen den var ju till bra hjälp förra gången. och jag tänker mycket på dig och vi är väldigt många som gör det är jag helt övertygad om.

Elin Gabriella - Mops & Chihuahua sa...

Fy fan vad livet är orättvist! All stryka till dig Linda <3 Hoppas att du får i dig en god våffla idag. Kram

Camilla i Kungsbacka! sa...

Kollar många ggr varje dag om du uppdaterat bloggen...Du känner inte mej,men jag känner med dej starkt.Har en mamma som kämpar mot sin cancer som också är spridd i bla lever. Vet hur jobbigt allt är med medicinering,smärta,sjukhusmiljöer, allt! Hoppas verkligen du kan bli smärtfri,och att du ska orka träffa dina prinsar snart. Styrkekramar från mej!!!!

Eva H sa...

Självklart är jag med. Klockan 19 är vi många som tänker på dig Linda.

Kristina sa...

Kära Linda. Om pumpen ändå hjälper så måste det var värt det att den besvärar, för smärta som tär hela tiden är till sist så outhärdligt att allt annat förlorar glädjen och tar alla orken. Ber att du ska få känna Jesu närvaro vid din sida. Vi är flera som ber för dig och er. Vilken fin dikt o fina tankar er vigselpräst skickade. Omsluter dig med kärlek o böner. Kram Kristina i Umeå

Paulina sa...

Jag tycker så synd om dig Linda! Och jag tänker på dig varje dag och blir lika ledsen varje gång du skriver att det blivit sämre :( Jag har följt din blogg sedan tävlingen med "årets mama" (tror den hette så!?) drog igång och är SÅ imponerad av dig!
Jag har berättat om dig för min mamma och har bett henne skriva ett mail till dig. Hon håller på mycket med healing och sådant som hör till det där "onaturliga" och jag tror att hon vet mycket som kanske kan hjälpa dig. Krya på dig! Sänder lite styrkekramar över skärmen till dig! KRAM

Anonym sa...

Linda jag vet inte vad jag ska säga till dig för orden räcker inte till. Vill bara att du ska veta att jag tänker på dig och känner med dig och önskar av hela mitt hjärta att du snart får bättre dagar igen.

Är också med ikväll kl 19 och skickar värme och energi och hopp till dig då. Ju fler vi är desto bättre!

Anonym sa...

Hej goaste Linda! För det första har jag reagerat starkt på henne "Jag Elisabeth". Vill inte läsa hennes kommentarer på din blogg. Hon har en egen! Hon skriver bara "Nattinatti" I stort sett. Sen kommer alla undersökningar som HON ska på. Tycker detta hör hemma i hennes blogg. Jag blir illa berörd och har märkt detta länge betr. hennes kommentarer. Ytterligare en egoist,enbart uppe i sej själv!
Nog om henne! Detta är din blogg,LINDA! Tror att dom flesta av dina bloggläsare mår så dåligt nu när du är jättesjuk..... För det första lider man med dej!!!!! Sen får det dom flesta att tänka om när det gäller vad man gnäller om. Jag tänker på dej 24 tim. om dygnet! I alla fall när jag är vaken. Ingen vet nåt om sitt livsöde. Men ingen ska behöva lida som du gör Lilla Linda.
Jag skulle tagit din plats om jag kunnat. Jag tycker att jag levt mitt liv. Jag är 50 plus. Har barn i din ålder. Min äldsta heter Linda,född 76. Jag mår så dåligt när jag läser hur du har det. Varm kram. Christina.

Anonym sa...

Ingen ska behöva ha sådan smärta så jag hoppas att pumpen kan lätta det för dig även om den är klumpig.
Det finns inga ord som kan ändra din situation här och nu, men jag hoppas så innerligt att det vänder för dig igen och att du ska kunna få vara hemma med din älskade familj. Det är en obeskrivlig känsla att leva med den ovisshet som svåra sjukdomar medför och jag lider med dig.

En stor varm kram och tanke till dig Linda /Catarina

thile sa...

Tenker på deg ikveld kl 1900♥ ♥ ♥

Caroline sa...

Klockan 19 ikväll är jag med. Då skickar alla vi bloggläsare världens tankar till Linda och familjen!!!!!!

Anonym sa...

Hej Linda!

Mina tankar är hos dig i stort sett hela tiden.
Jag kan tänka mig hur vidrigt jobbigt du har det.
Jag önskar inget mer än att du ska få slippa din smärta och få njuta lite av våren i stället.

