tisdag, november 30, 2010

SÅG UT SOM HUNDEN

Såg ni hunden i mitt förra inlägg? Tyvärr såg jag nästan ut som den strax efter att jag hade tryckt på publicera-knappen. Fick nämligen en spruta förut som jag reagerade väldigt kraftigt på. Bara några minuter efter att jag hade fått den började jag svettas floder. Sen kom illamåendet och jag började även få ont i magen. Tryckte på alarm-knappen och bad dem komma in med en varm vetekudde och en kräk-påse, men när sköterskan kom tillbaka så hade magknipet övergått till fruktansvärda magkramper istället. Mådde verkligen urdåligt!! :-(

Så eftermiddagen har varit allt annat än rolig. Mår bättre nu och har inte så ont längre, men är väldigt trött pga alla sprutor och tabletter jag fått ta. Sköterskorna och läkarna har avlöst varandra här inne.

Alltid är det något... *suck* Min kropp är verkligen inte ett dugg samarbetsvillig längre. Ibland undrar jag hur länge till den kommer orka kämpa mot den här sjukdomen?!

De här vackra rosorna fick jag av min underbara make och barnen igår.

56 kommentarer:

Carina sa...

Jag tänker på dig och hoppas du blir piggare och får komma hem snart. Skickar stora kramar

Caroline sa...

Hej Linda!

Du känner inte mig,men jag brukar titta in på din blogg varje dag. Hittade hit via Lotta Gray. Har en vän som drabbats av bröstcancer som du har spritt sig till tjocktarm och lever, så det känns ganska nära.
Vill bara säga att jag tänker på dig och din familj och jag tycker att det är otroligt att du är så positiv. Du är en sann insprirationskälla!
Massor av kramar till dig och din familj från Caroline

Anonym sa...

Linda, så jobbigt du har det. Önskar dig kraft och hopp! Stor kram! Mia

Mamma Mima på Landet sa...

Nu rullar mina tårar igen. =( Hoppas du får må bra snart, fina fina du! ♡

Anonym sa...

Du och din familj finns i mina tankar!!! Hoppas du blir bättre snart, du har lidit nog nu. Usch så orättvist allt är. Jag är helt sjukskriven och lider av massa smärtor men de är inte i närheten av det du får gå igenom :( Usch :(

Väldigt vackra blommor ♥♥♥
Massa styrka och kramar Annelie

Anonym sa...

Tänker också på dig som alla andra som skriver till dig Linda. Hoppas du snart får komma hem.
Kramar malin

Tina sa...

Linda, håll nu uppe din glada anda och ser framåt! Det är det du är så bra på! SJÄLVKLART får man bryta ihop, älta, hata hela situationen... men vet du? Du är en av de gladaste och mest positiva personer jag vet, och jag vet också att det har tagit dit långt och kommer att ta dig ännu längre.

Kramar!

Lina S sa...

Följt din blogg ett tag nu, men bara kommenterat någon enstaka gång. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag hoppas verkligen du snart får må lite bättre och komma hem till din familj.
Vill ge dig en massa varma kramar!

Lotta A sa...

Nä, fy .....det låter helt fruktansvärt. Blir så ledsen för din skull.Över all smärta och motgångar som du får tampas med, dag efter dag.....

Min enda önskan och förhoppning är att det snart vänder för dej. Och att läkarna får bukt med dina smärtor och att din kropp åter får energi och kraft.

Många kramar från Lotta

Anonym sa...

En värmande kram till Dig Linda
Kram Sanna

Anonym sa...

Jag känner dig inte men följer din blogg varje dag. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du ska må bättre snart. Jag tycker att du är helt fantastisk som orkar blogga på det sätt som du gör,trots att du mår så dåligt. Stor kram från en som tänker på dig./Johanna

Åsa sa...

Jag besöker din blogg flera gånger varje dag och hoppas varje gång att få läsa att du mår bättre. Vi får aldrig sluta hoppas! Kram!

Anonym sa...

Hej Linda.

Vi känner inte varandra men jag har följt din blogg en längre tid nu.
Jag måste få säga att du är en beundransvärd kvinna .
Du har mycket runt omkring dig och ändå har du så mycket humor och är så positiv.
Nu måste det vända snart så att du slipper all din smärta och att du kan få må lite bättre.
Tänker på dig och din fina familj.
Kramar från Gunilla

Anonym sa...

Linda lilla <3 ge inte upp ditt underbara humör, du kommer klara det <3
Visst sjukhusmat ;(
Så skönt att du har en sådan underbar mamma <3 det är kanske därför du själv är så fin.
Kram Sus

anna-en ängel i himlen, en på jorden sa...

Kramar till dig. Hoppas du piggnar i snart, den där sjukdomen är ju så jävla lömsk, när man tror man plågats nog så kommer det alltid nåt mer.
Men nu hoppas vi det blir några bra veckor snart så du får en fridfull jul med dina kära.
Kram igen.

Kristina sa...

