lördag, december 04, 2010

PROPP?

Fick lite feber igen igår kväll och i morse tog de ett prov för att se om det möjligtvis stod för något annat än infektion (mitt crp är nu normalt). De kollade bland annat ett värde som höjs om man får en blodpropp. Det kan också ge feber.

Nu kom läkaren in här och berättade att mitt värde ligger högt. Det måste inte till 100 procent vara lika med att jag HAR en propp, men det blir troligtvis en röntgen för att kolla. Åh, från det ena till det andra. :-( Hamnar den i lungorna kan det bli farligt. Det känns som att eländet aldrig tar slut.

16 kommentarer:

Pysslan sa...

Jag slits mellan känslorna vilken j-à skit och vilken tur om dom hittar proppen om det nu är en propp. Den övervägande känslan är dock, men nu får det väl ändå vara slut. Hur mycket måste en människa ta? Tänker på dig och din familj. Skickar styrkekramar!

Anonym sa...

Nu vill jag inte verka överoptimistisk här, jag vet att propp i lungan är allvarligt. Vill ändå berätta att min mamma fick proppar i lungorna vid två tillfällen under sin cancerbehandling. Båda gångerna behandlades det framgångsrikt med Fragmin. Enda kruxet var att hon var tvungen att ta spruta på sig själv varje dag, men annars hade hon inga alls problem efter propparna. Tänkte bara att det kanske kunde vara skönt att höra.

majbacken sa...

Är med dig i mina tankar hela tiden.

Anonym sa...

Jag tänker på dig och din familj varje dag! Jag tycker att detta är så hemskt och har många gånger gråtit över allt som drabbar er.. Jag önskar er allt gott och hoppas på ett fint födelsedagsfirande med söta lilla Erik idag.. :)
Många styrkekram till er!!!

Maja sa...

Så himla orättvist livet är mot dig och din familj, blir så arg på att livet kan vara så otroligt grymt!!

Tänker på dig Linda o skickar en massa kramar!

Lotta A sa...

Åh, Linda.....

Tänk att det aldrig kan få vara nog.....
Utan att det hela tiden uppstår nya tråkiga saker.
Vi blir så ledsna för allt trist som du får utstå.

Bra att läkarna kollar upp och undersöker vad det kan vara.

De varmaste kramarna från Lotta & Ante o Barnen

Anonym sa...

Som Majbacken skriver du finns även i mina tankar hela tiden. Håller tummarna att röntgen inte påvisar någon propp.
Stort Grattis till Erik idag på hans 1-årsdag! Hoppas ni kan få en mysig stund med familjen i eftermiddag trots allt.
Styrkekramar malin

Nonna sa...

Ja som sagt nog borde det räcka nu! Hoppas de kan hjäpa dig att man hittat "felet" att man kan lösa proppen och du då kommer att må bättre. Tydligen kan man ju få det vid behandlingen. Håller tummarna för en fin födelsedag med lille Eric som huvudperson - man får göra det bästa av det som är i dagsläget även om det kan kännas trist att inte få fira hemma.
Massa kramar Nonna

Carina sa...

Det finns säkerligen aldrig tillräckligt med ord för att hindra dina /era frustrations känslor. Men vi är många många som är med dig, tänker på dig som aldrig aldrig, som dig & de dina slutar att hoppas att snart är du hemma igen med dina kära <3
Många många varma kramar til dig och din familj och er ettåring.

Åsa sa...

Nä, nu räcker det! Jag tänker på dig och hoppas att det ska vända och att du ska må tillräckligt bra så att du får komma hem till din familj! Kram.

Anonym sa...

Hoppas dom nu äntligen hittar orsaken till att du mår så eländigt, kanskekan du få fortsätta din behandling sen.
Och ettårsdagen blir säkert ljuvlig i alla fall!
Hälsn. Inga-Britt

Anonym sa...

Linda - kanske man ska "glädja" sig åt att det är en propp för i sådana fall kan man ju åtgärda det. Är det inte värre att inte veta vad det är som spökar? Och vet man inte vad det är så kan man ju inte sätta in mediciner mot det?

Jag vet inte, jag är ju lyckligt lottad som har varit mer eller mindre frisk hela mitt liv. Min bästa vän, tillika svägerska drabbades däremot av cancer i livmodern när hon var 32 år och hon fick en propp som hölls i schakt med hjälp av .. varan, tror jag att det hette.

Hoppas i alla fall på en fin dag med familjen. Krama om dem ordentligt.

Tänker på er dygnet runt och önskar så att jag kunde göra något.

Kramar

Lizen

Anonym sa...

Hej bästa Linda :-D
Grattis till din son på hans ettårsdag . Hoppas du får en fin eftermiddag !
Jag har själv haft två proppar i lungorna . De såg propparna på ett blodprov. äter nu varan för livslång medicinering . De går utmärkt. Hoppas de blir så för dej med o att du blir bra o får åka hem till de dina Kram Värmekramar Kristina

Anonym sa...

Men man får hoppas att du får fragminspruta i magen varje dag? Det är blodförtunnande som används då man är sjuk och sängliggande eftersom det ökar risken för blodpropp att bara ligga.

Anonym sa...

Men tänk om det är propparna som gör dig sjuk då kanske du snart är hemma igen. Det kan man som sagt bota med mediciner! Vet knappt vad man ska hoppas på! För visst är det allvarligt men som sagt om man får mediciner så kan man i alla bli bra igen! Hoppas ni haft det bra på dagens födelsedagsfirande!

Grodan sa...

Nä nu får det vara slut på eländet!
Hoppas du kryar på dig fort nu så du får njuta av vinterlandskap och julstämning (om du gillar jul och vinter vill säga....=))

Tycker du är fantastisk som orkar uppdatera din blogg så ofta trots att du ligger inne på sjukhus och mår piss.

Du och dina ord är en stor inspiritationskälla för mig (och säkert många andra).

Skickar massor av styrkekramar genom cyberspace!