Jag önskar verkligen att det ska vända snart och att du ska få komma hem till din familj.

Många styrkekramar till dig!
Lena D

Veronica sa...

Din blogg berör mig djupt. Jag tycker så oerhört synd om dig. Varje gång jag ser att du mår sämre så känner jag mig alldeles gråtfärdig. Hemska cancermonster :( Mina tankar går till dig och dina barn. All styrka och varma kramar till dig!

Anonym sa...

Första kommentaren från mig :)

Christina... det är väl inte konstigt att 2 sjuka småbarns mammor skriver kommentarer åt varandra på bloggarna. Linda skriver även kommentarer till Elisabeth. Elisabeth om ngn förstår vad Linda går igenom.

Vill du inte läsa kommentarer som andra skriver så låt bli helt enkelt!

Önskar både dig Linda samt Elisabeth att ni får bli friska och se sina barn växa upp.

Kramen från Maria uppe i norr

Jenny sa...

jag läser din blogg varje dag, jag tittar t.o.m in flera ggr/dag för att kolla hur du mår eller om du har lagt upp fler vackra bilder!
Jag skickar över lite varma tankar och energi, ta hand om dig!

Anonym sa...

Maria uppe i norr!
Jag har set Lindas kommentare på Elisabets blogg.... Fulla av medkänsla och inget om sin egen pina.
Elisabets inlägg i Lindas blogg handlar bara om Elisabeth själv!
Tycker bara att hon kan ömka sej själv i sin egen bligg.
Krasst sagt: Har man ont nånstans så vill man inte höra att nån har ondare nån annastans. Man vill att vederbörande bryr sej om MEJ!!!!! Du vet fan inte vad du talar om!!!
Du kanske hamnar i samma sits själv nån gång.. Maria uppe i norr!
Christina!

Anonym sa...

Till Christina,

Nu blir det debatt igen mellan oss "kommentatorer" som inte är meningen på denna blogg. Varför ska du hoppa på Elisabeth som också är svårt sjuk och i samma sits som Linda? Hon blir nog ledsen nu och det är inte vad hon behöver. Följer hennes blogg också och hennes sjukdom går inte heller åt rätt håll precis. Är det inte meningen att vi ska peppa småbarnsmammorna som är svårt sjuka? Nog om detta. Jag tänker också på Linda kl. 19.00

Anonym sa...

önskar att vi dina bloggläsare kunde dela lite av din smärta så du skulle slippa den! '
Kram,
Anette

Anonym sa...

många tankar och kramar till dig

LinaS sa...

Tänker på dig <3
Hoppas att du ändå får en trevlig helg mitt i allt elände....

Anonym sa...

Det finns människor som är ödmjuka och fina. Det finns människor som är egotrippade! Känner du Elisabeth?
Jag känner inte varken Linda eller Elisabeth,men jag sympatiserar med Linda!
Ingen är förtjänt av cancer. Men Elisabeth kan hålla sej på sin blogg med sina behandlingar
ALLA inlägg jag läst från elisabeth är kalla och enbart fyllda av hennes egna smärta!
Tycker inte det passar sej på lindas blogg? Linda behöver empati och peppning. Det får hon inte av en människa som tydligen lever helt uppe i sej själv!!!!!
TITTA TILLBAKA PÅ ELISABETS KOMMENTERER TILL LINDA!!!
HANDLAR ENBART OM HENNES EGNA PLANER OCH UNDERSÖKNINGAR!!!!!
Christina!!!!

Anonym sa...

Skickar många och långa varma kramar till dig Linda, du är en fantastisk människa. Inne på din blogg flera gånger varje dag och hoppas innerligt att du och de dina ska må bra....
Kramar Helena

Anonym sa...

Hej!
Jag känner dig inte,men oj vad jag känner med dig.
Jag gråter och tycker att det är förjävla orättvist!!!
Kan inte förstå varför!
Hoppas att du har massor med kärlek o värme runt dig!!!
Ann.B

Anonym sa...

"Tänker på dig och blir ledsen varje gång jag läser att du är på sjukhus. Kan till och med känna lukten av sjukhus. F-N!!!
Elisabeth"

Ett utdrag ur Elisabeths kommentarer.

Christina, tycker du att detta är egoistiskt skrivet? Nu blir det min sista kommentar, detta ordkrig hör inte hemma på sidan.