Just hemkommen från sjukhuset där jag varit inne för behandling o har nu legat o läst mig ifatt i din blogg. Tycker dina symptom påminnen om dem jag fick på Taxoternen i fjol o då jag fick blodförgiftning. Jag har aldrig varit så sjuk i hela mitt liv och de tog prover hela tiden för att finna ut vad jag hade, för bredspektraantiboitka funkade inte. Till slut hittade man efter två veckor rätt och lyckades få det att vända. Men det var vidrigt jag hade ett blodtryck på 70/50 när ajg kom in, kunde ej gå och inga muskler fungerade. Jag hoppas och ber att det ska vända för dig, att din kropp ska orka kämpa och att din själ och ande ska få ny styrka till att vara med i kampen. Känner igen din matkänslor-. Får ni färdigpaketerad micromat oxå?. Allt gott, ska vila nu för min hjärtarm är så ond att ajg ahr svårt att skriva. Men vill du ska veta att jag tänker på dig Kram Kristina i Ume

Anonym sa...

Hej Linda!
Har funderat lite över den mat som du får på sjukhuset. Undrar om de inte har det som kallas önskekost. Då får du själv välja vad du vill äta. Tycker att det skulle vara något du borde få. Kanske värt att fråga om?
Kram
Sofia

Anna V sa...

Tänker på dig!
Varma kramar Anna

malinj80 sa...

Stackars, stackars dig!
Jag blir så ledsen när jag läser att du har ont hela tiden. Önskar att du blir pigg så du kan komma hem till din familj!
Ring om du vill och orkar prata. Du får ringa precis när du vill. Du behöver inte bry dig om att barnen kanske sover, de brukar inte vakna av telefonen!
Massor med värmande kramar Malin

Julswappen sa...

Hej Linda,
Läste om dig när du fick mama priset och sedan hittar jag dig på Julswappen. Tänker mycket på dig och din familj. Har flera nära vänner som även de har drabbats av denna hemska sjukdom.
Skickar massor med härliga snöiga kramar till dig och din familj och hoppas att du snart mår bättre!!
Anette

Anonym sa...

Hej Linda! Så ledsamt att du mår så dåligt :( Men sluta inte tro att dte snart vänder,,, Kämpa på! Vd hurtigt det låter,,,men du är värdefull för oss alla som tycker om dig!! <3 Jag kikaar gärna in en stund efter lunch i morn om du vill och orkar. Kankse ska ta med en pizza eller en big mac?

Kram!!! / Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

♥ cloudberrie ♥ sa...

Hujja vilken "skosula" du fick till lunch, urk! Du är verkligen en STOR kämpe och min stora förebild för tillfället. Så fort jag klagar och gnäller på jobbet eller hemma, så tänker jag på dig. Lugnet sprider sig inom mig, för jag inget att gnälla för, egentligen... det är så lätt att fastna i "vardagslunken". Därför är jag så tacksam att du vill och orkar blogga och dela med dig till oss av det tunga du går igenom. Säger det åter igen Linda, du ÄR en kämpe!!!!

STOOOOOR varm kram från Eva

ps. Hoppas du har fått din julswapp d.s

erica sa...

EN STOR KRAM TILL DIG!

Anna sa...

Hej,
Jag tänker ofta på dig.
Hoppas du får komma hem till din familj snart.
Kramar

Karin sa...

Hualigen vilken mat du får! Vem som helst skulle ju tappa matlusten! Kan inte någon smyga in lite annan mat till dig? ;)

Anonym sa...

STOR KRAM TILL DEJ OCH DIN FAMILJ!

Annica sa...

Goa, goa Linda vad du kämpar väl! Du är så duktig! Får dom bara ned denna infektion och febern så är du nog hemma snart igen ska du se. Tror nog du fixar detta tillfälliga nederlag. Kämpeduktiga du...kramisar.

(Jag känner inte dig, men känner för dig! Min pappa har också spridd njurcancer.)

Anonym sa...

Jag tror du orkar mycket mer än du tror. Du är beundransvärd Linda!

Ida sa...

Önskar så att du ska må bättre snart.
Massa kramar till dig

Grabbarna bus är: sa...

Fy din stackare.. ska du ha alla krämpor? Önskar att jag kunde göra nått. Styrkekram!

Sophia sa...

Din kropp får allt ta och jobba ett tag till! Det är en födelsedag som ska firas på lördag, till att börja med. Sen är det en julafton och en nyårsafton. Och sen kommer en massa andra viktiga dagar så klart men det här är de närmaste. Din kropp får allt se till att hänga i ett tag till! <3<3<3

Anna R sa...

Linda!
Önskar och hoppas att du redan känner dig lite bättre nu!!
Nu vill jag att du ska bli frisk och att du får komma hem till din fina familj!!
Varm varm kram Anna R

Anonym sa...

Tack för att du orkar skriva till oss alla som följer dig. Önskar att du mår bättre - vilken kämpe du är! Många krya på dig kramar! Gunilla N

Alexandra sa...

Åh, Linda! Måtte du få må bättre och komma hem snart :(

Många kramar!

John sa...

Efter vecka 12 kunde jag slappna av lite. Nu började vi planera, vad ska barnet heta och en massa annat. Jag hade mycket att fundera på för jag skulle bli den förälder som jag aldrig haft! Jag skulle finnas där, skämma bort det och framförallt överösa barnet med kärlek. Jag skulle bli världens bästa PAPPA!

