måndag, november 29, 2010

SOVA PÅ MOLN

Jag har just fått en SÅ skön madrass!! Passade på att be nattpersonalen om ett par extra kuddar nu när de kom in hit (för att tala om att de även kommer in till mig i natt för att ge antibiotikan). Har ont på flera ställen i kroppen, bl a gör det gräsligt ont från ena sidan av bröstkorgen och trots extra smärtstillande i kroppen börjar det bli hopplöst att hitta något bekvämt sätt att ligga på. Sjukhus-sängarna är ju tyvärr inte som min underbara Temperamed-madrass där hemma, men jag tänkte att lite extra stöd från kuddar kanske kunde hjälpa något.

Då sa den ena goa sköterskan att de hade en bäddmadrass som jag gärna fick testa, så hon gick iväg och hämtade den. Oj, vilken skillnad!! Som att ligga på ett mjukt moln! Jag önskar att någon hade kläckt detta redan när jag kom in hit och inte efter närmare en vecka. Men, helt klart bättre sent än aldrig. :-)

För övrigt så har febern fortfarande inte riktigt släppt taget, men den har inte legat riktigt lika högt som igår och jag har mått lite bättre. Mitt crp låg däremot högre idag än igår. Jag är inte uppe och skuttar och springer direkt, även om det nästan känns så med tanke på min puls som ligger ganska högt. Är ganska matt och lite yr när jag försöker gå. Dessutom har jag varit kopplad till en skramlande dropp-ställning fram tills i eftermiddags, så det har känts enklare att hålla sig i sängen. Promenaden ut till toan som ligger precis utanför mitt rum har känts lagom lång. ;-)

Var nära att somna förut precis när sköterskorna kom in, men sen medan de fixade med min säng fick jag ny energi. Fast nu har jag fått besök av John Blund igen känner jag, så nu lägger jag min iPhone åt sidan och säger god natt!

30 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med madrassen!! (Jag tror jag vet vilken sort det är.)Sov allra bäst på den nu i natt!
Kram Mia

Angela sa...

Godnatt sovgott du med <3

Anonym sa...

hoppas du får sova inatt nu emellan sköterskebesöken!!! Härligt med madrassen :)
Krya på dig kramar i massor, annelie

En Eva sa...

Tack snälla fina, för dina uppdateringar.

Anonym sa...

Natti natti!
Hoppas att det blir en skön natt. Kram till den sjuksköterskan som tänkte till. :-)

// Anna i Lidköping

Anonym sa...

Tur att någon sköterska använde sin hjärna i samband med förhoppningsvis empati.. Du måste få ett rum med toalett, tänk jag som endast hade ett njurstensanfall, ok feber över 40 men ändå, fick det. Det måste du få, när du är såhär svag! Kramar!!! Frida.

Minna sa...

Hoppas du får sova gott ett par timmar nu och att du mår bättre I morgon.

erica sa...

Sov så sött & gott kära du! Tänker på dig en hel drös med massa, (ramlade in här via Lottas blogg) och önskar såååå innerligt att du ska få friskna till! Det värker till i hjärtat på mig varje gång du dyker upp i mina tankar och då ber jag en bön och skickar lite kärlek i din väg! Allt gott! KRAAM! <3

Anonym sa...

Hej Linda!Gud vad du kämpar. Hoppas innerligt att något gör så att det vänder snarast! Tänker på dig och förstår att du måste längta hem till familjen.Styrka och stor varm kram,Rosie

Maria33 sa...

Men vad härligt med madrassen. Hoppas du får riktigt skön sömn. Önskar dig en så bra dag du bara kan med tanke på omständigheterna. Stor kram från Maria33

Sophia sa...

Oh hoppas du sovit gott nu inatt!!!

Anonym sa...

Hoppas du har fått sova i natt Linda. Kram från Anna

marianne andersson sa...

ville bara säga att du måste vara en av de finaste människorna som finns här på jorden. Har bara träffat dej en gång i brandstorp när jag var med Caroline och hämtade Simon en gång, du hade bakat bullar och bjöd oss på. Hoppas du får en så fin jul som möjligt. Kramar fråm Simons mormor

Anonym sa...

Hoppas du fått sova på din "nya" madrass.

Stor kram Bitte

Lotta A sa...

Hoppas att du har kunnat sova gott i natt på "din" nya madrass....
Hoppas att febern ger med sig mer och mer under denna dagen.
Så du snart känner dej lite piggare.