Anonym sa...

stackars tappra du :(
Hoppas innerligt att du blir bättre snart o kan åka hem!
Massa kramar Annelie ♥

Anonym sa...

Linda jag tänker på dej, och i kväll ska jag skicka min kärlek, energi och värme till dej! Tankens kraft!

Kram

Pia-Maria sa...

Hos mig har Linda verkligen tagit sin egna lilla plats i hjärtat. Alla har vi våra egna bekymmer, men mina kan i a f inte sträcka sig med henne.
jag uppskattar mina barn och mina närmaste mycket mera nu.
Min närmsta vän fick veta tat hon bär cancer-gener så jag hoppas verkligen att hon slipper gå igenom liknande som Linda i framtiden.
kl 19 är mina tankar åter hos Linda och hoppas hon kommer få sina bra dagar tillbaka snart!!!

Anonym sa...

Christina Christina... :(
Du har missförstått en del och kanske sårat dessutom.

Anonym sa...

Christina med flera!

Jag tror nog att ni menar väl men det blir helt fel när ni börjar käfta om petitesser! Låt inte hysterin ta över.

Själv ämnar jag åka ned till kyrkan kl 19 och sända min tanke därifrån...
/Daniel

Jag är Elisabeth sa...

Det är då fan att inte smärtan ger med sig.
Fick en syrlig kommentar på min blogg av en av dina läsare men hon får väl hoppa över mina kommentarer och förstår inte varför hon ens läser på min blogg? Du och jag har ju vår lilla kontakt via kommentarerna och du vet hur mycket jag känner med dig, tror inte någon som inte är i skiten förstår. Jättekramen till dig. (Det gick inte så bra för mig idag men det vågar jag väl knappt skriva.)

Anonym sa...

Fina Linda...

Tänker så mycket på dig. Hoppas att smärtpumpen kommer på plats och kan ta bort smärtan.
Hoppas också att någon är hos dig, att du inte är ensam.

Så fint att den präst som vigt dig och Lars hör av sig med en vacker dikt.

Snart ljusnar det, Linda...

Kran,
Anna J

(Christina... så obegripligt och oförlåtligt av dig att hoppa på en småbarnsmamma med metastaserad cancer! Jag är övertygad om att Elisabets kommentarer är skrivna för att hjälpa Linda - man får en särskild sorts samhörighet när man tvingas genomlida liknande saker; hon förstår vad Linda går igenom på ett helt annat sätt än oss andra! Jag tror inte alls att det är för att framhäva sig själv. Oavsett vad du tycker borde du inte ha skrivit det här.
Och Elisabet! Bli inte ledsen, det finns okänsliga människor. Strunta i dem!).

Alexandra sa...

Ååh, Linda... Mitt hjärta värker! Hoppas att du snart får lite ljusglimtar så du kan njuta av våren som nalkas ♥ Jag tänker på dig varje dag! Kram

Anonym sa...

Nu fortsätter vi kämpa! Pumpen kommer säkert hjälpa.

Tänker på dig. Stor kram!

Sofia

Annica. sa...

Lilla vän så "surt"! Men visst får du någon typ av antibiotika också? Du ska se att den snart gör dig lite piggare och lite bättre.
Kram.

Anonym sa...

Tänker på dej Linda, är här varje dag och följer din kamp! Du är så tapper, men vad har du för val :(
Du ska veta att vi är många medsystrar som är med dej i tanken. Undrar hur din dag har varit och så.
Fortsätter att följa dej varje dag. Kram Anneli

Anonym sa...

Oj var inte meningen att starta ngt... vi tycker olika helt enkelt och för den skull behöver man inte bli otrevlig tycker jag...

Ber ändå dig Christina om ursäkt för att du du tog illa upp.

//Maria i norr

Lena sa...

Linda du är en kämpe! hoppas pumpen hjälper,man ska inte behöva ha sån smärta som du har. Tänker på dej kl 19. Varma kramar till dej.

Inger M sa...

Hej Linda !
Jag hoppas så,att du ska få det mycket bättre med pumpen insatt igen Den fungerade ju bra förra gången. Vad du lider och kämpar mot smärtorna, kan nog bara den, som provat på förstå. Jag själv har varit förskonad från det.

Så klart vill jag vara med kl 19
Skickar dig all kärlek, värme och energi, allt gott det bara går !
((((( Kramar om dig, Linda ! )))))
Inger M

Annika sa...