Ann-Louise sa...

Tänker så på dig och hoppas och önskar att du ska få må bättre snart och få komma hem igen till dina pojkar. Kramar!

Anonym sa...

Stooor kram kommer här och kämpa på tjejjen.. Tycker du är super duktig och du är min hjälte.. Om man nu får ha hjältar då man är 40 år... Kraaam i alla fall AL

Malin sa...

Jag tänker mycket på dig och din familj och hoppas att du mår mycket bättre snart!! Varma kramar!

Jessika sa...

oh vad jag hoppas att du mår bättre snart!!!!!!

stora kramar från en vän du inte känner men som känner så för dig och din familj <3

Annika sa...

Kära Linda, så jobbigt du har det. Skickar massor med styrkekramar till dig!
KRAM

Inger M sa...

Hej Linda !
Jag blir så otroligt lessen, när jag läser hur bakslagen drabbar dig gång på gång.
Men Linda, kämpa på ! Det är ju självklart, att du blir lessen och så besviken,säg vem skulle inte bli det efter allt du får tampas med.Du har så mycket att kämpa för,din fine man, dina fina barn,
dina fantastiska föräldrar, alla era vänner !! Och så ska du ju tillbaka till din fotostudio, som väntar på dig
Du har så många fina fantastiska bilder, som väntar på att bli knäppta av dig.
Ber så intensivt att du får en lugn natt med så bra sömn som det bara går. Slippa dom hemska smärtorna och få en chans att vila.
Tänker så oändligt mycket på er, både du och din man,han har det obarmhärtigt svårt. Saknar ord ............!
Varmaste goaste nattikramarna till dig Linda och Lars !!
Inger M

Anonym sa...

Hej Linda!
Jag läser din blogg och ville bara säga att jag känner så för dig och din familj! Jag hoppas att du ska få må bättre och skickar kraft och styrka till dig och de dina!

Anonym sa...

Hej tjejen!
Hoppas du har lite mindre ont nu. En del av eländet kan ju vara kraftiga biverkningar av cellgifterna. Så hoppas hoppas, det ger sig lite nu. Och så fluffmadrassen på det! Och antibiotikan. Så nu får smärtan klinga av och aptiten komma tillbaka. Din snälla mamma får komma med matlåda!! Skriv en lista på det du gillar allra bäst, och ät lite men ofta!
Åhhh, om jag kunde ta din smärta några dagar, så du fick vila o njuta av dina fina killar, så skulle jag göra det!
kram Mia

Pysslan sa...

Din kropp måste fortsätta kämpa. Jag fortsätter att hålla tummarna för dignoch din kropp.

Anonym sa...

Du har mina tankar Linda. Kram från Anna

Anonym sa...

Skickar en styrkekram till dig. Hemskt vad du ska tvingas utstå mycket samt din fina familj som inte får ha sin mamma/fru hemma. Jag håller återigen en tumme för att det ska vända och att du ska få må bra eller mycket bättre. Ta hand om dig. STOR kram Petra

Anonym sa...

Hej kära Linda!
Du är underbar och rolig, och en riktig kämpe.
Tänker på dig och ber Gud att du blir frisk.
Kram Natalie

Gunilla sa...

Kära du, vad du är tapper!! Finner inga ord som kan trösta, men jag hoppas innerligt att du blir såpass pigg snart att du kan komma hem till din man och dina fina barn och fira jul. Många kramar!!

Anonym sa...

Jag hoppas att du mår lite bättre snart. Och att sjukhuset presenterar lite bättre mat. vad är det för fel på dom. Även om jag fattar att maten inte är det allra viktigaste för dig just nu men det är ju viktigt att du äter något.

Anonym sa...

Hoppas magen lugnat ner sig och att du snart är hemma igen. Krya på dig kram från bloggläsare Karin.

Poohtra sa...

Massor av styrke-kramar till DIG Linda från mig.
Tänker på dig och din familj.
Kramar från Petra
...som är med i julswappen.

Fnissi sa...

Hoppas det börjar gå åt rätt håll nu så att du får vara hemma istället.
KRAM

Anonym sa...

Lilla gumman........

Ingrid sa...

Du fantastiska människa, jag är grymt imponerad av dig och hur postivt du tar dig an varje dag. Jag förstår helt fullt att du är en hjälte - för mig - de dina och folk i allmänhet.

Kramen med värme,
Ingrid

jenny sa...

Älskade Linda....du vet inte vem jag är men jag har följt din blogg så länge nu, så det känns som jag känner dig.....jag önskar av hela mitt hjärta att du snart få må bättre å få komma hem till dina barn å din man....jag tänker på dig varje dag å hur orättvist livet te sig....jag är en sann hypokondriker å ha en del småkrämpor om man jämför med dig...å då brukar jag tänka ::::- jenny, skärp dig!, tänker då att du Linda få kämpar varje dag :( skicka en stor kram till dig <3

Lillie plein damour sa...

Kram gumman.
Jättefina rosor,

J