söndag, februari 13, 2011

DAG 28 - DET HÄR SAKNAR JAG

Jag saknar mitt liv där jag inte hade cancer. Det finns inget positivt alls med den här sjukdomen. Den varianten som jag har är väldigt aggressiv och det finns ännu inget sätt att bota den. Saknar tiden då jag slapp tuffa behandlingar, jobbiga nålstick, operationer, oro och annat plågsamt.

Jag saknar även den lillasyster som jag aldrig har träffat. Hon dog bara något dygn gammal då jag var fem år. Jag önskar så att jag hade fått träffa henne och framför allt att hon hade fått leva.

Ja, det finns även en hel del annat som jag saknar... sommar, värme, att slippa känslan av att så ofta känna mig värdelös, saknar också personer som jag jobbat och pluggat tillsammans med, tonårstiden, en gullig kompis som flyttade till Värmland för några år sedan, en långhårig och snäll Schäfer som hette Anja som vi hade när jag var yngre m.m.

Personer som jag saknar!

19 kommentarer:

Anonym sa...

Värdelös? Du är så VÄRDEFULL Linda att du anar inte! Tänk vad du som den fantastiska person du är har givit din familj, dina vänner och alla oss okända människor på bloggen! Kram!
Mia

thile sa...

Vakre fine Linda! Du er så verdifull, jeg er så glad jeg kjenner deg. Håper dagen er bra, tross alt. Varme tanker.

Anonym sa...

Värdelös...du?? Du är fantastisk, helt enkelt. Glöm aldrig det!

Kram Maggie

Anonym sa...

Du vet väl om att du är viktig för dina barn och din man! Du är allt annat än värdelös...
KRAMAR Rebecca

Marta sa...

DU ÄR VÄRDEFULL! Glöm aldrig det!
Du kämpar på trots din svåra sjukdom och skall aldrig behöva känna dig värdelös.
stor kram

Anonym sa...

Jag saknar dej och barnen när jag inte har träffat er på några dar!
Hoppas dina fötter är bra så du får börja med din behandling. Jag önskar också att din syster hade fått leva....
Livet har sina svårigheter och du har fått lite för många...men du lyckas ju för det mesta hitta ljuspunkter
Kram moster Birgitta

Anonym sa...

Lilla du har inte gjort några inlägg här innan men nu var jag tvungen, förstår inte hur du orkar med en sådan man du har. Du som har så mycket annat att lägga din energi på än att ta konflikter med honom.Jag bor nära dig och vill så hjärna hjälpa dig på något sätt kanske bara finnas till för dig och barnen...hoppas du får en bra alla hjärtans dag i morgon..kramar från en ledsen medsyster till dig

Laila sa...

Hej Linda!
Jag tycker att du ska tänka så här: Vá härligt att du saknar saker och ting, människor etc. Det betyder att du har varit med om och fått möjligheten i livet att träffa underbara människor och hundar (dock ej din syster dock). Tänk va många människor som aldrig har saknat någon/något helt enkelt för att de aldrig varit med om att träffa någon riktig vän ;)
Du är en toppen tjej, Linda!!!
Snart kommer våren och värmen! Då kan du sitta i solen en stund och njuta av en kopp kaffe!!

Annica sa...

Nej Linda du är inte värdelös! Du är en riktig kämpe! Synd bara att du har mer än nog att kämpa mot...
Styrkekramar.

Anonym sa...

lilla gumman vad jag lider med dig,vilken karl du har har nyss läst hans blogg...blir mållös..att hänga ut dig och förnedra dig på detta sätt, dessutom offentligt, vad säger han då till dig när ingen hör:(Jag blir allvarligt oroad,var rädd om dig och barnen!Jag önskar dig en lugn och skön natt du behöver så väl din sömn.Varma kramar en medsyster som du berör

Jenny sa...

Värmande kramar till dig underbart modiga, duktiga, varma KrigarQuinna!!
Du kämpar på och jag hoppas att det är din tur nu att få ett bra besked, att Herr C har fått dra sig tillbaka med ny behandling.
Att du får må bra och känna lycka och kärlek!!
Att ni, Hela familjen ska få känna er trygga och lyckliga tillsammans
Ta hand om varandra <3 Lev Nu <3
Kram Jenny

millasv sa...

Jag önskar dig och din man styrka och mod.. så att ni kan stå rakryggade och säga att ni gjort det ni kunnat för att barnen ska få minnas en fin tid som en hel familj.

Mvh
millasv

Lotta A sa...

Inte ska du känna dej värdelös....
Jag tycker att du är en fantastik tjej som har alla goda och positiva egenskaper som en människa kan ha.

MÅNGA KRAMAR TILL DEJ/ Lotta

Anonym sa...

Du är en fantastisk människa med mycket styrka och mod!!! Många kramar från Gunilla N

S sa...

Förstår att din gris till man får dig att känna dig så, det har man märkt nu och när man läser hans blogg. Du är allt annat än värdelös, det är såå många för dig totala främlingar som tycker att du är värd allt. Du är ALLT för dina barn så du är inte värdelös. Du är en fin själ.

Anonym sa...

Nej det sista du är; är inte värdelös tvärtom är du värdefull för dina fina och vackra barn
glöm aldrig det Linda. Du tillför mycket till dina barn bara att vara. Jag önskar att jag kunde trolla bort din skitsjukdom. Jag sänder dig tusen och åter tusen
energistrålar som underlättar.
Många kramar dessutom från en medmänniska.

Anonym sa...

Jag reagerade också på ordet värdelös. Hur går det till? vem får dig att känna dig värdelös? Du är ju extremt värdefull, för dina barn, familj, vänner och inte minst oss bloggläsare. Du är en fantastiskt person!

Anonym sa...

håller med övriga kommentarer, du är fantastisk, som du kämpar med allt!! Vill bara krama om dig och säga att allt ordnar sig...
Önskar så att Lars kunde komma ur sitt skal, ta av sig sin bitterkofta och vara HÄR OCH NU medan du finns ♥. Usch all heder åt dig som kämpar på, hoppas han är snäll emot dig ibland iaf!!!
Kramar Annelie ♥

Johanna sa...

Värdelös kan du aldrig vara. Det är en av de många fördelarna med att vara mamma, oavsett vad andra må tycka så är man alltid värdefull för sina barn iaf!
Får andra dig att känna dig värdelös, så är det fel på dem inte dig.

Kramar!