Jag tänker oxå på dig 19.00.
Önskar dig allt gott.
Kram
Ika

Mormoranka sa...

Tänker på Dig<3 Skickar massor med styrkekramar från mig

Liselott sa...

Sänder dej all kraft och styrka, många kramar!

Anonym sa...

Fin dikt jag läste här
Alltgott till dig make och barn!

marianne

Gunilla sa...

Önskar att jag kunde trolla fram smärtlindring som kunde hjälpa dig fullt ut.
Önskar att jag kunde trolla bort alla cancermonster från din kropp.
Önskar att du kunde vakna i morgon och känna dig friskare.
Önskar att du och din familj skall få det bästa man kan få av allt.
För det är du värd.
Kram från en bloggläsare

Tove sa...

Klockan 7 så tänker jag också på dig. Knäpper händerna och önskar dig allt det bästa. Kram

Anonym sa...

Christina, Har fanimej inga ord.Satan vilken USEL människa du är.Inget hjärta alls. // Marie

Anonym sa...

Jag sänder också min värme klockan 19!

Anonym sa...

Knäpper mina händer och ber för dej, Gode Gud hjälp Linda så hon slipper ha så ont...Varma styketankar från Österbotten i Finland <3 <3

Anonym sa...

Tänker på dig. Önskar dig och din familj all lycka!!!!

Karro sa...

:-( tycker så synd om dig, Linda!! Önskar så att du skulle få slippa gå igenom det här, och de runt omkring dig! Är in på din blogg många gånger på en dag för att följa dig. Du är helt otrolig som uppdaterar oss läsare. Tack! Kram o ta hand om dig! Karro Umeå.

Anonym sa...

Hoppas du har fått lindring. Varma tankar till dig, varma tankar till alla som står dig nära. Dina kloka ord och tankar kommer jag bära med mig. De kommer att speglas i alla möten jag som barnsjuksköterska har där jag mötet barn och föräldrar i bland i den svåraste stunden i bland för en enklare åkomma men där rädslan eller tidigare upplevelser har gjort barnen rädda för vad vi i vården måste göra för att kunna lindra, ta reda på orsaker till att barnet inte mår bra. Då kommer familjerna få del av det du har delat Tack för att du gör det Kram <3 Lena

Barbro sa...

Jag har läst din blogg ända sedan jag hörde en intervju med dig i radion. Jag förundras över hur stark du är. Mina förhoppningar är att du får lindring genom pumpen. Jag tänker på dig varje dag och skickar många kramar till dig och önskar dig bättring. Ingen ska behöva ha det så tufft. Kämpa!

Helene i stockholm sa...

Uch vilka elaka människor det finns, hoppas att både du och Elisabeth inte bryr er. Jättekramar till båda.

Anonym sa...

Hej fina Linda,mitt hjärta värker för dig och även för Elisabeth,varför ska två fina unga mammor råka ut för detta,det är faktiskt för dj...,men vad beror det på,maten,utsläpp??? hoppas nu fina Linda att det vänder och du får känna dig ok igen,även Elisabet önskar Lillith i Hägersten

Anonym sa...

Kära Linda !

Kommer också att tänka extra mycket på dig kl. 19.00.

Kramar om...
Lotta.E.

just another ordinary day sa...

Du finns i mina tankar. Hoppas smärtan ska lindras snart. Många varma kramar, Maria.

Anonym sa...

ALL KÄRLEK TILL DIG !!!

Nina sa...

Vilket bra initiativ! Jag kommer också att ha mina tankar hos dig Linda, kl 19. Kramar till dig....

Anonym sa...

Snart e kl 19.00......
Jag är med!
HelenA / Åhus / Skåne

Anonym sa...

Klockan är 19 och jag tänker på dig och skickar all energi jag kan. Kram Christina

Ludmilla sa...

Klart du ska ha pumpen! Det var väl fantastiskt osannolikt att du kunde vara utan den ett tag!

Anita sa...

Fy vad hemskt att läsa att du har så ont nu igen. Hoppas verkligen att pumpen kan hjälpa dig.
Många kramar

Anita

Anonym sa...

Vi känner inte varandra, men jag följer din blogg, o du finns i mina tankar måååånga timmar per dygn. Styrkekramar till dig i massor!!/Lotta

Anonym sa...

