måndag, januari 17, 2011

SANDYSPLACE

Jag tycker att det är roligt med inredning och det skulle vara riktigt kul att fixa till lite mera här hemma nu när man äntligen har ett eget hus! Särskilt när man varit hemma hos kompisar som målat, tapetserat eller möblerat om så blir man ju själv sugen på att greja lite. Vi har bott här i huset i snart ett år.

Eventuellt funderar vi på att måla om i vardagsrummet och köpa några nya lampor dit. Det blev rätt mörkt nu när stjärnorna och ljusstakarna i fönstren plockades ner efter julen. Men sen är det ju orken och tiden som ska räcka till också. Som läget är just nu så stannar väl drömmarna mest vid att jag bläddrar igenom inredningstidningar. Man får ta en sak i taget helt enkelt... eller kanske ge barnen varsin pensel eller roller och hoppas på bästa möjliga resultat! ;-)

Just när det gäller inredning så fick jag tips om en inrednings-sajt som jag blev lite nyfiken på. I beskrivningen stod det att de skriver om det senaste och det klassiska, om tyger och trä, om trädgårdsdesign och kökstips. Här kan du hitta både gamla husmorstips och moderna lösningar - allt för den inredningssugna, helt enkelt.

Men det verkar dessvärre som att den sajten fortfarande är under uppbyggnad för där fanns inte så jättemycket att läsa om ännu och den är lite rörig. Något jag skulle vilja ha är bilder på hur man skulle kunna måla, tapetsera eller inreda olika rum. 

Detta är en gammal bild från Erik och Williams rum. Ska fixa nya bilder därifrån någon dag. Snälla Lilly var här en dag och hjälpte till att sätta upp grejer som de bl a fått i dopgåvor, födelsedagspresenter och julklappar.

Nähäpp, dags att försöka sova nu. Jag sov en stund i soffan hemma hos mina föräldrar i eftermiddags. Inte så smart kanske för det blir alltid så svårt att somna på kvällen då. Men ibland tar tröttheten överhanden och då går det bara inte hålla sig vaken.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag skrev en lång kommentar i Lars blogg men det gick inte att kommentera anonymt så jag skickar den via din blogg, hoppas det är OK. Jag vill uttrycka min beundran för er båda som kämpar så hårt och som har det så oerhört svårt, var och en på sitt sätt. Mitt råd är att Lars söker upp en psykolog eller terapeut som erbjuder terapisamtal i KBT med ACT och mindfulness - googla på det och se om det kan kännas bra. Lars behöver hjälp NU att hitta sätt att hantera sin jobbiga sits. Du har det förstås värst Linda men han har det också svårt. Stor kram till er båda!

Chatrin sa...

Hej Linda!

Jag är en trogen läsare av din blogg, men har inte lämnat något avtryck bland dina kommentarer än! Men nu skrev du om något som jag brinner för, nämligen inredning!! :o)

Gå in på www.styleroom.se

Där finns MASSOR av inspiration! Skriv te.x "barnrum" uppe i sökfältet, och så kommer massor av inspirerande barnrum upp! Eller så skriver du något annat som du vill ha inspiration till! ;-)

KRAM!!!

Jag är Elisabeth sa...

Tänkte försöka maila dig men hittar inte din adress?
Om du har lust får du gärna maila mig, min mail finns på bloggen.
Vill bara instämma i dina ord till Lars. Det känns som det är mina ord rakt av till min man också. Jag blir så ledsen för jag förstår verkligen dig till punkt och pricka. Jag har kanske lite mer ork än vad du har just nu men har också boendestöd 3 dagar i veckan för att orka. Tänker på dig ständigt. Kram Elisabeth

Fru Söderlund sa...

Helena har en inredningsblogg (som även handlar om familjen).
http://tresmaprinsar.blogspot.com/search/label/barnrum

Anonym sa...

Hej ! Kan gott förstå det kommer till svackor i ert förhållande. Det brukar alltid bli lyckligare slut, så misströsta inte.
Lars gör nog så gott han kan men samtidigt rädd att mista dej.
Ni är båda två så gulliga raka o ärliga. Sen alla era barn verkar vara så glada o harmoniska de är ju guld värld bland all bedrövelse.
Önskar dej bara bättre o bättre dagar /kram Kristina

Norah sa...

Hej du,
Har precis hittat din blogg och har svårt att läsa den utan att gråta. Har två underbara barn som jag aldrig vill lämna. Önskar dig all lycka... Var rädd om dig och din familj. Maken behöver nog lite omsorg, det kan inte vara lätt... Sen behöver nog inte du vara den starkaste av er vad gäller det praktiska. Du finns i mina tankar...

Gratis presentkort! sa...

Fint rum!

Angie sa...

Här finns massor av inrednings tips!
http://www.roomdecoratingideas.net/
Enjoy!

Trendyfriendly mamman sa...

Hej Linda!!
Jag är en följare till din blogg som med beundran läser om dig och din familj,följer er och hoppas för Er på avstånd.
Att jag nu väljer att kommentera ,ngt jag är väldigt dålig på i vanliga fall, är att jag såg de hälsomedel du köpt.vanligtvis aktar jag mig för att rekomendera "sånt", vi känner ju till alla bluffläkare och deras ideer som tagit kål på folk då de struntat i att gå till doktorn.
Vad jag vill säga är dock att just björkaska är något som min mor provat på både djur *S* och folk med gott resultat,två tikar har blivit av med tumörer samt en släkting med bröstcancer.
Det du skall tänka på är att dubbla mängden aska,dvs står det 1 msk till 1 liter vatten så tar du 2 msk.
Har du några frågor så hör av dig så vidarebefodrar jag kontakten med min mor som kan mer om detta än jag............
Jag önskar verkligen att all behandling oavsett skolmedecinen eller naturmedecinen kan hjälpa dig.
Stor Kram från en följare i Skåne

Silla sa...

Styleroom.se är en bra inrednings/ ide sida...

Anonym sa...

Tänker på er. Massa styrkekramar