Kram Kram Från Lotta

Anonym sa...

God morgon lilla vännen!

Hoppas att du fått sova inatt ...
Hoppas att smärtorna ger med sig ...
Hoppas att du snart får komma hem...

Kramar

Lizen

Tina sa...

Jag hoppas att du har fått sova riktigt, riktigt gott, Linda! Det brukar göra underverk. :-)

Kramar!

youngmi sa...

Låter som en helt härlig madrass! Har inte hunnit med i din blogg de senaste dagarna då vi precis är mitt i flytten...Såg nu att du är på sjukhuset..Stackare!!! Hoppas du blir frisk snart! Styrkekramar fr oss!

Imsavimsa sa...

Är inne o läser om din kamp emellanåt, o vet eg inte vad man skall skriva mer än att jag önskar av hela mitt hjärta att du snart är hemma igen o det blir bättre med dig.
Konstigt att ingen tänkt på den här madrassen tidigare egentligen. Hoppas att den gjorde din natt bättre.
Imsavimsa

Anonym sa...

Hoppas du har haft en lugn natt och att du kunnat sova lita. Kram Sussi

Helena sa...

Massor av kramar till dig underbara Linda!

Helena

Ingrid H sa...

Nu har jag aldrig varit i din sitts- men ville bara säga att allt du beskriver om svettningar, frysningar, stigande crp, hög puls- allt det hade jag faktiskt under min näst sista kur med tamoxifen. Läkarna trodde att min kropp reagerade slik på kuren- o dom ville inte ge mig min sista omgång med cytostatika. Men så fort alla symptom gav med sig- så fick jag tjatat till mig en sista dos- även om den blev lägre än bruklig. Så jag håller tummorna för att detta snart går över för dig oxå. Vad glad jag blir för att du har det bättre smärtmessigt. Skickar dig massa styrkekramar.

Anna sa...

Hej!

Hoppas att du kommer att må bättre snart! Skönt med en ny madrass, jag fick en tempurmadrass när jag låg inne på MIVA förra året. Den var underbar. Fast bäst är ju den egna sängen.
Krya på dig!!
// Anna

Sirpa sa...

Krya på dig Linda så du får komma hem till din fina familj!
Skönt med en madrass som gör att man sover bättre...sömn är det bästa medicinen för kroppen.
Varma kramar Sirpa

anna sa...

Kära Linda!
Skönt att dom hade en bättre madrass till dej, det är så viktigt att få sova bra. Jag följer dej hela dagarna på bloggen och du finns i mina tankar. Hoppas att du piggar på dej snabbt och får åka hem till killarna. Varma kramar Anna

Josefin sa...

Gott med en skön madrass så du kan få sova lite =)
Hoppas febern nu ger med sig helt med.
Kram

Anonym sa...

Hej Linda!

Kan de inte ta prov på din sköldkörtel??? Den kan ju gå upp o ner oxå... Just när du nämner att din puls är snabb vid vila...

Jag har struma som kommer o går... När jag var 13år var jag "en vecka" från att dö enligt läkaren... min produktion var så hög!!

Förlorade 13kg + att jag växte (på 2månader)

Min vilopuls var efter EN VECKA PÅ SJUKAN nere på 107...

Kolla om de inte kan ta tester! Även om du äter Cellgifter så kan ju sköldkörteln krångla!!


Kram/Anna Majlöv

Sara sa...

Så underbart att det finns änglar inom sjukvården, härligt med ny madrass!
skickar en gigantisk kram, gör så ont i mig att du mår så dåligt o behöver ligga där i sjukhussängen :(
Men massa krya på dig kramar o hoppas verkligen att du får komma hem till familjen väldigt snart!
//Sara

monab sa...

min kära vän tänker jag kalla dig ,jag tänker på dig jämt ,är 78 år hade bröstcancer 1980 hoppas av hela mitt hjärta att det kommer att gå lika bra för dig kram Mona i jkpg

Josefine sa...

Hejsan! Jag är ny bloggare och undrar om du skulle vilja hjälpa mig, jag skulle vilja tjäna pengar på min blogg via bloggerfy men vet inte riktigt hur det fungerar!
Jag förstår att du hade det jätte tufft, och jag hejar på dig, jag och Jack stöttar dig till tusen!

Med Vänliga Hälsningar
Josefine
htto://josefinesekarlsson.blogg.se