Knäppte mina händer och tänkte på dig kl 19. Många styrkekramar från mig. Eva-Britt

EWA sa...

<3 <3 <3 Varma tankar till Dig!!!!

Christina sa...

Vill bara skicka styrkekramar till dig!

Anonym sa...

Fy sjutton vad eländig du har det, tycker så synd om dig och dina barn....
Massa kramar från en berörd bloggläsare

inkan8 sa...

Hoppas verkligen det blir bättre.
MegaMÅngaStyrkeKramar från oss

Anonym sa...

Läste just Elisabeths Blogg.Det gör ont i mitt hjärta att även hon ska behöva läsa sånt skit från DIG CHRISTINA.Vad i helvete tänker du med ????????? två fina unga mammor som har nog med elände ska inte behöva ta del av dina JÄVLA skit kommentarer.Sök dig till andra bloggar NU !!!

Anonym sa...

Men snälla rara, det här är inget forum där vi ska diskutera och "kasta paj" på andra som redan ligger ner. Det här är Lindas forum, här ska vi stötta henne, ge henne positiv energi och det lilla vi kan göra för att hon ska må bättre!
Gumman, hoppas du snart blir mer smärtfri och bli lite piggare igen, men ra all tid du behöver för att vila. Ha inte dåligt samvete för det, det är din tid alldels för dyrbar för. Dina barn vet och känner att du älskar dem
Över allt annat även om du inte är fysiskt hos dem nu och även hemma när du behöver vila. Vänd på det, den tid du har orken, gläds då åt den.
Kämpa på nu, idag är en smärtfylld dag men den här dagen kommer aldrig tillbaka. Imorgon är en ny dag som
Kan vara annorlunda.

Många många kramar Tess

Anonym sa...

Men snälla rara, det här är inget forum där vi ska diskutera och "kasta paj" på andra som redan ligger ner. Det här är Lindas forum, här ska vi stötta henne, ge henne positiv energi och det lilla vi kan göra för att hon ska må bättre!
Gumman, hoppas du snart blir mer smärtfri och bli lite piggare igen, men ra all tid du behöver för att vila. Ha inte dåligt samvete för det, det är din tid alldels för dyrbar för. Dina barn vet och känner att du älskar dem
Över allt annat även om du inte är fysiskt hos dem nu och även hemma när du behöver vila. Vänd på det, den tid du har orken, gläds då åt den.
Kämpa på nu, idag är en smärtfylld dag men den här dagen kommer aldrig tillbaka. Imorgon är en ny dag som
Kan vara annorlunda.

Många många kramar Tess

Anonym sa...

Men snälla rara, det här är inget forum där vi ska diskutera och "kasta paj" på andra som redan ligger ner. Det här är Lindas forum, här ska vi stötta henne, ge henne positiv energi och det lilla vi kan göra för att hon ska må bättre!
Gumman, hoppas du snart blir mer smärtfri och bli lite piggare igen, men ra all tid du behöver för att vila. Ha inte dåligt samvete för det, det är din tid alldels för dyrbar för. Dina barn vet och känner att du älskar dem
Över allt annat även om du inte är fysiskt hos dem nu och även hemma när du behöver vila. Vänd på det, den tid du har orken, gläds då åt den.
Kämpa på nu, idag är en smärtfylld dag men den här dagen kommer aldrig tillbaka. Imorgon är en ny dag som
Kan vara annorlunda.

Många många kramar Tess

Anonym sa...

Bästaste Linda du är den starkaste och tuffaste i hela världen. Hoppas verkligen att du får ordentlig smärtlindring nu, och att denna pärsen snart försvinner. Att du får åka hem igen med mer ork och att sjukdomen håller sig i schack.
GE INTE UPP DU SKA VINNA DENNA KAMPEN! Alla vi följare stöder dig !!
Kramar Kristina

Inreda Mera Hemma sa...

Fy det är inte rättvist, skickar en kram

Anonym sa...

Vilken kämpe du är Linda, jag lider verkligen med dig när jag läser om hur du har det.
fortsätt att kämpa. vill skicka dig så många kramar jag har
mvh IK

Youngmi sa...

Krya på dig!!!

Anonym sa...

Vi sänder många tankar och kramar till hela dig och din familj!! Du är verkligen en fighter! Gunilla N, Anders och Ella

Anonym sa...

Finaste, vackraste Linda

Kramar om dig allt vad jag förmår......
DU den största hjälte jag känner till......

