söndag, januari 30, 2011

SNART ÄR VECKAN SLUT

Den här helgen och veckan närmar sig sitt slut. Hade svårt att komma ur sängen i morse. Dels var jag väldigt trött, men så hade jag även rätt ont i magen. Fast under eftermiddagen har tempot varit rätt högt ändå. Mamma hade med sig sin symaskin hit igår, så jag satte mig och började sy upp gardiner. Det var INTE igår jag gjorde det! Jag är verkligen ingen stjärna direkt på att sy, men det är faktiskt rätt kul när man väl kommer igång. Jag passade på medan Lars, de två yngsta grabbarna och hundarna var ute på promenad. Med hjälp av små barnafingrar vid symaskinen misstänker jag att det kunde tagit precis hur lång tid som helst! Han är väääldigt hjälpsam ibland vår lille 2-åring. ;-)

Jag har även röjt och grejat en del, men nu får resten av kvällen bli lugn på soffan. Kände mig febrig förut, och mycket riktigt så hade jag lite feber. Tyvärr är det något jag har rätt ofta, men eftersom jag försöker att ta Alvedon och Ipren eller Diclofenac regelbundet så hålls ju även tempen nere. Det är tur att det finns mediciner som hjälper en att må rätt bra! Men sen märker jag att det är viktigt att få tillräckligt med vila också.

Vi kom iväg ner till stan igår kväll. Det blev en middag på Jungle Thai. Jag har bara ätit deras lunchbuffé innan. Det var jättegod mat och jag tror inte att någon av oss var hungrig när vi gick därifrån. Enda nackdelen var att de serverade den mat som var barnportion jättelångt innan vi andra fick vår mat. Att de ställer ut den lite före är okej, men nu hade Simon hunnit äta upp den och väntat ytterligare en stund då vi andra fick vår mat. Han tröttnade på att sitta och vänta.

Det är många grabbar i familjen!

En trött Simon.

Hihi, jag och Adam ser nästan ut som två spöken här! :-)

Vi åkte buss till och från stan. Det är smidigt att slippa köra runt och leta efter parkering och det går ganska gott om bussar! Men det var riktigt kallt när vi gick från bussen och hem och just då kunde man antingen önska att vårt hus låg lite närmare busshållsplatsen eller att vi hade haft bilen med oss. Lars fick bära en trött och ledsen Simon och jag och Adam hjälptes åt att skjutsa syskonvagnen med de två små.

Nu börjar Solsidan på 4:an... så tack och hej från mej! :-)

15 kommentarer:

Jenny (Moas änglamamma) sa...

Hej Linda

Jag har följt dig en längre tid men aldrig kommenterat, jag känner så mycket för dig, vilken kraft,envishet, energi och kämparglöd du har, helt otrolig tjej.

Många styrkekramar till dig från mig, Jenny (Moas änglamamma)

Anonym sa...

vad skönt att ni fick fara ut på en middag hela familjen måste ju kännas kul att du orkar detta =).

verkar som att du har haft en rätt okej vecka denna vecka om jag förstått rätt, hoppas det fortsätter

jag har en fråga: Har lars adopterat adam eller vad händer med honom om något händer dig?

kram Maria

EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA sa...

Vad härligt att du mått så bra och kunnat hitta på roliga saker. Hoppas det håller i sig.

Kram

Lisa sa...

Å vilka fina kort på dig och dina killar. Men hallå jag ser inga spöken på bilden av dig och Adam (jo kanske på hans tröja då). Bara 1 mycket söt mamma och hennes jättesöta son.

Härligt att ni fick en så trevlig kväll på restaurangen.
Härligt också att höra att du haft ork idag att sy lite.

Kram Lisa

Anonym sa...

va duktigt av dig att börja sy gardiner trots en motig morgon, jag avskyr det hehe
Gott med thai igår, trist att ni inte fick in maten samtidigt :o/
Sköt om dig och må så bra du kan imorgon! Solsidan va ju såå kul, kramar Annelie ♥

Anonym sa...