Tuvan-Pia

Anonym sa...

Linda jag tänker på dig ofta skulle vilja ge dig en bamsekram! Hoppas smärtan blir mindre med pumpen.

Netten sa...

Följt dig länge i din kamp och skickar en kram med hopp och kärlek!!!!!!!
All styrka till dig

Anonym sa...

Käraste Linda. Jag tänker på dig och hoppas att du får all hjälp och lindring som du bara kan få. Är du ensam på sjukhuset? Var är din man? Jag hoppas att han kan hålla din hand och sova hos dig på nätterna. Varmaste kramar charlotte

Lilian sa...

Linda!
Trots ditt tillstånd,sänder du så oerhört mycket kraft till oss andra som läser din blogg!
Må du få en kväll där du känner att du får styrka och få vila utan smärta.
Du finns i mina böner!
Jag omsluter hela din familj i min aftonbön ikväll.
Jag känner dig inte men en stor kram vill jag ge dig!Du har berört mig och gett mig kraft.

Monica sa...

Fina tappra Linda, jag tänker åxå på dig..önskar dig en natt med god sömn!!

Kram
monica

Maggie sa...

Stora varma kramar från mig, Andreas, Tilda & Hugo.

<3

Taina sa...

Det är nog vettigt att ta tillbaka den så att du slipper ha så ont. Tänker mycket på dig och din familj. Skickar en stor styrkekram från Connecticut, USA.

/Taina

Madeleine sa...

Nu är din pump ditsatt, hoppas det gick lätt och fint för dig. Du kan väl börja skriva upp tider när du behöver extra kraft i din blogg, så ska du se att vi ska skicka ENORMT mycket goda energier till dig på samma gång. Jag har också hört att sådant kan hjälpa. Oh, tänk om alla vi som bryr oss om dig kunde få turas om att bära dina plågor. Men du ska se att pumpen kommer att få dig att även bli piggare. Smärta är ju också väldigt tröttande i sig. Tänker väldigt mycket på dig och pratar mycket om dig. Varm kram och önskar dig en god natts sömn.

Anonym sa...

Hoppas du snart kan bli smärtfri..Lider med dig Linda.

Varm Kram Mia
Trogenblogg läsare

Lotta A sa...

Fy, att behöva utstå all denna hemska smärta !
Även att det är trist med pumpen, så kanske det är mycket värt att bli mer smärtlindrad.

Tänker på dej, hela tiden...
Kramar från Lotta

Lena B sa...

Linda
Du finns i mina tankar. Känner så stort för dig och de dina.

Din blogg berör mig så djup.

Kram

Lola sa...

(((((Kram)))))
Kämpa!!!

Lola

Camilla sa...

Du finns i mina tankar.... Varm o stor kram.

Anonym sa...

Fina Linda, önskar dig smärtlindring och hopp om många dagar då du mår BRA! Varm, innerlig kram.
Mia

Linda sa...

Många kramar och önskar dig all bättring!

Beata sa...

Usch och fy för smärtan, hoppas att du snabbt slipper den.
Många kramar från Beata i Uppsala.

Kerstin sa...

Tänker på dig och skickar varma styrkekramar till en riktig krigare!

Anonym sa...

Jag kan nog läsa mig till att du och Elisabeth har hjälp och stöd av varandra. Har man inget snällt att säga kan man vara tyst. Är man över 50 år så ska man veta detta annars är man inte uppfostrad rätt. Linda och Elisabeth, må ni få styrka av de "goda" inläggen. //Gina

s*tina sa...

Håller om <3
Kram!
Tina

Anonym sa...

Hej Linda!

Ville bara tipsa dig om Annas blogg, du kanske redan har läst den. Tänkte att kanske kan den hjälpa dig eller din man på något sätt.

http://annajansson73.blogspot.com/

Mvh Lina

Sandra K sa...

Tänker så mycket på dig. Önskar sååå att du snart ska må lite bättre och får åka hem och krama dina små!!

Anonym sa...

Vet inte vad jag skall säga till dig som inte redan sagts.
Känner dig inte,men så du berör mig med din kamp!
Kan inte förstå hur man kan vara så stark som du?
Hoppas att pumpen är insatt och gör dig smärtfri.
Vill hela dig med hela mitt <3.
Din okända beundrare Leja.

Therése L sa...

Tänker på dig och hoppas på en snar bättring för dig <3

Kämpa på fina du!
Kram

Anonym sa...

Många kramar till dig<3<3<3//Linda.E

Anna sa...

Jag tänker på dig och kikar ofta in här för att läsa hur du har det. Hoppas det fungerar bra med pumpen så du slipper ha så ont.
Som sagt du finns i mina tankar Linda!!! Kram Anna

Anonym sa...

Blir ledsen och berörd när jag läsr dina inlägg...fyyy.kan inte fatta vad du gr igenom gumman. Hoppas din man,eller vänner eller släktingar kan vara där och besöka dig och stötta dig..

Fint inlägg av eran vigsel-pastor..fällde en tår..Din blogg har fått mig att fälla många...
Kramar från Luzorsus/familjeliv,tänker på dig ofta

Kinna sa...

Jag förmår inte ge någon tröst. Det blir bara ord. Men jag tänker på dig och sänder varma tankar till dig ständigt.

Paula sa...

Kram

Marica S sa...

Ge inte upp Linda!!! Många kramar!

Anonym sa...

Hej Linda! Första ggn jag kommenterar men har följt din blogg sedan en nära vän insjuknat i bröstcancer. Jag tänker så mkt på Dig. Fina Du. Du som har underbara barn och dom en fantastisk mamma.. varför ska det vara så här? Vad ska man tro på. Hur kan livet vara så här..? Detta blev kanske ett konstigt inlägg men vill bara att du ska veta att du finns i mina tankar. Jag ber för dig. All styrka önskar jag dig rara Linda. Många kramar, Maria.

Annika sa...

Tänker på dig,
Massor med Styrkekramar!

Anonym sa...

Finaste Linda! Tänker på dig varje dag, oftast flera gånger om dagen och det gör så ont att läsa om allt du tvingas kämpa dig igenom! Massor med varma kramar /Karin (mysbebbar)

Anonym sa...

Hoppas att du inte är ensam. Och att det inte är varmt och äckligt i rummet. att du har en skön säng och ett skönt täcke och att du inte har ont.

Anonym sa...

Kära goa Linda<3

Från o med nu tycker jag att vi alla inte berättar om alla vi känner som lider i cancer utan sluter upp kring just Linda precis som vigselpastor gjort,jag vill iaf inte belasta Linda med mitt liv för jag är här för DIG LINDA<3
Jag skulle i Lindas situation känna större och mer personligt stöd om vi skrev Hur Mycket Vi Ber för att hon ska ha hoppet kvar och att önska henne små glädjestunder en dag i sänder.
Snälla Linda!!! Du är ensam hur många vi än är som sluter upp men allas varma tankar till dig hoppas jag ger dig lite tröst.

Många tröstkramar från Lina

Renée Johansson sa...

Hej min vän!
Självklart ska du ta pumpen,om det kan lindra din smärta. Ge inte upp, du har så mycket att kämpa för! sänder dig varma kramar och önskar att du ska känna dig bättre snart och få komma hem till din familj. Hoppas du får sova i natt

Hälsningar från Renèe

Eva T sa...

Kram och kraft från mig. Tänker på dig dagligen.
Hittade även till din olyckssysters blogg efter alla kommentarer.
Två unga människor med små barn som drabbas utav detta hemska, livet är inte rättvist.
Kram igen.

Anonym sa...

jag följer dig här varje dag , men har inte kommenterat förut tror jag.
Ni lever i en mardröm och förstår att det är jättejobbigt att hantera...både för dig, din man och barnen. Hoppas ni kan finna en lösning på allt så ni strävar åt samma håll och kan få en fin tid trots allt.
Tycker du ska ta bort alla kommentarer fån den person som öser galla över Elisabeths kommentarer här....E lever i samma helvete som dig och ni stöttar ju varann...hon "gnäller" inte mera än vad du gör.
Denna Christina liknar den person som skrev i din mans blogg....både till sätt att skriva och till åsikter....kan du kolla vilken dator hon skriver från?
I vilket fall som helst ska vi nog ignorera hennes/hans inlägg...då blir det inte så "roligt" längre.
Håller tummarna för er alla...kram Siss

Anonym sa...

Du som skriver om Lindas blogg och om hur Elisabeth kommenterar.

Vilken människa är du?

Linda och Elisabeth går igenom samma elände de pepprar varann med sina kommentarer osv....

*Tillsammans är de Starka*

// Susanne