Hej Linda.
Super kul att det att ni haft en bra helg. Tråkigt med maten men den var säkert kanon god.
Jag hoppas att du och Lars hittar varandra igen, kan ni inte åka i väg en helg bara du och han? Det räcker ju till ett hotell i närheten eller liknande där bara du och han är.
Såg att du varit i Hjo, vad förvånade jag hade blivit om jag sett dig där.....hade nog inte kommit på vem du var förens jag kommit hem.

Kram till er

Anonym sa...

Så härligt ni verkar haft det. Unna er lite vardagslyx ofta ofta. Du ser strålande ut Linda. Barnen är så fina! Lars ser oxå nöjd ut. Nu ska det fortsätta så, hoppas jag.
Solsidan är det sämsta jag sett någonsin:-(
Sov gott
Kram

Anonym sa...

Vackra, vackra människa vad du berörde mitt hjärta med både glädje och tårar i reportaget. Glädje över din livskraft och styrka men framför allt tänkte jag på den kravlösa kärlek dina barn och man måste känna för att ha en så underbar mamma i familjen. Tårarna rann nerför mina kinder och gör det än....jag ber en bön för er om gud finns så han kan hjälpa dig att bli frisk. Jag önskar dig många många levnadsår fyllda med glädje och utan smärta. Kram kram kära vän! hälsningar Anna

malinj80 sa...

Härligt att gå ut o äta!
Gick det bra me gardinerna? Sydde också gardiner till Antons rum häromdagen!
Jag har startat upp en tävling på min blogg som du gärna får tipsa om! Man kan vinna spalampor! Kramar Malin

E sa...

Hej Linda!

Josefin tipsade om din blogg i helgen. Man blir så imponerad av din kraft. Vilket minne din blogg kommer vara för alla, och inte minst dina underbara barn.

Du skrev: Min man har som jag skrivit tidigare försökt att minska antalet timmar på jobbet, men tyvärr utan någon större framgång.

Vill bara påpeka att min maka har ju också varit småbarnspappa en gång. Tyvärr har cancer också tagit sin del från våran familj under åren. Hursomhelst ska du veta att vi vill bara dig och din familj väl. Vill du har hem din Lars, kan grabbarna säkert lösa detta.

Kram från Elisabeth (chefens fru)

Anonym sa...

Jag har börjat följa din blogg idag. Du har en jättefin blogg och vilka fina bilder! Måste vara tufft att ha cancer. Skönt att ni fått ha en trevlig helg!

Kram!

Anonym sa...

Hej Linda!

Hittade hit från vimmelmamman. Har sedan dess följt din blogg. Jag har dock inte kommenterat förut... Vad trevligt att ni kunde gå ut och äta hela familjen i helgen. Du har så fina pojkar!

Jag är själv en nybliven mamma och dina blogginlägg får mig verkligen att uppskatta varje minut i vardagen med mina nära. Tack för det!

Sänder en styrkekram och hoppas att du (och hela familjen) får en bra vecka.

Kram!

thile sa...

Min fineste Linda!
Hva fint det er å se alle dine grabbar!♥
Tråkig de ikke kunne koordinere mat mellom grabbarna og dere.
Du er så duktig, med å sy på symaskinen. Heia deg! Jeg har så mye beundring for deg, med din innstilling til livet, familien din og sykdommen. Jeg har sagt det flere ganger (en god ting, kan ikke sies for ofte)du er et stort, vakkert menneske♥

Ha en god dag, mange varme tanker fra meg♥♥

Anonym sa...

Fina Linda du är vacker,och barnen så söta och fina alla fyra,underbart att ni kom ut och fick en trrevlig lördag tillsammans,hoppas du nu får hålla dig i god form.

Unknown sa...

Så fina bilder på dig och pojkarna. Kram